Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lily20

Tak powinno byc takze wPolsce

Polecane posty

Gość Lily20

A nie paradowanie wskapych strojach albo juz wogole bez nich. Po to sa plage dla nudystow! http://fakty.interia.pl/fakty_dnia/news/%22Nie%22_stringom_i_opalaniu_topless_na_pla%BFy_w_Pary%BFu,775385,2943

Gość popieram

oj racja...ja juz nie moge patrzec na te kilkuletnie dzieci latające z golymi dupami:O:O:O wczoraj na plzy widzialam 70letnią babe, co lazila z golymi cycami:O obwisymi ajk jakies kozie wymiona ....:O

Gość Lily20
Tak, juz mam dosc. Kazdego roku kiedy jestem nad morzem polskim robi mi sie nie dobrze. Matki puszczaja swoje pociechy nago a ja wtedy musze uwazac zeby wzrokiem nie zachaczyc o te dzieciaki bo jeszcze mnie oskarza o pedofilstwo bo przeciez to takie popierdolone ustawy sa, A rok temu nad baltykiem kolo mnie ustawila swoj parawan jakas picka z swoim facetem cala rozebrana i nic se ztego nierobila, ja oczywiscie dajac do zrozumienia przenioslam swoje legowsiko w bardziej normalne otoczenie :(

Gość bo ludzkie cialo takie okropne
jest (albo wzbudzajace zazdrosc), wstydzic sie musimy bo przeciez oczy innym wyleca i zejda na zawal jak troche ciala boskiego zobacza, oczywiscie popieram niech zyje zawisc, wstyd i nietolernacja !!!!

Gość typowa Polska
:-o

Gość Lily20
Wiecie co wszystko jest dla ludzi, ale z rozwaga.To tak jak bym poszla do kosciola tanczyc zamiast isc do jakiegos pubu. A ona nadzwyczajniej rozebrala sie nie wtym czasie i miejscu. To nie byla plaga dla nudystow tylko ludzi w strojach kapielowych. jesli jej sie nie podoba to moze isc na plage dla nudystow .i po problemie przeciez w Polsce tez sa takie. A jeszcze lepieiej bo widzialam faceta w stringach ale to juz bez komentarzy.

Gość Lily20
Tylko ciekawe czy w pl tez tak bedzie. pozyjemy zobaczymy :)

albo jakis miesiac temu tez niezly widoczek widzialam:O laska ok,15lat lezy przy glownym wejsciu na plaze z golymi cycami w stringach..a obok niej dwaj kolesie w wieku 20paru lat popijają piwko ....:O wqrza mnie to i tyle...albo takie ruchające sie parki przy innych ludziach.....

Gość naaavoie
droga Lily -> co najwyżej o pedofilię a nei pedofilstwo. Poza tym wskaż mi prosze na te popierdolone ustawy, bo chętnie bym się dowiedziała które to są

Gość Lily20
Te ustawy nie sa gdzies ustanowione doslownie, ale zuwazylam ze za drobne nawet nie oszustwa,wystepki pozadnych ludzi karaja i wsadzaja do wiezienia. Bo zdazaja sie dziwne przypadki np. kiedy takie dziecko lata gole a bron boze sie spojrzec na nie czy patrzec to jego matka moze nam wytoczyc sprawe sadzie. o to mi chodzi

Gość Normalnyfacet
Dobry pomysł,stringi to bielizna do sypialni a nie na ulice,to samo tyczy się opalania topless,zorganizowac plaze dla nudystów

Gość cykcyk
Teraz nagość już nas obrzydza bo wiemy co to znaczy;););)

Gość macie racje
te bewstydnice co chodza na plazy z gołymi dupami i bez cyckonoszy powinny byc zgwałcone , odrazu by chodziły przyzwoito ubrane hahahahaahah

ja mieszkam nad morzem (gdansk) i chyba jeszcze nikogo topless (nie mowiac nago) nie widzialam....

w brzeznie nie ma zadnej plazy dla nudystow... chyba... no chyba ze jakas nieformalna