hamster 0 Napisano Lipiec 31, 2006 Czy przy zakupie spodni zwacacie uwage azeby byly obcisle, czy zwracacie uwage na inne walory. za szczera odpowiedz wam serdecznie dziekuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przede wszystkim patrze czy Napisano Lipiec 31, 2006 dobrze leżą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gggggggggggggggggggggggggggggg Napisano Lipiec 31, 2006 zwracamy uwagę , żeby NIE były obcisłe - bo obcisłe spodnie są raz , że niewygodne , dwa - nieeleganckie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Twój chlopak jest Napisano Lipiec 31, 2006 nie ma mądrych kobiet!!!!!!!!11 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alluria 0 Napisano Lipiec 31, 2006 a mozesz chlopcze laskaiwe dac sobie spokoj z tymi bzdetnymi topikami o obcislych spodniach? jak masz jakis kompleks to twoim miejscem nie jest forum a gabinet terapeuty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magdooosia_85 0 Napisano Lipiec 31, 2006 Mają być dłuuugie, szczupłe, ładny fason mają mieć i dobrze leżeć na tyłku :D:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hamster 0 Napisano Sierpień 1, 2006 Alluria, wyladowalas na niewlasciwym topiku. Ja zwracam sie do inteligentnych i kulturalnych Pan. Chamskie Panie tak jak Ty nie powinny tutaj zajmowac zdania. Polecam RADIO MARIA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nadzieja ..... Napisano Sierpień 1, 2006 Mądre kobiety kupują takie, które im się podobają. A tak na marginesie - co ma mądrosc do wykroju spodni.......:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hamster 0 Napisano Sierpień 5, 2006 A co kupuja glupie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dupabladamarmolada Napisano Sierpień 5, 2006 A TY alluria moglabys przestac sie zahcowywac jakby wysztski erozumy pozjadala ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alluria 0 Napisano Sierpień 6, 2006 istnieje coś takiego jak wolność słowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hamster 0 Napisano Sierpień 8, 2006 Proszę o rzeczową odpowiedz. Pozostawcie obrazanie, to znak o braku dojrzałości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hamster 0 Napisano Sierpień 12, 2006 Wolność słowa to wielki dorobek krajów postępowych!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mądra pani Napisano Sierpień 13, 2006 kupuję i noszę wyłącznie obcisłe spodnie, jak schudnę - to zwężam tak, żeby znów były obcisłe :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
waniliowa mandarynka 0 Napisano Sierpień 13, 2006 Ja bardzo lubię lubię długie nogawki,aby dobrze układały się na butach.Uwielbiam jeansy i tylko praktycznie takie kupuję.Staram się,by ładnie się układały,ale nie znoszę obcisłych spodni.Mają być dopasowane lekko na biodrach i pupie a od kolan najlepiej nieco poszerzane ale też bez przesady. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hamster 0 Napisano Sierpień 14, 2006 Mądra Pani, gratuluję i podziwiam Cię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hamster 0 Napisano Wrzesień 8, 2006 Czemu tak mało wpisów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość następny zboczeniec Napisano Wrzesień 8, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość następny zboczeniec Napisano Wrzesień 8, 2006 tym razen na punkcie mega obcisłych ,damskich spodni:-O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hamster 0 Napisano Wrzesień 14, 2006 Nie zboczeniec, jak możesz tak sądzić. Jeżeli lubię kobiety w obcisłych spodniach, to już muszę być zboczencem. Każdy człowiek ma inne myśli, życzenia i oczekiwania. Swiat byłby nudny gdyby wszyscy mieli Twoje przekonania! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nibys 0 Napisano Wrzesień 14, 2006 ja patrze czy da sie jej skrocic lol :P:P zeby mialy proste kiesznie bo inne na tylku (przynajmniej mojim ) wygladaja beznadziejnie osobiscie lubie rurki wycierane i nie za obcisle bo nie mam zamiaru cierpiec jak mi sie beda w pupe wzynaly :P:P:P a zgadzam sie z tym ze tu madrtosc nie ma nic do rzeczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kupowaczka spodni Napisano Wrzesień 15, 2006 zawsze najbardziej podobały mi się obcisłe od pupy po kolana,ale faktycznie bardziej elegancko wyglądają luźniejsze w kolanach. szczególną uwagę zwracam na to żeby nie były zbyt opinające w pasie bo pomimo że jestem szczupła mam małe wałeczki z tyłu które uwidaczniają się właśnie w zbyt obcisłych spodniach. zwracam uwagę żeby nogawki na dole nie były zbyt szerokie i w zależności czy są to spodnie z przeznaczeniem do płaskich butów czy tez do obcasów - muszą ładnie układać się na bucie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hamster 0 Napisano Wrzesień 18, 2006 Są w sprzedaży specjalne majtki które formują optimalnie kobiece ciało! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aj em de czołzen łan 0 Napisano Wrzesień 19, 2006 Muszą dobrze leżeć,to podstawa.A co dla kogo znaczy dobrze,to już kwestia gustu.Ja np lubie dopasowane dżinsy,ale mam też takie,które specjalnie wyglądają na zbyt luźne,albo szerokie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chyba nizbyt mądra bo odpowiem Napisano Wrzesień 19, 2006 1. mają się nie wrzynać w pupę. 2. nie mogą być obcisłe od uda w dół. 3. mają być wygodne. 4. materiały, z których je wykonano muszą być dobrej jakości. wszystko zależy od rodzaju spodni. inne wymagania są wobec dzinsów, inne wobec bojówek, inne wobec eleganckich spodni na kant, a inne wobec lnianych portek letnich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hamster 0 Napisano Wrzesień 19, 2006 A która Pańi zakłada majtki formująca figurę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość moja mama zakłada Napisano Wrzesień 20, 2006 :) około pięćdziesiątki zaczęła takie nosić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hamster 0 Napisano Wrzesień 20, 2006 A co robię Panie poniżej 50-ki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chemiczka Napisano Wrzesień 21, 2006 wiesz co chomiczku... gorzej jest jak wszystkie spodnie okazuja sie byc na ciebie obcisle ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja nie moge kupic spodni Napisano Wrzesień 21, 2006 nigdzie na mnie rozmiarow nie ma. Wiec jak juz znajde to kupuje dlatego ze cos weszlo a nie dlatego ze mi sie podoba:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach