Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

dlaczego mezczyzni zazwyczajchca syna??

Polecane posty

moj chce miec 2 corki. od czego to zalezy?? aha, jedna core juz mamy. jeszcze jedna by sie przydala;)

Gość .lila.
Wiele lat temu narodziny córki były dla mężczyzny tragedią, ujmą na honorze, bo jak to moim spadkobiercą ma być pierworodna. Teraz czasy się zmieniły, ale niektórzy nadal żyją wedle stereotypów.

czytalam kiedys w "sztuce kochania" ze corki chca mezczyzni pewni swojej meskosci. ciekawe. sa tu jacys panowie??

Gość bassi77
mó też chciał syna,bo miał ambicje że mały będzie piłkarzem(tatusiowi się nie udało,dobre).Urodziła się nam 6 mcy temu Agatka i teraz nie zamieniłby jej za nic w świecie.dziewczynki są super

Gość bzibzia
No nie wiem, nie wiem.... Mój ojciec chciał córkę i ma dwie, mój mąż chciał córkę i też ją ma...

Gość to bez znaczenia
Dla mojego męża płęć dziecka nie ma żadnego znaczenia. Ja natomiast marzę o synku, mam nadzieję, że się uda, choć dziewczynki też są fajne.

Gość mój chciał chłopców
a mój chciał chłopców, bo twierdzi, że dziewczynki są kapryśne i płaczą, a chłopaki to twardziele :) No i jest baaardzo szczęśliwy, bo mamy 2 chłopców, a o dziewczynce już nie che słyszeć, mówi, że jak już ma być trzecie to tylko i wyłącznie chłopak :) A ja bym wolała jednak dziewczynkę...aha, a pierwszego koniecznie chciałam chłopca.

Gość k a r o l i n a
a mój mówi że mu obojętnie, a gdyby urodziły się bliźniaki dwujajowe to byłoby koniec gdybania :):):)

chyba to stereotyp..faceci ktorych znam chcieli coreczki, moj chcial zdrowe dziecko..a ze wyszedl synek..to juz inna sprawa..teraz oboje chcemy miec dziewczynke za kilka ladnych lat;);)

Gość k a r o l i n a
ILLELI - i o to właśnie w tym wszystkich chodzi przede wszystkim ... zdrowy dzidziuś :)

Gość Turcy to są dopiero
powaleni na punkcie synów. Znam taką parę która miała 3 córy i Turek wystąpił o rozwód ,(mimo ze kochał swó zonę) powodem rozwodu było to ze ona nie "dała mu syna" Ale najbardziej przykre jest to ze ten ham nie płacił alimentów na córki.

Gość Turcy to są dopiero
w prawie tureckim jest to dozwolone To są dopiero debile

myślę, że faceci chcę mieć synów na początku, ze względu na zabawki, których oni nie mieli, a które chcieliby kupić swoim synom i przy okazji się pobawić. :-) Potem to już jest bez znaczenia, po prostu zakochują się w dzieciach bez względu na płeć :-)

Moj maz chcial corki i ma dwie,ja tez wole dziewczynki.......

A ha i wiekszosc meszczyzn ktorych znam woli corke....

Gość hohaha
W Turcji to faktycznie faceci mają fioła na punkcie chłopców, na dziewczynki nawet nie patrzą, a z chłopcami rozmawiają i wygłupiają się. A w Polsce, to chyba niektórzy faceci chcą dziewczynki, znam jednego który chciał córki, a nie chciał synka. Ale więszość których znam to marzyjednak o synku.. O dziewczynce za to marzą wszystkie babcie, ktore znam :)