Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Tom84

Zdrada, rozwód czy cuckold?

Polecane posty

2 minuty temu, Onaaaa napisał:

W sklepach może i pełno ale widać w szkole gdy kilka lat temu bylo 5 klas powiedzmy czwartch a teraz sa trzy a zaraz będzie jedna. 

To dopiero zapowiada się ten niż 🤔😁

7 minut temu, Get Оut napisał:

To dopiero zapowiada się ten niż 🤔😁

Tak i polska w tym przoduje więc jest coraz gorzej. A jak gada sie z młodymi to mie chcą mieć dzieci tylko mój syn by chciał ale to jakiś wyjątek 😄

10 godzin temu, Get Оut napisał:

Widocznie pokładłem wiarę w Twoją kondycję i nie ma co komplikować coś co jest proste 😁 

Czasem trzeba pokomplikować żeby było ciekawiej 😄

11 godzin temu, parabataii napisał:

Czasem trzeba pokomplikować żeby było ciekawiej 😄

W tej kwestii coraz bardziej leniwy się robię, bo zaczynam doceniać święty spokój. 😁

19 godzin temu, Onaaaa napisał:

Tak i polska w tym przoduje więc jest coraz gorzej. A jak gada sie z młodymi to mie chcą mieć dzieci tylko mój syn by chciał ale to jakiś wyjątek 😄

Dużo młodych sapiens umiera w wieku produktywnym , a z tym że nie chcą dzieci i nie chcą wiązać się w pary to już dawno takie zjawisko w tej przyrodzie ma miejsce. Teraz mało kto kobiety podrywa i zabiega o nie .😁

4 godziny temu, Get Оut napisał:

Dużo młodych sapiens umiera w wieku produktywnym , a z tym że nie chcą dzieci i nie chcą wiązać się w pary to już dawno takie zjawisko w tej przyrodzie ma miejsce. Teraz mało kto kobiety podrywa i zabiega o nie .😁

Ale kiedyś I tak ludzie wcześniej umierali i to głównie chodzi o to że Polacy nie chcą mieć dzieci. 

No nie wiem bo trochę takich co podrywają jeszcze zostało 🙂

1 minutę temu, Onaaaa napisał:

Ale kiedyś I tak ludzie wcześniej umierali i to głównie chodzi o to że Polacy nie chcą mieć dzieci. 

No nie wiem bo trochę takich co podrywają jeszcze zostało 🙂

Ci którzy zostali , to jak dinozaury i ja to widzę jako ewolucję ,bo gatunek ludzki się zmienia. 😁

1 minutę temu, Get Оut napisał:

Ci którzy zostali , to jak dinozaury i ja to widzę jako ewolucję ,bo gatunek ludzki się zmienia. 😁

Dinozaury to nie my bo przecież ja jeż a ty to do jakiego zwierzęcia by Cię najbardziej przyrównać 🤔 wilka 🤔

Wszystko się zmienia raz na lepsze raz na gorsze i tego nie zatrzyma i dobrze. Kiedyś lubilam zamiany a teraz coraz mniej.

Dinozaury to nie my bo przecież ja jeż a ty to do jakiego zwierzęcia by Cię najbardziej przyrównać 🤔 wilka 🤔

Wszystko się zmienia raz na lepsze raz na gorsze i tego nie zatrzyma i dobrze. Kiedyś lubilam zamiany a teraz coraz mniej.

Z wilkiem trafiłaś ,bo nikt nie widział go w cyrku ,a inne zwierzęta już tak. 😁 

Choć nie lubię zmian szybko się przystosowuje do nowych warunków. 

Taka metafora z tymi dinozaurami . 😜😆 

3 minuty temu, Get Оut napisał:

Z wilkiem trafiłaś ,bo nikt nie widział go w cyrku ,a inne zwierzęta już tak. 😁 

Choć nie lubię zmian szybko się przystosowuje do nowych warunków. 

Taka metafora z tymi dinozaurami . 😜😆 

Ja cie widzę w kosmosie i u mnie w ogrodzie koszącego trawę 😄

Jak policzyłam to 9 razy się przeprowadzałam i pierwszy raz był najtrudnieszy. 

Weź mi mów metafory a będzie śmiesznie 😂

10 minut temu, Onaaaa napisał:

Ja cie widzę w kosmosie i u mnie w ogrodzie koszącego trawę 😄

Jak policzyłam to 9 razy się przeprowadzałam i pierwszy raz był najtrudnieszy. 

Weź mi mów metafory a będzie śmiesznie 😂

Robota koszącego się puści ,a my pójdziemy na lody i frytki bo śmiesznie bym wyglądał tracąc czas na koszenie. 🤔😆

Nie będzie metafor ,bo jesteś bardziej prostolinijna niż ja. 😊

Robota koszącego się puści ,a my pójdziemy na lody i frytki bo śmiesznie bym wyglądał tracąc czas na koszenie. 🤔😆

Nie będzie metafor ,bo jesteś bardziej prostolinijna niż ja. 😊

Mi pasuje 😉 albo pizzę i gofry 🙂

Największy koszmar ze szkoły to: co autor miał na myśli 😄

Mi pasuje 😉 albo pizzę i gofry 🙂

Największy koszmar ze szkoły to: co autor miał na myśli 😄

Zależy co ćpał i pił o drugiej w nocy że miał takie fazy, bo na sucho ciężko osiągnąć takie stany i tak odpowiadałem jak pytali w szkole co miał na myśli. 😁

Pizza zbyt oklepana i zgagę będę miał więc lepiej gofry. 😊

7 minut temu, Get Оut napisał:

