Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia pacyfistka z poznania

Zakończył się Przystanek Woodstock....

Polecane posty

Gość łojejejjejeee
skoro tak uciekacie od stereotypów i pokazujecie swoją orginalnośc to dlaczego wszystkich od razu wrzucacie do wora z ojcem Rydzykiem?

Gość kacza łapa
a coto znaczy uciekacie .wy? z kim mnie do wora wrzuciles? a argumentow brak rzeczywiscie na taki zacofanie.ja uciekam od stereotypow wale wy sie ich trzymacie jak tonacy brzytwy

Gość przystanek woodstock
to raj na ziemi................

Gość natRaa
Furious and Deadly dokladnie takkk skzoda gadac wogule:-o

Na każdej imprezie zdarzają się takie rzeczy,ludzie są różni-niezależnie od subkultury. ło matko świnta -a Ty czemu nazywasz ich bandą brudasów,wbrew pozorom dbają o higiene bardziej niż niektóre technolaleczki. Ja też pojechałabym na woodstock,ale trochę muzyka mi nie pasi(zbyt dużo alternatywy).Może w przyszłym roku pojadę i nie dla narkotyków,przypadkowego seksu:P,ale po to,zeby kogoś poznać fajnego i pobawić się trochę;)

Gość armin van b
wina owsiaka jest taka, że widzi, jakie czasami bydło przyjeżdża a mimo to pierdoli farmazony, jaka cudowna jest młodzież i jak grzecznie się bawi. dorabia ideolo jak stary sekretarz pzpr.

Gość kacza łapa
wreszcie jakies glosy za. chodzi o to zeby bylo obiektywnie.

Gość kacza łapa
takie obrazki tez sie tam oglada.chodzi o to ze w takij masie ludzi musi byc troche patologii bo takie mamy spoleczenstwo.

Gość a ja wam powiem ze
te całe halo wokół woodstocka jest pojebane! no bo qrwa po pierwsze ludzie ktorzy tam jadą, chyba nie jadą po to żeby stać jak kłody i popijać sok pomarańczowy? litości :o wiadomo ze jadą sie zabawić. a po drugie całe to gderanie ze na woodstocku jest seks, alkohol, narkotyki i wogóle samo zło - ludzie co wy jacyś ułomni jesteście? na pierwszej lepszej dyskotece jest to samo! :o nawet w szkołach jarają, przychodzą nafazowani a jak zechce im sie poseksić to zrobią to - na woodstocku czy gdzie indziej, co za różnica. :o

Gość kacza łapa
dokladnie tak

Gość natRa
to samo powiedzialam wczesniej ;-/ tylko ne rozumiem czemu robi sie taka nagonke na owsiaka i woodstok jak codzienie w szkola na dichach dzieje sie to samo a i moze jeszcze gorzej:|

Gość kacza łapa
nie inaczej.jak juz wczesniej mowilam tam jest sped-setki tysiecy ludzi to i patologia sie kumuluje!

ot co kacza łapa....:) a ograniczonych strozow moralnosci moherow co woodstock obwiniają o przyczyne zla i syfu olejmy i tyle

Gość kacza łapa
ale widze,ze przeciwnicy opuscili ten topik.... a szkoda!

Nie jestem przeciwniczką Woodstock tylko tej calej otoczki wokół,że wszystko cacy,ładnie,młodzież się bawi.Po co społeczeństwo karmić takimi bzdetami?Wszyscy też wiemy co dzieje się w szkolach czy dyskotekach ale nikt nam nie wciska kitu,że tam jest super,młodziez taka porządna.Jak już ktoś wcześniej napisał:po co do tej imprezy dorabiać taką ideologię?

foleta strasznie pruderyjna jesteś... http://muzyka.interia.pl/alternatywa/news/prawda-o-13-przystanku-woodstock/komentarze,957508,,,, weźcie sobie komentarze poczytajcie, te pozytywne- bo w tych negatywnych widać nienawiść tych, którzy tam nie byli- albo zazdrość po prsotu kasia pacyfistka z poznania a ty rób co chcesz, sex to nie zło ważne żeby tylko pilnować paru rzeczy jak np ten twój okres ;) a on ci sie moze spóźniać z powodu rożnych wrazen emocji itd mi sie też spóźnia ;)a mam chłopaka Furious and Deadly dokładnie:) ło matko świnta idź lepiej do kościoła a nie zaglądaj na takie fora, bo jeszcze ici serce stanie od tej \"rozpusty\"

natRa tak jakbyś nie widziała tego gdzie indziej, to samo jest pod barami w klubach i na innych imprezach, chyba że na żadnj jeszcze nie byłaś...

Gość blebleb
ja też bylam i poznałam świetnych,uczciwych ludzi i nikt mi sexu nie proponował;)fakt alkohol i narkotyki są jak wszędzie...a co do kogoś kto napisał że to impreza dla brudasów to go oświece,zdziwilbyś się ile zwyklych niczym nie wyróżniających się ludzi tam przyjeżdża.ja też moge powiedziec że np. wszyscy chodzący w szerokich spodniach to kibole ,ale tak nie mówie bo nie jestem ignorantką

Gość tuuuja
Każdy z Was ma rację - bo to jest jak z dupą - każdy ma swoją.

Gość Wiadomo że na woodstocku
wszyscy się walą jak króliki dlatego trzeba już miesiąc wcześniej zafundowac sobie spiralke albo skoczyć do Czech na podwiązanie jajowodów :) Jak się człowiek przygotuje wczesniej to żadna ciążą mu nie grozi! Co innego HIV i syf - trzeba starannie oglądac partnerom pałeczki i zakładać im markowe kondomiki a nie polskie prezesy po 5 zł!

Gość Bo my jesteśmy wszystkie
strasznie obłudne niestety 😡 Seks jest dla ludzi, więc po co to ukrywać??? Jak mój syn jechał na Festiwal Teatralny to zadzwoniłam do wszystkich jego koleżanek i nawet do tej jego psorki też dzwoniłam, żeby uważaly jak go ciągna do łózka, bo on jest taki roztrzepany, jeszcze źle kondoma założy albo guma mu spadnie, one do mnie z pyskiem, że jestem wścibska, wredna, że to jest chamstwo, że właże z butami w cudze zycie, a jak przyszło co do czego to się okazało, że oczywiście wszystkim laseczkom nawet tej psorce, niby doroslej i odpowiedzialnej kobicie, się okres spóźnia :P

Gość karokao
nic nie wiem

Gość Zakazane po legalu
nie kumam czemu Państwo zabrani mi kupić wódki w sklepie?! Przecież w ten sposób zmusza się uczciwych ludzi do kupowania bimberku albo innego szajsu! Ponadto nie czaję czemu wódka jest legalna a trawa nie? Przecież od trawy nikt nie umarł, nie oślepł, nie rozbil auta, a od wódki nawet legalnej, państwowej, co roku tysiące ludzi zdycha!

Skoro tylko na woodstocku \"ludzie walą sie jak króliki\" to skąd sie na swiecie wziełas?