Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

humorzasta niunia

Bardzo proszę o POMOC

Polecane posty

mam pytanko , mam blizne= juz chyba własciwie- na ustach , maiałm opryszczke i strupek kilkakrotnie mi sie urwał niechcacy i od ponad 4 miesiecy mam w tym miejscu zaczerienieni i strasznie mi to przeszkadza bo jednak na ustach wszystko widac! czymoge stosowac jakąś maści na usta i czy to cos pomoze? prosze jesli ktos wie bardzo byla bym wdzieczna za odpowiedz

Gość maść propolisowa
szybko goi rany

Gość maciejek
Wejdż na strone www.atw.warszawa.pl tam jest żułtko roślinne. Niesamowita sprawa.

Gość Jesli nie pomoga
a masz pod reka bioptron to swiec. Mysle ze po swieceniu mozesz rowniez posmarowac w/w mascmi. Efekt bedzie pewniejszy.

Gość aaaaaaaaaaaaaaha
ale to jest blizna czy rana jeszcze bo to wszystko co ci polecaja to na rany

Niusia ja mam problem z opryszczka, co jakis czas mi sie pojawia!3 lata temu jak bylam nad morzem mialam ja na calej gornej wardze i troche na dolnej! Koszmar! Nawet nie pytajcie jak to wygladalo i jak sie czulam! I tez mam blizny tylko nie czerwone a biale.Wyglada to tak jakby w pewnych momentach zanikaly mi usta!!!! :(((( Mam przez to nierowny ksztalt ust. Bylam u dermatologa i kosmetologa jak rowniez u kosmetyczki i powiedzialy mi ze nic z tym nie zrobie, jedynie co to obrysowac pernamentnym makijazem usta! :-(

Gość Jesli nie pomoga
No bioptron mozna i na rany i na blizny stosowac. I na opryszczke tez. Sama ja mam to wiem.

masc cynkowa odbudowuje skore wiec moze byc i na blizny i rany

a jak Ty masz czerwone to moze sie jeszcze da cos zaradzic?Idz do kosmetyczki moze Ci cos doradzi .

Gość aaaaaaaaaaaaaaha
no w sumie moze i tak ,dodatkowo masc cynkowa wybiela no to moze

Gość aaaaaaaaaaaaaaha
o wlasnie jesli jest to swieza blizna to alcepalan pomoze ci po kilku uzyciach

Też mam problem z opryszczką co pewien czas. Najlepszy jest heviran, zovirax nie działa zypełnie. Można też wirusa wyleczyć raz na zawsze prochami (bardzo ścisłe dawkowanie).

mi to sie wydaje ze to jednak juz blizna bo nie mozliwe zeby prawie 4 miesiace opryszka ;/ zawsze i szybko znikała bez najmniejszego sladu a teraz mam taką czerwoną kropkę ehhh. Dzięki za chyba pojde do apteki i poprostu spytam sie farmaceutki one sie chyba na tym znają bo do dermatologa dostac sie próbowałam 3 razy i co przychodziałam nie bylo numerków a na prywatnego szkoda kasy trochę ....... :(