Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sroczka .

Odchudzanie za pomocą hipnozy?

Polecane posty

Gość sroczka .

Czy ktos z Was moze kiedys probowal hipnozy do tego, aby schudnac? Z jakimi rezultatami? I u kogo :) Osobiscie raz postanowilam zaryzykowac, szukalam troche w necie - przyznam, ze nie ma duzo hipnoterapeutow. Trafilam na p. Piotra Gutowskiego www.hipnoza.com.pl Zapłacilam 450 zl (z gory!) za 3 sesje. Najpierw 1, druga po 3 dniach, a trzecia po miesiacu. Juz na pierwszej wizycie czulam sie jak skonczona kretynka, puscil mi cos z walkmena, lezalam ze sluchawkami na uszach i sluchalam jego pieprzenia. O tym jak to tam sie nazywa, dodam, ze pochodzi z Ukrainy i slychac mocno akcent, co mi przeszkadzalo. Gadal jak to mam nie "żreć", u nich to tak sie chyba mowi. Staral sie ze mnie wyciagnac, co mnie rzekomo tuczy, ale ja mowie, ze nie wiem i ze to chyba on powinien wprowadzajac mnie w hipnoze ustalic przyczyne. Stracony czas, stracone pieniadze. Na trzecie spotkanie nie poszlam! Po prostu jestem zbulwersowana. Tak, jak sie odnosilam do tych wszystkich metod bardzo otwarcie, to sie teraz mocno zrazilam. Dodam tylko, ze "hipnotyzowal" (w cudzyslowiu, bo to z hipnoza nic nie mialo wspolnego) on w Instytucie Wiedzy Waleologicznej. Pewnie tez pic na wode i w ogole odradzam! Moze sa jednak jacys uczciwi hipnoterapeuci, tacy z prawdziwego zdarzenia? Ktorzy potrafia odnalezc przyczyny, wprowadzic w inny stan umyslu i dotrzec do nieznanych nam pokladow? Mam nadzieje, ze to potwierdzicie i podacie przyklady :)

Gość sroczka .
idiotka??????????? moze jakies logiczne wytlumaczenie? Chyba, ze siedzisz calymi dniami przed tv i slowa takie jak "poznanie nowych rzeczy" albo "alternatywne drogi" są Ci kompletnie obce.

Gość mi wystarszy jak raz lekarz
czy to w radiu czy telewizji powie "cudów nie ma" gdyby tak było to na hooy ci wszyscy dietetycy, lekarze kalorie treningi itd Zrozumiałaś czy jeszce nie ?

Gość sroczka .
no tak... "autorytet lekarza". W takim razie z osoba taka jak Ty na prawde nie mam o czym "pisać". Poniewaz nie jestes z pewnoscia osoba, ktora jest ciekawa swiata, nie ma pewnie też wiekszego pojecia o nlp i tym podobnych rzeczach. A o kaloriach i "dietkach" to faktycznie mozesz idac do przychodni porozmawiac z w pelni wykwalikowana i jakze zainteresowana twoim przypadkiem panią dietetyk.

Gość lepszy jest autorytet jakiegoś
Ukrainca. Buhahaha PS nie chce mi sie z toba gadac :classic_cool:

Gość sroczka .
ukrainca?? alez ty musisz byc niemądra albo kompletnie nie umiesz czytac :)

Gość do sroczki
uwierz mi, ze sa dobrzy i profesjonalni bioenergoterapeuci, tylko musisz poszukac. Skad jestes?

Gość sroczka .
ze stolicy. Wierze, ze są, dlatego chcialam spytac o Wasze doswiadczenia gdyz moje skonczylo sie niezbyt ciekawie :)

Gość trigoga
A moje bardzo dobrze. Pozbyłam się nałogu jedzenia słodyczy, schudłam a nawet chłopaka teraz mam i pracę. Rok temu byłam na trzech seansach. Podaję namiary http://www.mirachlebowska.pl Przyjemnie, bez czarów żadnych, praca jak u terapeuty trochę, bez ściemniania, no i w moim przypadku skutecznie :-)

Gość grancuska
Czytałam dziś artykuł, że jakaś kobieta 35 kilo schudła po hipnozie. Ale to nie było w Polsce. Chciałabym żeby tak ktoś mnie zahipnotyzował.

Gość gość
Chcieć to za mało,zapytaj siebie,dlaczego jeszcze tak nie jest????

Gość gość
No powiem wam, że jestem pozytywnie zaskoczona po pierwszym tygodniu odchudzania z ta hipnozą - TO DZIAŁA :)

Gość Nagrania hipnozy mp3
Ja mam nagrania mp3 na odchudzanie właśnie te ze strony http://hipnosencja.pl/ i schudłam już 7 kilogramów w przecigu 3 miesięcy i to nie całych :) Także skuteczność hipnozy na odchudzanie oceniam bardzooo pozytywnie :) Miałam też skorzystać z hipnoterapeuty ale NAGRANIA HIPNOZY NA MP3 SĄ RÓWNIE SKUTECZNE W ODCHUDZANIU - a dowiedziałam się tego z opinii bo jest spoor opinii osób, które skorzystały już takich nagrań i chudną po 5 kilo w ciągu miesiąca a niektórzy nawet więcej.

Gość gość
A czy taka hipnoza działa na każdego?

Gość gość
A jakieś opinie o tych nagrania hipnozy do odchudzania? ktos więcej tutaj z nich korzystał?

Gość gość
a jakie dokładnie efekty daje odchudzanie hipnozą?

Gość gość
Działa

Gość gość
Pozytywna opinia - schudłem 4 kilo

Gość gość
Jak długo trzeba korzystać z takiej hipnozy żeby schudnąć 10 kilo?

Gość gość
Schudnięcie 10 kilogramów z hipnozą to kwestia 2-3 miesięcy :)

Gość ilonka 5334
JA KORZYSTAM Z TYCH NAGRAŃ O 2 TYOGDNI I JUŻ SĄ EFEKTY. Szczerze to nie za bardzo wierzyłam w te technikę a tutaj okazuje się, że jest to naprawdę bardzo skuteczne bo po 2 tygodniach już mam 2 kilogramy mniej na wadze i dużo mniej jem - da się to bardzo łatwo zauwazyc :) Czuje się znacznie lepiej :)

Gość gość
dziala

Gość gość
dziala :)

Gość gość
W zeszłym roku testowałam Hipnosencję, są tam 3 czy 4 nagrania takie jakby pakietowe. Jedno z nich jest skoncentrowane właśnie na odchudzania i na wyrabianiu sobie takich nawyków, które są bardzo przydatne jeśli chodzi o odchudzania. Na przykład wyrobiłam sobie coś w rodzaju wstrętu do słodyczy. Tak jak ktoś nie lubi jakiejś zupy, tak ja teraz muszę się zmuszać, żeby zjeść kawałek czekolady. Bardzo mi to pomogło.

Gość gość
szczerze ja w takie rzeczy nie wierzę, wolę skorzystać z pomocy dietetyka. Ostatnio znalazłam super psycho-dietetyczkę która zajmuje sie wspieraniem w odchudzaniu a dla takiej mało zdyscyplinowanej osoby jak ja to super opcja :D Pierwsza konsultacja gratis, więc nawet jak sie nie spodoba, to można spróbować :) A tu się umówicie do niej na wizytę przez telefon :) http://znajdzlekarza.pl/monika-kurdej/psychodietetyk/jozefow