Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malutka_anus

hel me

Polecane posty

Gość Malutka_anus

kochani, moj chlopak mowi ze jesli para sie kocha bez gumek, ale przed wytryskiem partner wyciagnie to sa male szanse na zajscie w ciaze. On ciagle mi mowi ze zna wiele takich osob .. ktore tak robia .. i dziewczyna nie zachodzi w ciaze a wy jak uwazacie/?

Dostałaś odpowiedź na poprzednim topiku. :o

Gość oj malutka anus to
masz chyba malutka glówkę a w niej malutki móżdzek

Gość co to znaczy hel
me ?

Gość łorany
no to twojemu facetowi zalzey jak widac wyłacznie na własnej przyjemnosci.... nie rob tak bo moze sie zle skonczyc. jezeli chcesz tak robic to musisz wiedziec kiedy masz dni niepłodne i wtedy to ok, i szanse na cokolwiek beda minimalne:) ale to jest kilka miesicy obserwacji- jezeli masz w miare regularne mmiesiaczki bo ja nie masz to zakładaj gumke. a jak wam sie marzy sex bez ogumienia;P to tabl anty ale one niszcza zdrowie. pzdr

Gość *emi*
jest BARDZO DUZE PRAWDOPODOBIENSTWO ZAJSCIA W CIAZE PRZY STOSUNKU PRZERYWANYM !!!!!!!!! zywe plemniki znajduja sie nawet w plynie ejakulacyjnym, ktory wydostaje sie przed wytryskiem nie mieszajcie dziewczynie w glowie. to nie jest dobra metoda antykoncepcji !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość nat1alka
Po pierwsze to przeciez nie jest przyjemnosc tylko dla faceta ale rowniez dla kobiety... jednak bezpieczniej z tabsami, przyznam ze z moim narzeczonym przez jakis czas kochalismy sie tak jak proponuje ci chlopak ale potem jest za wielki stres czekajac na okres:) no i musisz miec zaufanie ogromne do chlopaka ze bedzie wiedzial dokladnie co i kiedy:) moja przyjaciolka kocha sie tak z chlopakiem juz dwa lata i na razie maja szczescie, ale moim zdaniem to jednak zbyt niebezpieczne.