Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaniepokojony...

Czy moja dziewczyna jest lesbijka ???

Polecane posty

Gość Zaniepokojony...

Moze taka troche ... ukryta lesbijka ? Wiem ze mnie kocha i lubi seks ze mna ale kurcze lubi ogladac nagie kobiety w necie, na ulicy czesto wyszukuje mi laski, wie ze lubie duze piersi (sama ma takie) i mi wskazuje takie dziewczyny. Co o tym myslicie ?

Gość to normalne
ja jestem hetero ale lubie ogladac ladne kobiety:-)

Gość czysta taka
lezba musisz sie nia dzielic z innymi

Gość orgazmiczna lola
wejdz na boczny topik....

Gość no boja Wiem
ogladac sie za babami. czy twoj chlop oglada sie za chlopami i pokazuje ci ze maja ladna klate, dupcie ???????????????????

Gość Zaniepokojony...
Ona mowi ze to czeste wsrod dziewczyn, ze lubia ogladac nagie kobiety. Ale ona mi tez powiedziala, ze chcialaby kiedys dotknac kobiecej piersi, zeby zobaczyc jak to jest. Hmmm .... kurcze :/

Gość nosz kurde
up

Gość imnotangiel
widzę ,ze to troszkę ;) starszy temat na forum ale odpowiem krótko...niektóre kobiety miewają fantazje seksualne z innymi kobietami....dlaczego tak jest? brakuje im właśnie takiej delikatnośći jaką posługują się lesbijki w łożku...pieszczenie piersi...muskanie....dłuższa gra wstępna....może jakieś zabaweczki ;) musiałbyś o tym z nią porozmawiać...możliwe ,ze skupiłeś się tylko na sobie i to są właśnie tego skutki....a to,że zwróciła uwagę na piersi innej dziewczyny to poruszenie tej kwestii...widocznie fantazjuje już zbyt długo ;)