Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wstrętny brzuchol

Nienawidzę mojego brzucha-co zrobić by zmalał???

Polecane posty

Gość wstrętny brzuchol

Ćwiczę,schudłam kilka kilo,a on dalej jest ohydnie wydęty.Wygląda jakby był doklejony do mojego ciała...:( Koszmar!Masuję go codziennie rękawicami,potem przyrządem do masażu,ćwiczę brzuszki,8 minut abs,i co?I nic!:( Błagam niech mi ktoś pomoże bo to naprawdę wygląda komicznie,a nie umiem się pogodzić z tym,że tak już zostanie...Nie chcę się poddać!

Gość najpierw idz do lekarza
moze masz jakas chorobe jelit poza tym zeby sie go pozbyc musisz go zaakceptowac takim jakim jest .bo nie mozna czegos usunac u siebie jesli uwazasz ze wogole nie jest :twoj:

Gość myjcie się
tez tak mam jestesz szczupła a na brzuchu oponka czy fał skóry czy coś doklejonego. jak sie pochyle to wisi okropnie i sie macha tez tak maz? Cwiczyłam ujędrnianie brzucha ale nic nie pomaga, moze za mało? no i moze mniej trzeba jeść bo sie zołądek rozszerza i więcej jedzenia w jelitach zalega i bebechy wyłażą. No i kalafior i gazowane wypycha. Mniej jeść spróbuj.

Gość wstrętny brzuchol
ale ja wcale nie jem jakoś bardzo dużo i często... może źle ćwiczę?...Może powinnam wypróbować jakieś inne ćwiczenia pobudzające tą część do pracy a w efekcie do spalenia tłuszczyku..Już sama nie wiem.Ale wiem,że tak jak teraz jest okropnie i nie mogę na siebie patrzeć:(

wzdęcia moze masz???? manti gas stop, espunisan.. tez miałałam i wyglądałam jak w ciazy... ale od tych tabletek jak ręką odjoł :D z cwiczen to 6weidera, chyba kazdy kto skrupulatnie i dokładnie wykonuje te cwiczenia po 42 dniach ma bruch płaski jak deska :P

Gość myjcie się
a co to sa wzdęcia? bąki i gazy? asle ja nie puszczam bąków to chyba nie mam gazów a brzuch tez jak cięzarnej mam.

Gość cocakarola
Drogie dziewczyny..... Brzuch kobiety nigdy nie jest idealnie płaski.Taka juz nasza budowa.Niektóre z nas mają go z natury mniej,a niektóre więcej.Jeśli jednak za mocno wystaje może trzeba zrezygnowac z gazowanych napojów itp?Zrobic raz na jakis czas przeczyszczająca głodówkę.Jednak nigdy brzuszek nie będzie wklęśnięty.Gwiazdki z USA głodza się i katują, by mieć idealna sylwetkę.I po co? By na koniec życia żałować tego,że nie zna się smaku truskawkowych lodów? Never-ever!!!!

Gość to okropne
Ale masz duży brzuch, bo jest na nim tluszcz czy to wzdęcia? Najlepiej jeżeli naciśniesz - jeżeli czujesz, ze jest miękki, to zalega tam tłuszcz i trzeba go zwalczyc ćwiczeniam. Jeżeli brzuch jest twardy, to przyczyna może być inna. Moga to być wzdęcia i nie zawsze jest tak, że gazy wychodza. najczęściej siedzą tam w środku :( Może pomogą leki, może nie. Na mnie jedynie dziaa manti gastop, ale nie zawsze. Jak bylam młodsza, to w drugiej połowie cyklu wywalało mi brzuch i nic na to nie mogłam poradzić. taki wielki brzuch to rwnież objaw pco. Chyba będziesz musiala poszukać przyczyny

Gość Szopen
gehehe a ja lubie swój brzuszek pomimo ,że jest wystający.W końcu mam go od zawsze, więc zdążyłam się przyzwyczaić;p Może gdybym umieała zerwać ze słodyczami, to bym się z nim pożegnała, no cóż może kiedyś, narazie akceptuje siebie taką, jaką jestem;)

witam wiem jedno na pewno-brzuszki Ci nie pomoga. Ja też je robiłam i w miejscu tłuszczyku zrobił się mięsień którego dopiero nie idzie sie pozbyć. Teraz mam odstający brzuch tyle tylko ze nie mam tłuszczu.

