Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gunia113

Sprawdzone diety

Polecane posty

Ciężko wśród tylu stron różnych topikó znalexć czasem ciekawe diety które pomogły wielu dziewczynom:) tak więc bardzo prosze o to żeby osoby które przetestowały jakieś dietki tu o tym napisały i oczywiście wspomniały ile na niej schudły Mogą też być sytuacje odwrotne kiedy jakaś dietka okazała się kompletnym nie wypałem. O tym też warto wiedzieć . Prosze więc wszystkie forumowiczki o to by podzieliły się swoimi doświadczeniami:)

J a straciłam na diecie kapuscianej 4 kg w tydzień. Teraz odżywiam się poprostu zdrowo i ograniczam kalorie. na sniadanie zjadam płatki Multi Fit z mlekiem bądź jogurtem naturalnym a to daje mi energie na cały dzień potem jem jakieś zdrowe niskokaloryczne rzeczy i dzięki temu moja waga znów ruszyła z miejsca po 2 tygodniowym postoju

No dziewczyny podzielcie się swoimi doswiadczeniami. Tym które dopiero zaczynaja bedzie łatwiej..

Gość aasasasasas
plumcia a ile czasu Ci zajelo schudniecie??

Mniej żreć.Jedyna.I oczywiście nic po 18,zero chlebka,ziemniaków,makaronu.Plus ćwiczenia...nic odkrywczego a jednak działa.

Gość Plumciaaa
Aasasasasas odchudzałam się powoli tak, aby kilogramy zniknęły bezpowrotnie. Sama nie wiem ile to trwało :) Może tak z dwa miesiące, może mniej, może więcej. Zaznaczę tylko, że w czasie trwania mojej dietki zwykle na weekendy jeździłam do teściów, a tam... ekhm... musiałam jeść co mamusia ugotowała :) Zapraszam Was dziewczynki na moje forum http://www.pieknazdrowaiszczesliwa.fora.pl/index.php

Gość Klaudinka
Kopenhaska.13 dni mordęgi,ale jednak wytzymałam.tyle że ja ją roiłam w hardkorowej wersji.12 kg w 13 dni.i nigdy więcej już mi sie nie udao znów:( teraz zaczynam grapefruitową,zobaczymy efekty:)

Ja polecam dietę proteinową. Jest na forum gdzieś wątek o Dukanie. Schudłam na tej diecie bez większych wyrzeczeń z 64 na 58 kg w ciągu miesiąca.

Gość bellaswan
gunia mamy podobną wagę i cel, aktualnie jestem na 10 dniowej, zapraszam do mojego tematu 5.08 -8 kg :-)

Gość wioosenka
A ja mysle ze takie własnie zajęcia www.aqua-aerobik.pl z pewnością sa idealne kiedy chcemy troszkę schudnąc.

Gość gość
dieta south beach

Gość gość
Całkowicie popieram przyjmowanie błonnika. Mozemy miec pewność ze na pewno zadziała tak jak trzeba.

Gość gość
Całkowicie popieram przyjmowanie błonnika. Mozemy miec pewność ze na pewno zadziała tak jak trzeba.

Gość pani dietetyk
Najlepsza dieta na świecie to MŻWR, polecam :) bez efektu jojo, chudniesz zdrowo, smacznie , 4 kg/miesiąc. około! :)

Gość pani dietetyk
MŻWR-mniej żarcia, więcej ruchu W zależności od Twojego wieku, wagi, wzrostu i aktywności fizycznej, przyjmuj 500 kcal do 1000 mniej niż powinnaś. Oczywiście dieta musi być zbilansowana, dostarczająca w odpowiednich proporcjach wszystkich składników odżywczych. Z Dukanem daj sobie spokój, owszem ma zwolenników, ale trzeba być prawdziwym bezmózgiem, by ją stosować. :-)

Gość gość
To prawda własnie ze błonnik potrafi zdziałac cuda zwłaszcza jesli mówimy tutaj tez o takiej kuracji odchudzającej.

Gość Nikaa31
Zamiast eksperymentować z różnymi dietami może po prostu lepiej zacząć się zdrowiej odżywiać a waga jak i zdrowie znacznie się poprawi? Bogate w białko, błonnik produkty jak otręby i płatki owsiane, zdrowa mąka gryczana - te produkty są zdrowe, smaczne i dodatkowo tanie a działają cuda :) Jeśli nie wiecie gdzie kupować takie rzeczy to odsyłam tutaj http://www.naturalniezdrowe.com.pl mnóstwo naturalnej i zdrowej żywności w bardzo przyjaznych cenach a dodatkowo sprzedawca zawsze potrafi fachowo doradzić.

Gość puska192
Ja nie eksperymentowałam z dietami po prostu jadłam to na co miałam ochotę ale o regularnych godzinach plus suplement Afrykańskie Mango http://szczupla-kobieta.pl wiele osób może twierdzić,że to nie pomaga,ja też tak wcześniej myślałam,ale przekonałam się na sobie,że działa i to bardzo dobrze bo w miesiąc zgubiłam 8kg;)

Gość JabuszkoMilena
Polecę stronę wygodnadieta.pl, bardzo dobrze skomponowane pudełka, ja głównie zamawiam posiłki oparte o warzywa i rybę. Wszystko jest świeże, sterylnie zapakowane i najważniejsze że taki zestaw wystarcza mi na cały dzień, nie muszę się martwić – co na obiad itp. ;-)

Gość gość
Naprawdę warto zastosować Foreverslim.Miałam bardzo podobny problem wiecznie na diecie a efektów żadnych.Dopiero dieta i Foreverslim przyniósł oczekiwane i trwałe efekty.Więc nie ma się nad czym zastanawiać tylko zamawiać.

Gość gość
Byłam na róznych popularnych dietach, ale zawsze dopadał mnie efekt jojo. Powiedziałam koniec i zaczęłam zdrowo się odżywiać i jeść regularne posiłki. Zamawiałam sobie dietę z cateringu dietetycznego warszawski dzień od pana gesslera i dzięki niej schudłam i to bez efektu jojo.