Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość winiunia

L- Karnityna - musialam odstqawić.

Polecane posty

Gość winiunia

Hej. Od jakiegos czasu próbuje zrzucić pare kilo. Jakis czas temu zakupilam L - karnitynke i oczywiscie ćwiczyłam. Po kilku dniach moje samopoczucie fizyczne i psychiczne pogorszylo sie bardzo. kolatanie serca, nudnościl,rozdraznienie. Przypuszczam, ze tak zareagowalam na L - karnityne. Nie spotkalam się wczesniej z opisem ewentualnych skutków ubocznych. Czy ktos zareagował podobnie?

Gość cocakarola
To dziwne.Stosowałam juz L-karnityne i mnie bardzo pomogła.Oczywiście te tabletki nie były podstawa mojej diety,a jedynie jej suplementem.Nie przesadzałam tez z ich dawkowaniem.1-2 dziennie,nie więcej.Może faktycznie jesteś wrazliwa na jakiś składnik.Skonsultuj sie z lekarzem koniecznie.Wszystkiego się dowiesz i unikniesz kłopotów na przyszłość. Pozdr,

Gość joj
takie objawy swiadcza o tym ze masz wysokie cisnienie. Cwiczenia jeszcze je przyspieszaja no i l-karnityna oczywiscie tez ma takie wlasciwosci.

stosowałam ją wiele razy i nigdy nie miałam żadnych problemów.

Gość winiunia
To dziwne , bo z zasady mam raczej niskie cisnienie. Chyba,że po L- Karnitynie sie podnioslo

Gość l-karnitynie wielkie NIE
dziewczyny nie bierzcie l-karnityny, co prawda początkowe efekty są super, ale po pewnym czasie bardzo niszczy stawy, na co jestem żywym dowodem. Ćwiczyłam prawie rok na l-karnitynie, owszem schudłam, ale zniszczyłam sobie stawy kolanowe, później musiałam zostawić ćwiczenia, bo ból utrudniał zwykłe ćwiczenie. Od tej pory mam co jakiś czas problemy ze stawami palców u stóp i rąk oraz ze stawami kolan, puchną i bolą okropnie. Po tym jak przestałam ćwiczyć przytyłam, jednak kiedy się w miarę wykurowałam powróciłam do ćwiczeń ,tym razem już bez żadnych "wzmacniaczy". Jednak jest to dla mnie trudniejsze, ponieważ wielu ćwiczeń po prostu nie mogę wykonywać ze względu na to, że zbytnio obciążają moje już kiedyś uszkodzone stawy. Dlatego jestem za rzetelnym treningiem, który ćwiczony systematycznie na 100% pięknie ukształtuje ciało i utrzyma Was w formie. Pozdrawiam

Gość długaśne i gęste
to nie lkarnityna niszczy stawy lecz zbyt obciążający stawy trening większej bzdury nie wyczytałam

Gość elliiL
oczywiście że to bzdura - L-karnityna stawów nie niszczy, rozumiem jednak, że można się zapomnieć i zanadto obciążyć stawy treningiem, a potem .. oczywiście najłatwiej zrzucić na L-karnitynę ćwiczyć też trzeba umieć, niestety, a większość tzw. metod treningowych polecanych w odchudzaniu to katorga, że nie wspomnę o masie podstawowych karygodnych błędów popełnianych w trakcie treningu _______________________________ http://kuracjeodchudzajace.com.pl