Gość oczywiscie ze istnieja
idealnie plaskie brzuszki bez diet i cwiczen, sa one czyms naturalnym u kobiet, kotre maja tzw figure *"gruszki" czyli tyja w udach i tylku, a talia i brzuch pozostaje smukla, tluszczyk sie tam nie odklada. Dziewczyny, ktore skarza sie na oponke na brzuszku maja typ figury "jablko" i zawsze beda musialy walczyc z odkladaniem sie tluszczyku na brzuchu i w talii, nawet jesli uda i reszte ciala maja chudziutkie. Codziennie obserwuje dziesiatki takich przypadkow, po prostu kazdy ma inna budowe ciala i gdzie indziej mu sie tluszcz odklada. Ja mam plaski brzuch a nawet "wklesly" (rano wklesly, po calym dniu jedzenia plaski), za to nie lubie swoich ud, na ktore musze uwazac, bo tam robia mi sie "bryczesy" jesli nie cwicze czy sie obzeram slodyczami. Coz,za to talie mam cienka i nawet nie musze nic robic by taka byla. Brzucha zazdrosci mi siostra, ktora w udach jest chudziutka za to brzuch jej odstaje od zawsze. Dodam, ze ja mam juz dzieci i brzuch nadal plaski bez rozstepow, ona nie rodzila a wyglada jak po ciazy (to jej slowa). Po prostu kazda z nas ma inna budowe ciala.

Gość Jabluszko
Hej, oto porady dla "jabluszek" z wystajacym brzuszkiem, wlasnie to na sobie wyprobowuje ;) figura typu JABLKO nalezysz do niej jesli: -kazdy zazdorsci ci szczuplych, zgrabnych nozek -gorna czesc ciala masz najokazalsza (chociaz nie zawsze) - *najwiecej faldek tluszczowych zbiera sie na brzuchu* Zywienie: -pij duzo niegazowanej wody (okolo 5 szklanek dziennie) -w przypadku naglego glodu siegnij po marchwke, pestki slonecznika lub grejpfruta(mniam) -jedz niewielkie porcje kilka razy dziennie (np 4,5) -wlacz swoj metabolizm zdrowym i obfitym sniadaniem (np owsianka, musli) WAZNE: -regulernie cwicz miesnie brzuszka -wzomcnij miesnie klatki piersiowej, ramion oraz gornej czesci plecow Cwiczenia: plecy jak struna 1. poloz sie na brzuchu. Ciezar ciala utrzymuj tylko na lokciach i palcach stop. Wciagnij brzuch, napnij miesnie rak i postaraj sie troche przyciagnac nogi do ciala(tzw koci grzbiet). Nastepnie wroc do pozycji wyjsciowej Cwiczenie powtorz 25 razy talia osy 1. poloz sie na plecach, podnies zgiete w lokciach rece pod glowe. Podkurcz lewa noge(nie odrywaj stopy od ziemi!). 2. Oprzyj lydke prawej nogi o ugiete lewe kolano. Nastepnie staraj sie przyciagnac lewy lokiec do prawego kolana, a dlonie trzymaj caly czas za glowa. Potem zmien noge. Cwiczenie wykonaj 15 razy do kazdej nogi mocne rece i brzuch 1. Poloz sie na brzuchu. Oderwij cialo od podlogi, opieracjac sie na lokciach oraz palcach stop. Postaraj sie by cialo bylo rownolegle do podlogi. Napnij miesnie brzucha. Wytrzymaj kilka sekund (okolo 30), potem sie rozluznij. Cwiczenie powtorz 20 razy

Gość ciekawska Ania
brzuch to tez jest moja zmora,kiedyś był płaski ale jak sie skonczyło 25 latek to coraz gorzej :-(

Gość perka
gdzies tu ktos pisal ze przyczyna moze byc wylewajace sie jelito(czy cos w tym stylu-jak sie myle to poprawcie)A jak sie go oczyszcza(to jelito)?Wie ktos?

