Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwna jakaś jestem

Sex mnie przeraża

Polecane posty

Gość Wrom
Wiadomo, że przedtem taki nie był bo byś go zostawiła. Musiał trochę się maskować z takimi skłonnościami. Widocznie jesteś strasznie uległa i stwierdził, że może sobie pozwolić na takie traktowanie bo i tak nic nie zrobisz. Pewnie jeszcze utwierdzałaś go w przekonaniu, iż dla ciebie pierwszy facet ma być tym ostatnim. I zaczyna traktować cię jak swoją własność/przedmiot do zaspokajania swoich potrzeb seksualnych - nawet tych do których wstydziłby się przyznać przed kumplami.

Gość dziwna jakaś jestem
tak sie poczułam jak przedmiot i jego własność i mi niedobrze:(

Gość tecan
rzuc go natychmiast i nie zastanawiaj sie dlaczego!po prostu to dupek;niektórzy tak maja!im szybciej mu wygarniesz tym lepiej się poczujesz.rozumiem,że teraz czujesz się strasznie,ale dla własnego dobrego samopoczucia musisz mu powiedziec jakim prymitywem był i jak Cię zawiódł.ja bym na odchodnym dała mu jeszcze w zęby na pamiątkę!!i to najlepiej w miejscu publicznym!

do dupy z takim kolesiem.. pomyśleć na co by miał ochote nastepnym razem ;/ domyslam się że jakbyś miała znowu z nim sie kochać to byś się bała i nie byłaby to dla ciebie żadna przyjemność.. ja bym olała takiego kolesia..

a ile on ma lat? albo inaczej...jesli nie chcesz wyjawiac wieku,jaka jest miedzy wami roznica wieku

Gość dziwna jakaś jestem
on ma 30 lat

Gość tatanka-
moze chcial sie popisac na poczatek

Gość dziwna jakaś jestem
zawsze mu ssałam, klocki perujace na twarz spuszczałam. zajadał je ze smakiem, nie żeby był burakiem ale zwykłym prostakiem;) usiłował do ust mnie wlić, mógł sobie jaja o mój krzywy nos rozwalć;(

Gość gość
Mam ochotę na sex telefonik! Jestem młodziutka i ostra, możesz powiedzieć mi wszystko co chcesz, czekam na twój telefon kochanie, jestem Kamila 22lata, czekam na http://sextelefon.twojweekend.com/ zadzwoń i chodźmy się bzykać.