Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

małgoś1

bessenne noce już nie mam sił!

Polecane posty

juz chyba miesiąc nie śpię dłuzej nie mogę!błagam niech ktos mi pomoze.Mam 45 lat ,jestem męzatka,ale ostatnio nam sie nie uklada.

Gość techno ...
wejdz na topik `Mam wolna chate`;)

Gość Śmiech
Koniecznie idz doo lekarza, popros o leki nasenne i antydepresyjne. Seronil jest dobry. Nie ma sensu sie meczyc, pozdrawiam.

Gość techno ...
tak sadzisz ? Moja droga tam chodza normalni ludzie ktorzy potrzebuja pomocy , ta swiadomosc . powodzenia Malgos;)

Gość a dlaczego sie wam nie układa

Gość POLLAAAA
Postaraj sie jeszcze raz wszystko przemyslec i znalesc przyczyne problemu.Jak trzeba bedzie podjac drastyczne kroki aby to zmienic trudno bedziesz mosiala to zrobic bo inaczej zwariujesz

psycholog to `drastyczny krok`ludzie opamietajcie sie! to tylko lekarz `duszy` Malgos ;) powodzenia i duzo owagi🌻

Gość POLLAAAA
Nie od razu lekarz Chodzilo mi o zminy w zyciu Sama jestem mezatka 14 lat i tez odwlekam decyzje u mnie akurat o rozstaniu

dlaczego się nie układa? Bo mój maż mnie olewa tak jak ja robiłam to wczesniej ,teraz zrozumiałam swój bład ale boję się że jest juz za póżno!!!!!!!!!!!!

Malgos Masz problemy i zalatw sprawe wielkie rzeczy psycholog . to tylko czlowiek ktory wie wiecej i trafnie ocenia sytuacje. Depresja to powazna sprawa a slyszalam ze ciezko sie wychodzi z takiego stanu bez pomocy, Powodzenia Malgos;)

Gość POLLAAAA
Nie wiem co Ci doradzic Zalezy jaka krzywde wyrzadzilas mezowi i czy on jeszcze wirzy ze go kochasz Jesli chodzi o mnie to nie widze szans Jestem jeszcze ze wzgledu na dzieci

Gość cccccccccc
Ja dostalem lerivon od psychiatry po kilku nieprzespanych nocach , leczenie trwalo pol roku , nie chodze juz do niego ale i tak sypiam po 3 gora 4 godziny na dobe i tak juz od kilku miesiecy .

polaaaa on uważa ze Go nigdy nie kochałam.A ja kocham Go tak jak umiem: jestem zaborcza i chciałm Go miec tylko dla siebie!.A poza tym to On mi dawał całe zycie wiecej niz j a teraz przestał, czy rozumiecie wszyscy jak to boli!!!!!!

poollaaaa ja też mam córkę ale ona kocha mnie bardziej niż ojca!.a ja chcę to wszystko utrzymać tylko już nie mogę znieść obojętności i zimy!

a poza tym to życze wszystkim takiego męża jakiego jeszcze mam! Tylko nie wiem jak Go mam przy sobi e zatrzymać!!!!!

Malgos wiesz ja wiem co Mowisz i bardzo Ciebie rozumiem;) ale TY zrozum jedno ; potrzebujesz pomocy , ratuj sebie Dziewczyno! za tydzien wejdz na kafe i napisz jak wygladaja Twoje sprawy po wizycie . musisz to zrobic Twoje bezsenne noce swiadcza o depresji ratuj Siebie!!!

idę spać choćiażź wiem że to będzie męczarnia, ale chcę bardzo już padam z sił! dobranoc!

Gość POLLAAAA
Naprawde mi Ciebie zal Mosisz byc cierpliwa Kazdego dnia pokazywac mu kim dla Ciebie jest i ile znaczy To napewno troche potrwa ale mosi nabrac pewnosci ze juz nie chcesz tylko brac i ze go kochasz

Gość hmmmm.........................
Malgos dawal wiecej czego kobietko?

hmmmmmm dziękuję Ci bardzo, tylko mój maż nie reaguje skoro jest taki wspaniały naprawde!!!! Tylko już śpi i ma mnie gdzieś!!

Gość beZsenne

już nie mam sił dawać i pokazywać ze go bardzo kocham!!! To on przyzwyczaił mnie do dobrego!!! i nagle wszystko urwał!!!

Gość Uwaga.....
Jest sposób: rozmowa. Jeśli niepokoi Cię związek to porozmawiaj o tym.