Gość tylko siłownia
Takie ćwiczonka to można robić do usr.... śmierci. Z brzuchem naprawdę to można coś zrobić na siłowni. W ogóle ciało można wymodelować na siłowni a w domu to jest tylko zabawa. Wiem, co mówię po roku chodzenia na siłownię. Nie mam już czegoś takiego jak brzuch.

Gość hejkaaaaaaaaa
Można cwiczyc w domu ale brzuszkow się robi duuuzo wiecej , Jak czytam j.w ktoras napisala 30 sklonow to mnie smiech ogarnia możesz sobie tak robic do us..smierci a brzucha nigdy nie wyrzeźbisz albo silownia jak mowi poprzedniczka i cwiczenia pod okiem trenera albo samemu ale nie 30 sklonow tylko 300  Ja robie codziennie na razie 150 ale wypowiadala się kiedys jakas trenerka i mówiła ze minimum trzeba robic 300 brzuszkow żeby cokolwiek osoagnac ja na razie jestem w stanie zrobic 150

Gość Też miałam ten problem
Dziewczny polecam Wam wszystkim : Eveline Slim Exstrime 3D.Termoaktywne serum wyszczuplające antycellulit - Efekt rozgrzewający Mnie aprawde pomógł, po ciązy i zanedbaniu mam teraz w miarę ładny brzuch.

Gość wstrętny brzuchol
miałam ten sam problem. ważyłam 88kg a wzrostu zaledwie 168!!!!Nie mogłam patrzeć na siebię w lustrze. Wyglądałam jak potwór. byłam na odchudzaniu ciczyłam co dziennie to przez 2 miesiące tylko 4 kg :(. Mój mąż był zawiedziny że mam tak ogromny brzuch. Nawet śię mnie wstydził przy kolegach z pracy. KOSZMAR. Ja też nigdzi nie czułam się swobodnie. Starałam się nie jaść, ale nie było mowy. Podjadałam, spałam, podjadałam, spałam i tak w kółko. Nawet jak się kompałam to mój mąż była obecny,. Brzuch był tak wielki że nie dawałam sobie rady sama.Od dziecka byłam grubaskiem...A wracają c do ciebie to idź do endokrynologa i powiedz o problemie myślę, że to pomoże.

Gość Eelina72
zadzwoń pod ten nr 501490830 poproś że chcesz się umówić do p.Jurka na masaż odchudzający brzucha u mnie pierwszy efekt był chyba po 3 zabiegu

Gość pomoge
Ja też tak miałam,ale siostra mi kiedyś powiedziała,że jej koleżanka schudła bo cały czas wciągała brzuch.Spróbowałam i naprawdę podziałało wiem,że na początku jest trudno bo jak brzuch się wciąga to oddychać nie można,ale codziennie po kilka minut warto spróbować.Gdy się przezwyczaiłam nie mogłam tego brzucha wypuścić.Ale przez półtora miesiąca tak schudłam 10 kg,i do tego brzuch był mniejszy.Do tego zmniejszyłam ilość posiłków,ćwiczenia przynajmniej 30 min.Tylko to nie tak od razu tu trzeba nad tym poważnie popracować.Z dnia na dzień nie pozbędziemy sie brzucha i też nie schudniemy po pierwszym dniu ćwiczeń. Cały czas trzymałam się diety i wyglądałam o niebo lepiej,no ale teraz gdy widzę coś słodkiego jakieś pyszności to nie mogę się opanować żeby tego nie spróbować.Ćwiczę codziennie ale wróciłam do "starej porcji"jedzenia i jem bardzo dużo.Moja waga jest przystosowana do wzrostu ale brzuch nadal jest.No nic się na to więcej nie da zrobić.Tak już jest i nie bardzo da się to zmienić.Chyba trzeba zaakceptować siebie taką jaką się jest.

Gość kasztyk33
ja teraz ćwicze brzuszki i kręce hula hopem :) Efekty są zadowalające