Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Siedemnastoletnia

Nawet na wyjscie do kina muszę mieć pozwolenie.

Polecane posty

Gość Siedemnastoletnia
Ja bardzo bym chciala wypracowac jakies kompromisy. A za plecami mamy nie chcialabym kombinowac, bo nie chce zabic jej zaufania do mnie.

Gość kafffffka
no no napewno ci uwieze!!! niezłe ziółko z Ciebie hahahahahah

Gość plaste-linka
nie obraz sie ale nie zawsze czlowiek ma wystarczajaco silna wole zeby wytrwac w swoich postanowieniach zwalszcza jak w gre wchodza uczucia - ja tez takie mialam:D na szczescie postawilam na wlasciwego faceta i teraz jest moim mezem :D

Gość plaste-linka
mama kiedys mowila ze jak miala 16-17 lat to chodzila na imprezy co sobote i babcia jej nie zabraniala ale to byly inne czasy hehe ciekawe dlaczego mi nie pozwalala imprezowac nawet jak mialam po 20stce?

Gość Siedemnastoletnia
Kaffka- uwierze powinno byc napisane przez rz. Plaste-linka: dziekuje za pomoc. Mysle, ze moze mimo wszystko uda mi sie jakos to wszystko poukladac. I na moim facecie takze mi zalezy. Jestesmy ze soba od 2 lat.

Gość Siedemnastoletnia
Po 20stce tez Ci nie pozwalala ? Wiesz...moze za bardzo przyzwyczaila sie ze jestes jej dzieckiem. Czasem rodzice nie potrafia pogodzic sie z tym , ze ich dzieci sa dorosle i samodzielne.

Gość plaste-linka
poza tym mama wyszla za maz w wieku 19 lat chociaz nie byla w ciazy natomiast jak ja wychodzilam majac 22 tez bez przymusu to mowila ze to za wczesnie i sobie mlodosc zmarnuje. znowu inne czasy co? dobrze ze z nocy poslubnej nie musialam wracac na okreslona godzine:D:D:D

Gość mmkl
oplujcie mnie dziewczyny, prosze

Gość Siedemnastoletnia
Hehe...zawsze mogłaś powiedzieć, że idziesz do koleżanki :P Moja mama na przekor tez imprezowała. ,,Ale ja to ja, Ty to Ty'' :P

Gość plaste-linka
nie pozwalala nawet po 20 i nawet jak mialam oficjalnego narzeczonego ktorego rodzice bardzo lubili i mieli do niego zaufanie tragedia co? fakt jestem najstarsza. moja siostra jest 4 lata mlodsza i ma duzo wiecej swobody mozna powiedziec ze sa to 4 lata swietlne. informuje rodzicow ze wroci o tej i o tej i ze ma komorke jakby sie martwili. najstarsze corki maja przechlapane (synowie tez, brat meza tez ma duzo lepiej)

Gość Siedemnastoletnia
----> plaste-linka No bo starsze rodzeństo ,,przeciera ścieżki'' młodszemu. No niestety tak nie jest w moim przypadku. Ta moja kochana mama to chyba jakaś zawzięta jest :P A Twojej siostrze to fajnie...tez chcialabym tak mowic mojej mamie :P ---->manganian VII potasu Tak wiem, że muszę się bardzo starać, żeby dostac się na UJ. Szczególnie jeśli chce studiować prawo :P

Gość plaste-linka
swoja droga ciekawe co wyprawiali na dyskotekach nasi rodzice ze teraz nie chca nas puszczac? i to glupie tlumaczenie "ja to ja a ty to ty" takimi tekstami zwyczajnie traca autorytet. brak wyjasnien i argumentowania za i przeciw. czysta dyktatura

Gość Siedemnastoletnia
Racja. Moze sami byli niegrzeczni i ucza nas teraz na własnych błędach :P Albo po prostu uważają, że my jesteśmy ich dziecmi i nam tak nie wolno. Czysta nadopiekuńcza dyktatura. :)

Gość plaste-linka
druga kolezanka zastosowala terapie szokowa - ide i juz bo kolezanki ida. zanim osiagnela 22 lata ojciec i matka byli po zawale (fakt ze miala starszych rodzicow) na wakacje pojechala sama nad moze bedac w klasie maturalnej i przywiozla chlopaka do domu na tydzien. po maturze chlopak wprowadzil sie do niej na stale (czyli na jakies 1,5 roku) i rodzice tez mieli niewiele do powiedzenia. nie byli tolerancyjni i nie pytajcie jak to zrobila bo nie wiem

Gość plaste-linka
siedemnastoletnia >>> nie obraz sie za to co napisze jak przeczytalam twoj pierwszy post to tez pomyslalam ze jestes jeszcze dzieckiem - w koncu masz tylko 17 lat. potem pomyslalam jak sama sie czulam majac 17 lat, co myslalam i jakie mialam podejscie do zycia. w sumie to nic z tego sie nie zmienilo czyli znaczy to ze myslalam wtedy jak dorosla osoba prawda? teraz mam 25 i ..... chyba sie starzeje :D 🌻

Może nie chce ,żeby bylly topiki \"Zagineła taka ,a taka !Matka jest zrospaczona \" ! Zastanów się jakby to Mama gdzieś poszła a ty nie wiedziałabyś gdzie ! Po ilu godz. zadzwoniłabyś na Policję ???