Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maskis

dziwny...

Polecane posty

Gość Maskis

Witam wszystkich. z góry sorra że pisze ale chce tylko czegos sie dowiedizec:) Czy jesli moja dziewczyna bierze tabletki regularnie, i nie pije zadnych herbat(chyba jakies tam ziołowe z tego co pamiętam) , nie berze antybiotyków i nie kończe w niej to jakie jest prawdopodobieństwo że jest w ciązy? wiem żę to nie możliwe ale jednak mam cykora:) chociaż jestem chłopakiem.

Hej, mój chłopak też się boi tego :) Ja biorę regularnie, nie pije nic ziołowego i nic przeczyszczającego no ale po to się bierze tabsy by byc pewnym i się nie bac, skoro mówisz ze prawidłowo bierze to naprawde szanse są nikłe by była w ciąży, tabletki nie dopuszczają do jajeczkowania a jak wiesz z lekcji biologii bez jajeczka nie ma ciąży a poza tym tabsy zagęszczają śluz by plemniki nie mogły się przedostac także spij spokojnie i nie bój się, napewno nie jest w ciąży :)

aha napisałeś ze w niej nie kończysz, to na bank nie jest w ciąży a nawet jakbyś w niej skończył to w ciąży nie będzie.

Gość Maskis
Aha to wielkie dzięki. Fajnie ze są takie osoby jak Ty które potrafią pocieszyc:) a podczas 7 dniowej przerwy też jest zabezpieczona?? DZIĘki:)

tak jest zabezpieczona nawet podczas 7-dniowej przerwy, także możecie kochać sie do woli, Przyjemnych wieczorów życzę :) No i nie ma za co dziękować,

Gość Maskis
Pytanko:) DAsz mi numer gg?? Widze że zorientowana jestes i czy mógłbym czasami do Ciebie napisać jesli miałbym jakies pytania?? Jeszcze raz dzięki:)

Gość tututtuuttu
A moze mi ktos kompetentny powiedziec czy picie mięty wpływa na skutecznosc tabletek? Nie pijam praktycznie nic innegoi oprocz mięty (okolo 10 szklenek dziennie) i tak sie zasrtanawiam czy moze to mic wpływ na tabletki.

Gość Maskis
niestety ja CI nie odpowiem bo sie nie znam:) Wydaje mi sie że nie:)

niestety nie mam gg ale bardzo często jestem na kafeterii także możesz wpaść na mój topic w dziale DIETY :cel- 5 kg mniej kto ze mną? jestem tam codziennie także służę radą :) ale jak masz jeszcze jakieś pytanka to wal śmiało teraz

Gość Maskis
teraz mi sie pytanka nie nasuwają:) pewnie dopiero z czasem przyjądą:) A meil?? Sorrka że tak wypytuje ale nie zawsze ktoś mi odpowie fachowo:) Pozdrawiam

Mieta nie wpływa na skuteczność tabletek- na ich skuteczność mogą źle wpłynąć nastepujące rzeczy: -dziurawiec -leki przeczyszczające -nadmierna ilosc alkoholu -leki na padaczkę -leki na depresję -leki moczopędne stosowane w dużych ilościach a mięta jest zdrowa i nie wpływa na skkuteczność a poza tym nie jest moczopędna :)

Gość Maskis
Ok meila mam:) wiec jak napisze Ci kiedys to sprawie problem?? Udanej diety zycze chociaz i tak ważysz mało:) Pozdrawiam chudzinke:)

Gość napiasłaś Gwiazdka
ze alkohol, ale on chyba tylko jak zwymiotujesz zanim tabl.sie wchłonie?? Alkohol sam w sobie chyba nie przeszkadza?????????

Gość sandra_wawa...
boże ludzie przestańcie pisać takie bzdury bo tak mnie to wkurza że najchetniej bym wam zdzieliła w łeb!!! żadne herbatki i alkohol nie mają najmniejeszego wpływu na tabetki. nie osmieszajcie się nawet takimi pytaniami:o