Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalamburka2345

Kto ma w swoim mieście sklep Ryłlko?

Polecane posty

Gość kalamburka2345

Upatrzyłam sobie buty ryłko ale w moim miście nie maja już mojego rozmiaru. Czy w waszym mieście są sklepy tej firmy? Może tam dostane mój wzór i mi wyslą.? Innych już nie chcę.

Gość Tychowianin
KATOWICE -Ja mam :)

Gość lupika
G d a ń s k - wiele sklepów!

Gość kotek perski
WARSZAWA - kupuj ile chcesz i gdzie chcesz

Gość we Wrocku też jest

Gość *królewna
Ja tez upatrzyłam sobie buty z Ryłka i miałam problemy z rozmiarem bo mam 38 i wszędzie były wykupione. Zjeździłam cały Kraków i nie było 38. Znalazłam w Rzeszowie - były - nawet nie wiecie jakie to było dla mnie szczęście. Przetańczyłam całe wesele i ani jednego odciska, w życiu nie miałam takich wygodnych butów na obcasie. Rozpisałam sie - do czego zmierzam - warto pojeździć po kilku miastach za butami - oplaca sie :)

Gość qwertyqwerty
ale ryłko są straszne tandetne i te obcasy...

w Wawie jest Ryłka od groma :D a patrzyłaś na ich stronę, wiem, że mieli sklep internetowy zresztą można u nich buty zamówić, i Tobie ściągną z innego sklepu, lub bezpośrednio z magazynu, jesteś klientką dopytuj się o takie możliwości zawsze! ja kiedys wysłałam do pewnej firmy maila gdzie mogę kupić konkretny model ich butów, w dwóch sklepach już ich nie było, a bylam zdeterminowana :D na drugi dzień dostałam maila, że są dla mnie odłożone tu i tu :)

Gość w kielcach jest sklep
jutro będę szła na miasto. jak chcesz mogę sprawdzić czy są takie, jakich chcesz. opisz które to. http://www.rylko.pl/

bo ja tez hyhyhyhy :P a wiesz moze gdzie kupie superstary w bb??? i czy w ogole kupie?:O

ja jestem super stary, ale chyba nie o to ci chodziło, co? :-D:-P jak mi jeszcze powiesz że ze Złotych Łanów jesteś to zjeżdżam :-D:-P

Gość ajauuju
a ja mam do sprzedania buty rylko - nr 37, biale, bardzo ladne

Gość kalamburka2345
Bardzo Wam dziękuję za pomoc. Niestety jestem z kuj-pom i kilkaset kilometrów to trochę za deleko żeby jechać. W bydgoszczy, toruniu, włocławku nie było tego modelu (balerinki ecru na szpileczce z przeszyciem na palcach takim skośnym. Palce i pięty kryte). Zamówić do konkretnego sklepu nie można (dzwoniłam do ryłko i tak mi powiedzieli). Z internetu też nie da się kupić bo tam sprzedają tylko skrajne rozmiary a ja noszę 36-37. POddałam się i kupiłam Gino rosii. Też są bardzo ładne ale mają już inny odcień a te ryłko były idealne. No ale trudno. Klamka zapadła.