Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cinamonka 6

Mam dosyc tych pierdolonych upalow!!!!

Polecane posty

Gość Cinamonka 6

Jak wy wytrzymujecie. Juz chodze w samym kostiumie w domu i nic goroco jak cholera. Robilam przed chwila zimny prysznic i jeszcze gorzej. Mam wlaczony wiatrak i tez na gowno sie zdaje, mury juz sa tak nagrzane ze nie idzie czym oddychac w domu, niewiem co robic, dusze sie juz bo mam w dodatku stme..ehhh fuck :(

Gość u mnie na pomorzu
hehe a u mnie od dzis pada i jest 23stopnie. pozazdrościć, co ?:D:D

Gość ja na szczecie mam
klimatyzator, Tobie rozniez proponuje.

Gość u nas na Podhalu
też pada i na term 22 stopnie :D

Gość hehehehe he
tak na pomorzu jest teraz bardzo SI deszczyk i ok. 25 stopni

jejku ludzie, jas nie rozumiem.... przeciez jest lato!! upaly sa wskazane i mi sie to bardzo podoba!! boje sie jak bedzie gdy nadejdzie ochlodzenie.. nie bedzie mozna chodzic w krotkich spodenkach ani kapac sie w jeziorku... :( wtedy tez bedziecie narzekac... ze za zimno, ze co to za lato... co za ludzie:/ bez obrazy oczywiscie :D

a u mnie 30 hehe deszczyk kropił chwile temu i tyle... ja sie juz do tego upału przyzwyczaiłam/. Może niech popada dzień dwa a potem mogą wrócić upały :D:D:D:D przy 20stopniach to teraz zimno bedzie

u mnie też pada....jak na razie zdycham,wypiłam dwa litry kubusia i nadal chce mi się pić,nic tylko siedzieć cały czas w wodzie albo lodzie

Gość Cinamonka 6
Ehhh tez bym chciala byc teraz nad morzem ,a wiecie kiedy dopiero bede? pod koniec sierpnia o zgrozo!!! :O A wtedy moze byc juz chlodno w calym kraju. Eh deszczu spadnij!!! Spieprzajcie upaly!!! Klima mi sie marzy

Gość jestem w ósmym miesiącu
ciąży,wyobraźcie sobie,jak się czuję :(

u mnie ma być chyba jeszcze cieplej..a tak poza tym to Ci na \"górze\" od pogody to powinni zatrudnić jakiegoś dobrego faceta od klimatyzacji albo im się zacieła:)

ula333 jak wypiłaś tyle kubusia to sie nie dziwie ze ci sie pic chce dalej - w takich upałach nie powinno sie pic napojów słodzonych, kolorowych i soków jeszcze w dodatku takich przecierowych, bo one wzmagają jeszcze dodatkowo pragnienie, najlepiej jest pić wodę z lodem i/lub cytryną .... najlepiej gasi pragnienie.

Gość Cinamonka 6
hehe Ula dobre z ta klima :)

Gość Cinamonka 6
A wiecie ze umnie w sklepach brakuje wody mineralnej? A u was tez? Wybralam sie do marketu po cala zgrzewke a tu patrze zostaly te male z dziubkiem

a w domu ani kropelki niegazowanej wody,nie mówiąc już o cytrynie:( kran...mój wybawiciel

Gość Cinamonka 6
Ula najlepiej umnie gasi pragnienie woda mineralna plaster cytryny i kostki lodu.mmmm a dzis robie mrozonego arbuza z szampanem :)

Gość psycholog....
czesc pojeby u mnie tez zar ale poco to roztrzasac?

Gość Aneten1
o chuj chodzi z tymi upalami pogoda jak pogoda ??? gratuluje czopkowi który utworzył taki temat congratulation

Gość psycholog....
congratulations pojebku

cianamonka dokładnie woda z lodem i cytryną. arbuzik tez jest dobry ale z szmpanem ?? to nie jadłam u mnie narazie woda jest :D ale było napisane na interii chyba że biedronka zrobiła limit wody do 12 butelek 1,5l. oszaleli.

Gość psycholog....
pot po dupsku kapie a ja i tak sie tam drapie:)

ja chce nad morze..!!!protestuje!!czy nikt nie przewidział ze dla niektorych osobników tak wysokie temperatury mogą wywołać wielki wstrzas dla organizmu,co wywołuje nieodwracalne zmiany nie wiem gdzie,gdziekolwiek ale wywołuje:)ja naleze do jednej z tych osób,od dziś mam uraz do temperatury powyżej 20stopni

Gość Aneten1
wielka psycholożko za marne 2 zł sie znalazła :)

Gość Cinamonka 6
Psycholog - new generation hahaah:D

o a tak poza tym to arbuzy są super:)a z szmpanem to też nigdy nie jadłam/piłam:)

a ja wczoraj bylam na basenie zbyt dlugo i nie dosc,ze sie spiklam,to jeszcze udar cieplny mnie zgwalcil,bo wn ocy mialam gorączke,a rano zemdlalam uuch te przezycia:D

Gość Cinamonka 6
slyszalam ze w baltyku kapiel zakazana a to z powodu tych bakteri sinicy to prawda? w Kolobrzegu ponoc

Gość opalka
Prawda