Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia pacyfistka z poznania

Zakończył się Przystanek Woodstock....

Polecane posty

...rozpoczęło się nerwowe czekanie na okres :(

Gość okres ci sie spuźnia

Gość spóźnia

Gość bhtr
dobre:D tza bylo sie ne poszczac:P

Gość kacza łapa
bylam dwa razy na woodstocku jeszce jak byl w Zarach. skoro newrwowo czekasz na okres to znaczy,ze dalas czadu.mam nadzieje,ze nie z przydroznym punkiem.swoja droga podziwiam-ja bym siemna sex w tym miejscu nie zdecydowala!

No właśnie!Takie są skutki tej imprezy.A w TV i prasie mówią,że nie ma seksu,narkotyków,alkoholu.Wszyscy dla siebie tacy mili,pomocni.Normalnie mnie to wkurza jak widze co tam się dzieje.Po co te kłamstwa,obłuda.Przecież i tak wszyscy wiedzą co tam sie wyprawia.Nie mówię,że wszyscy uczestnicy tak robią,są tacy co pojechali tam ze względu na muzykę ale to tylko garstka.Dla reszty to tylko okazja by wyrwać sie z domu i zaszaleć.Jedna wielka orgia jak za czasów Nerona.No teraz możecie mnie zjechać ale takie jest moje zdanie!

głupio mi było odmówić :(

Gość łojejejjejeee
puścić sie na imprezie dla bandy brudasów to straszne!!!! :-D

to wyzej to nie ja pisałam

Gość kebbb
a ja myslalem o wyjezdzie na loodstock ale chyba chlopaka nikt nie zmusi do zexu, no ale jednak nie pojechalem i w sumie nie zaluje az tak, nie mialem czasu

Gość kacza łapa
ale tam sie naprawde spotyka milych ludzi i atmosfera jest spoko.a przestalam tam jezdziz bo muzyka,ktora jest od paru lad na przystanku mnie nie kreci.jakies darcie ryjow i czarne klimaty(nie mylic z czrym Murzynskim tlustym beatem). tak wiec nie ma klamstwa w temacie atmosfery! za to rzeczywiscie jest alkohol sa dragi no dzieci sie wala. a ty dziewczyno porazilas mnie tym tekstem,ze ci bylo glupio odmowic.BEZ JAJ!!!a masz do siebie szacuneczek i do swojejj piczki?nie sadze...pewnie jescze d tego masz z 17 lat.zgroza :(

Gość łojejejjejeee
przeciez to jest prowokacja, ludzie.............

Gość kacza łapa
prowokacja srowokacja. nawet jesli to myslicie ,ze nie ma takich glupich dziewuch? zapewniam was ze sa wszedzie!!!

ech woodstock 2003 to bylo cos:D(pod wzgledem muzycznym ,choc nie bylam ,tylko w necie patrzylam) koncert Sweet Noise -revolta white shock show..... mam to na dvd nawet:D

Gość łojejejjejeee
oczywiscie, ze są, pewnie nie jedna faktycznie się boi, ze zaciążyła, nic nowego, stare jak przystanek woodstock

Gość natRaa
taaaaaaa wodstok to narkotyki sex itpo? a co mozna powiedziec o kazdej pierwszej lepszej dyskotece narkotyki alkohol sex w wc i o tym nikt nic nie mowi peace

Gość łojejejjejeee
jasne, a Owsiak niech kitu nie wciska, ze jest czysto i bez dragów, koniowi w tej sprawie!!!

Gość kacza łapa
ja sie nie puszczalam i moje kumpele tez nie.brudasy?matka swinta rasistoska? nie ma sensu pier*** jak sie tam nie bylo.ale to zabawa dla gowniarzy

Gość łojejejjejeee
oczywiscie, ze sa na dyskotekach i nikt temu nie zaprzecza tak jak Owsiak na swoim wooodstocku.

Gość kacza łapa
a co ma owsiak zrobic ?kazdemu w kieszen zajrzec i sprawdzic czy dragow nie ma? bez pierdol!

ale to kurwa nie wina owsiaka tylko tej czesi holoty...takie zule sa wqszedzie,na kazeej imprze dla technomulow,w szkole, na koloniach,itd... jak bylam w takiej krynicy morskiej to pelno bylo 15letnich zdzirek pieprzacych sie na plazy(zeby sie puszcic nie trzeba na woodstock jechac:>) raz widzialam 15latka co swej paniusi kupowal test ciazowy w aptece i jeszcze sie pytal ajkie prezerwatywy są najlepsze.............:O taka degrendolada moralnosci nie ejst winą woodstocku....: >

Gość kacza łapa
ale przy okazji o tym,ze w czasie festiwalu w miejscowosci,w ktorej sie odbywa jest prohibicja i nie da sie kupic bani w sklepie to juz nikt nie mowi! swieci ludzie sie znalezni

Gość łojejejjejeee
nie jest winą woodstocku, oczywiście, ale ja nie o tym mówie, tylko o sytuacji,w której ktoś pluje w oczy i mówi, że deszcz pada, po co tak uporczywie wciska kit, ze impreza to kryształ? Czy ja powiedziałam, ze ma sprawdzać kieszenie? niech nie ściemnia zwyczajnie w każdym medium i będzie ok.

Gość kacza łapa
matko swinta a w kosciela juz dzis bylas? jak nie to moze powinnas...

Gość kacza łapa
oczywiscie rozumiem ze na woodstocku bylas i kupowalas banie. czy moze o.Rydzyk ci powiedzial?

Gość łojejejjejeee
no tylko sarkazm zostaje, jak juz argumentów nie ma....