Zależy co ćpał i pił o drugiej w nocy że miał takie fazy, bo na sucho ciężko osiągnąć takie stany i tak odpowiadałem jak pytali w szkole co miał na myśli. 😁

Lepiej żebyś wszedł na uczuciowy Widmo, czego się tak boisz tam, że Cię tutaj przywiało ? :classic_cool:

2 minuty temu, Spaghetti... napisał:

Lepiej żebyś wszedł na uczuciowy Widmo, czego się tak boisz tam, że Cię tutaj przywiało ? :classic_cool:

Ktoś taki jak ja czuję i tym się kieruję, a czuje się lepiej na pustkowiu. 😁

6 minut temu, Get Оut napisał:

Ja taka śmiała nie byłam by tak odpowiedzieć. Raz był jakiś wiersz to mówię że autor chciał powiedzieć że nauczyciel może uczyć glupot i biedny dzieciak nie zda egzaminu 😄 

Albo kremówki 🤔

4 minuty temu, Spaghetti... napisał:

A co tęsknisz za nim 🤔😄

Napisano (edytowany)
5 minut temu, Get Оut napisał:

Ktoś taki jak ja czuję i tym się kieruję, a czuje się lepiej na pustkowiu. 😁

Popieram, dlatego też uciekam na ''pustynie'' z dala od problemów .. 😁:classic_cool:

Edytowano przez Spaghetti...

Ja taka śmiała nie byłam by tak odpowiedzieć. Raz był jakiś wiersz to mówię że autor chciał powiedzieć że nauczyciel może uczyć glupot i biedny dzieciak nie zda egzaminu 😄 

Albo kremówki 🤔

Takie ciche wody szara mysza najlepsze, bo więcej robią niż mówią zwłaszcza w istotnych sferach. 😊 

Kremówki mogą być , albo z budyniem bułki, a najlepiej z jagodami. A co będziemy pić 🤔 Dzisiaj jak wracałem na chatę  mleko z kartonu piłem.😁

3 minuty temu, Spaghetti... napisał:

Popieram, dlatego też uciekam na ''pustynie'' z dala od problemów .. 😁:classic_cool:

Tam się kłócą tylko i to nudne się robi jak ta sama potrawa w kółko odgrzewana i dobrze jest odpocząć od nich . 😁

1 minutę temu, Spaghetti... napisał:

Nie tak jak Ty 😅:classic_cool:

Gdybyś tęsknił tak jak ja proponuję ci dobrego psychiatrę 😄

Napisano (edytowany)
6 minut temu, Get Оut napisał:

Tam się kłócą tylko i to nudne się robi jak ta sama potrawa w kółko odgrzewana i dobrze jest odpocząć od nich . 😁

Życie Widmo, raz na dnie raz na szczycie, więc niech każdy robi co chce razem czy osobno :classic_cool:

Edytowano przez Spaghetti...

5 minut temu, Onaaaa napisał:

Gdybyś tęsknił tak jak ja proponuję ci dobrego psychiatrę 😄

Jak możesz Magi 🤭 ja z Tobą do psychiatry nie pójdę nie mamy kryzysu 😅:classic_cool:

Takie ciche wody szara mysza najlepsze, bo więcej robią niż mówią zwłaszcza w istotnych sferach. 😊 

Kremówki mogą być , albo z budyniem bułki, a najlepiej z jagodami. A co będziemy pić 🤔 Dzisiaj jak wracałem na chatę  mleko z kartonu piłem.😁

Czasem te robienie bez pomyślenia nie jest najlepsze 😄 całą podstawówkę mówili mi myszka 😄

Wolę papieskie kremówki pyszne są lub torcik czekoladowy. Mleko lubię tylko z lodówki. Cappuccino lubię albo cocktail bananowo czekoladowy. Popcorn też jest dobry.

Czasem te robienie bez pomyślenia nie jest najlepsze 😄 całą podstawówkę mówili mi myszka 😄

Wolę papieskie kremówki pyszne są lub torcik czekoladowy. Mleko lubię tylko z lodówki. Cappuccino lubię albo cocktail bananowo czekoladowy. Popcorn też jest dobry.

Popcorn mogę jeść i coś na bazie banany czekolada, a mleko z lodówki można kupić u nas, a pani myślała że mam kaca , bo w tych małych sklepach każdy z każdym się zna z widzenia więc łatwo o luźne gadki. 

Podstawówka była krótko w tym systemie coś my chodzili i później się rozkręciłaś. 🤔😁

2 minuty temu, Spaghetti... napisał:

Jak możesz Magi 🤭 ja z Tobą do psychiatry nie pójdę nie mamy kryzysu 😅:classic_cool:

Ja nie mogę iść do psychiatry bo się nie nadaje. Mam kolegę psychatre i on mówi że jakby taka przyszła to on by zwariował 😂

2 minuty temu, Onaaaa napisał:

Ja nie mogę iść do psychiatry bo się nie nadaje. Mam kolegę psychatre i on mówi że jakby taka przyszła to on by zwariował 😂

Powiedział by niechże pani już nie wydziwia, bo ludzie naprawdę mają problemy. 😁

Kolorowych 😘👋

Popcorn mogę jeść i coś na bazie banany czekolada, a mleko z lodówki można kupić u nas, a pani myślała że mam kaca , bo w tych małych sklepach każdy z każdym się zna z widzenia więc łatwo o luźne gadki. 

Podstawówka była krótko w tym systemie coś my chodzili i później się rozkręciłaś. 🤔😁

Często pije mleko w domu jaj matylda z Leona zawodowca 😄 ma kaca najlepsza woda z cytryną akbo herbata z cytryną.

W gimnazjum też byłam myszką. Dopiero w liceum mi się odmieniło bo taki kolega nauczył mnie różnych rzeczy 😄

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się