Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Po wakacjach

Ktore z miast w trojmiescie najlepsze?

Polecane posty

Gość Po wakacjach

Byłam ostatnio na wakacjach, zwiedzilam trojmiasto i bardzo zachwycila mnie Gdynia- wesole sloneczne, piekne miasto. Dwa pozostale tez niezle ale jej nie doruwnuja:) A jakie wy macie opinie o tych miastach i ktore najbardziej sie wam podoba?

ja jestem z gdyni:P i mam jej dosc,.... 😭 ech te brudne przepelnione plaze i zasyfiale glonami morze....:O to juz w takiej kRynicy jest 100000000razy czysciej itd.....

Gość trudno wybrać
...ale Gdynia ma swoje zalety: przepiękny, do dziś nowoczesny styl budownictwa lat trzydziestych.

moze i ma...ja bym sie z tego miasta chetnie wyprowadzila np:do sopotu...nie wiem czemu ale sie dusze w nim....:O ale kazdy lubi co innego....

Gość Po wakacjach
Nie bylam w Krynicy ale skoro mowisz ze takie piekne miasto to co tam takiego ladnego skoro lepsze od Gdyni niby?:)

Gość Ty Furious pewnie
wszędzie byś się dusiła... Trochę więcej optymizmu dziewczyno...

hmm swieze powietrze...duzo natury...lasy itd...czysta ladna plaza i morze....taki inny klimat..jezdze tam od 11lat i mi sie nie znudzilo... gdybym miala kase to bym se tam apartament kupila i przez cale lato mogla mieszkac :D

do ty..... tak sie sklada ,ze nie :> bo są miejsca ,w ktorych moje ego odżywa......:> np:krakow,sopot,wspomniana wczesniej krynica Morska...no moze ejszcze Zakopiec...

Gość Ty Furious pewnie
Wiesz, tylko co innego np pobyt w wakacje, a co inego mieszkanie na stałe... :O Wyobraź sobie życie w Krynicy (którą na marginesie bardzo lubię, szczególnie w wrześniu) przez cały rok...

Gość solinkaaa...
A czy widział ktos bieszczady i jeziorko solinskie?? tam to bym mieszkała przez całe wakacje i podziwiała piekno cudownych lasów i wzgórz oraz przejzysta wode w tym ogromnym jeziorku...zyc nie umierac...

Gość z 3 miasta
to chyba najlepszy Wrocław :P

Trójmiasto w ogóle jest fajne .... Trudno powiedzieć, które miasto najlepsze, bo każde z nich jest ZUPEŁNIE INNE !!! i tudno tutaj powrównywać... moze na tym polega cały urok trójmiasta.... Stary Gdańsk z piękną starówką, nowoczesna, przyjazna i ładna Gdynia, no i wyjątkowy Sopot. Wybieram jednak GDYNIĘ :)

Najbardziej lubie Sopot. Spokojny, kameralny. Ma swoj klimat. Gdansk na drugim miejscu. Gdyni nie lubie wcale. Jakis taki bezosobowy moloch.

Gość tylko Gdynia
mieszkam od urodzenia w tym miescie, znam jej historię, znam miejsca warte zobaczenia....... W Gdyni mieszkaja bardzo symaptyczni ludzie, tak jak ktos już wcześniej powiedział, radośni, nowocześni i przyjaźni.

Gość moja kolejność
Sopot, Gdańsk, Gdynia

Gość Eliza Eliza Eliza
Pewnie, że Gdynia jest super!

Dla mnie Gdynia tez jakas taka bezosobowa,obca i hałaśliwa. Kocham Sopot i stary Gdańsk..(wszystkie stare dzielnice).. I nie powiedziałabym,że Sopot spokojny.Tzn nie w sezonie.Bo po to i owszem...

Gość gość
My zawsze z rodziną jeździmy do Gdyni, gdzie jest przepiękna plaża. Warto również pomyśleć i zaszaleć w kwestii wynajęcia jachtu. Rewelacyjną firmą z którą miałem styczność w kwestii takiej rozrywki jest Sunsail.

Gość gość
Oooo idealny pomysł. Właśnie ze znajomymi wyjeżdżamy w tym roku do trójmiasta i będziemy musieli pomyśleć o tego typu rozrywkach!

Gość anka marcepanka
ojej, zdecydowanie Gdańsk! plaża w Jelitkowie, stare miasto i mój ulubiony teatr szekspirowski <3 w ogóle wydaje mi się, że w Gdańsku dużo się dzieje, zwłaszcza pod względem kultury. Sam teatr szekspirowski organizuje dużo atrakcji, zarówno dla dorosłych, jak i rodzin z dziećmi. zresztą, na ich stronie http://teatrszekspirowski.pl/trojmiejskie-atrakcje-wydarzenia-i-imprezy-kulturalne można poczytać o organizowanych warsztatach, wystawach czy innych wydarzeniach. jeśli tak jak ja lubisz kulturę - wybierz Gdańsk :)

Gość AśkaM

Sopot!To  miasto, w którym nie sposób się nudzić. Każdy znajdzie tu coś dla siebie :) Jak ktoś szuka informacji w pigułce na temat Sopotu, atrakcji turystycznych, atrakcji dla dzieci w Sopocie, to polecam też zajrzeć tu https://esopot.pl/pl/ Sa wszystkie ciekawe miejsca wymienione plus aktualne info o tym co się dzieje w mieście, gdzie warto pójść, zjeść, spać itp :)