Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość filiżnka z myszką

dawno nie słyszałam tak głupiego trkstu piosenki...

Polecane posty

Gość filiżnka z myszką

..sama piosnka nie przeszkadza mi, chociaż jest mocno średnia, ale tekst najgłupszy z najgłupszych, dla tych co znają angol of course;-) I wannna feel -I`m for you. I wanna know -I`m just for you. I wanna tase life with you. I wanna seem myself for with you. You let me be who I am. You make me feel -I`m the best. baby, please let me be with you, babe. I wanna scream what your name. Baby,baby, baby like you. There`s no one man like you. oh baby baby i love you. There`s no one man like you. I wanna know what is a life. To be the one to be oh why? I wanna may I feel fine.. So let me carfull you right now. You let me be who I am. You make me feel -I`m the best, Baby, please me be with you babe. I wanna scream your name. Baby baby baby like you. There`s no one men like you. oh baby baby baby I love you. There`s no one men like you. Baby, I need soo, you know. I gonna get you , honey , I need you soo , when you saw,. Babe babe now. baby baby like you. There`s no one man like you. oh baby baby baby i love you. oh there`s no one man like you. Step on the way, with you, I wanna scream your name, Step on the way with you, I wanna scream what your name. Step on the way with you, .;..oh baby known, There`s no one like you. to blue cafe - nie wiem czy tekst jest oryginalny, czy ktoś pisał ze słuchu, bo jak oryginał, to sami zobaczcie ile błędów, nie mówię tylko o gramatyce:-o

Gość filiżnka bez myszki
filiżanka sorki:-o

Gość filiżnka bez myszki
skupmy się na temacie

Tu masz fragment jeszcze głupszej, niestety nie pamiętam wykonawcy ani więcej słow (o ile było jakieś \"więcej\", bo mam wrazenie, ze to w kółko śpiewali): \"Hello, I love you Won\'t you tell me your name?\" I nasz polski słodki Rozynek, śpiewający \" ... bo zimną biorę i do siebie wezmę cię...\"I zaznaczam, że naprawdę śpiewa \"zimną\" nie \"zimno\". Chociaż nawet z \"zimno\" słowa są kretyńskie. :O

Opuściłam jedno słowo \"bo GDY zimną biorę i do siebie wezmę cię.\" I tak głupie, i tak. :P

Gość filiżnka bez myszki
hahhahha rzeczywiście, czy masz tak, że chocby piosenka była świetna w sensie, dobra melodia, wykonawca z fajnym głosiskiem, ale jak usłyszysz tekst, to nie możesz tego słuchać, bo ja mam właśnie tak z blue cafe

Gość gdy zimno
UBIORE :O

Gość filiżnka bez myszki
a rozynkowi wyjątkowo wybaczam, bo rzeczywiście jest słodki, najgłubsze teksty chyba z polskich wykonawców ma beatka z bajmu:-)

Gość wtedy
to ma sens

Piszę co SŁYSZĘ. Wyszło, ze gość ma kłopoty z dykcją, bo ja ze słuchem raczej nie. Ale z \"ubiorę\" tez jest idiotycznie, nie sądzisz?

Ale czasem glupim tekstom towarzyszy wpadajaca w ucho melodia i piosenka winduje na 1 miejsca w listach przebojow... Np \"U la la la I love You baby...\" :P Nie cierpie tej piosenki, a wciaz sobie nuce :P

Gość filiżnka bez myszki
no jak "biorę" to może być:-)

Gość bo gdy zimno ubiore
i do siebie wezme cie - ma sens

Gość ..Nitka..21
hej Beate chce obronic,glupich tekstow nie ma!ok moze nie znam wszystkich piosenek ale "szklanka wody" bardzo sie jej udala! I popieram tamten tekst jest beznadziejny zreszta jak jej wykonawca(calkiem nie w moim guscie)!

Blue Cafe jest rzeczywiście do dupy. Zadna ich piosenka mi się nie podoba. Ani słowa, ani wykonanie. Jedynie instrumenty mają w miarę na poziomie.... Ale ogólnie lipa!

Schowam się w cień, mnie nie zabiorą Pomyślą, że poszedłem już Poczekam na ich powrót do domu Na odlot Aniołów Myślę, że wrócą tu Jak dla mnie grafomania do potęgi, no ale co kto lubi ;-)

Gość gruba bercia
TOTALNA CHAŁA!!!! Szklanka wody nim przestaniesz brać Obiecałeś sobie - to był ostatni raz Spojrzysz matce w oczy całkiem wolny tak Ołowianą chmurę pokonałeś sam Nie, nie, nie, nie, nie, nie, nie, nie, nie, Nie obchodzi mnie jak na imię masz Ref.: Nie obiecam Ci, że lepszy będzie świat Ważny jest oczu Twoich blask Nie obiecam Ci, że czas ukoi ból Ważne, że jesteś tu... Słuchasz kiedy śpiewam, jesteś blisko mnie Gdy Ci podam rękę musisz wiedzieć, że Nic już nie jest ważne, nic już nie jest snem Spróbuj mi uwierzyć - życie piękne jest Nie, nie, nie, nie, nie, nie, nie, nie, nie, Nie obchodzi mnie jak na imię masz Ref. Nie obiecam Ci, że lepszy będzie świat Ważny jest oczu Twoich blask Nie obiecam Ci, że czas ukoi ból Ważne, że - ważne, że - ważne, że jesteś tu... bez składu i ładu, zero estetyki, ryny na zasadzie "się - Cię" TRA - GE - DIA!

renka* ----> Zacytowałaś piosenkę Doorsów, aż mnie z nóg ścięło, ona nie jest głupia, ma sens przesłanie, tylko trzeba do niego dotrzeć ;)

Gość gruba bercia
LUDZIE A KTO PISAŁ TEN TEKST BLUE CAFE? :-o Przecież ta osoba nie zna angielskiego : "I wanna seem myself for with you" buahahahhahahhah!

Gość a te nowe wypociny dody
o jakiejs szmacie w drzwiach nooo żenada..........

tekst Nine Inch Nine -Closer...(choc lubie tą piosenke) ale txt jest zalosny troche:P you let me violate you, you let me desecrate you you let me penetrate you, you let me complicate you help me I broke apart my insides, help me I’ve got no soul to sell help me the only thing that works for me, help me get away from myself I want to fuck you like an animal I want to feel you from the inside I want to fuck you like an animal my whole existence is flawed you get me closer to god you can have my isolation, you can have the hate that it brings you can have my absence of faith, you can have my everything help me tear down my reason, help me its\' your sex I can smell help me you make me perfect, help me become somebody else I want to fuck you like an animal I want to feel you from the inside I want to fuck you like an animal my whole existence is flawed you get me closer to god through every forest, above the trees within my stomach, scraped off my knees I drink the honey inside your hive you are the reason I stay alive

Gość gruba bercia
wręcz przeciwnie, nic nie mam do beaty, a nawet lubiła kiedys piosenki bajmu, póki nie zaczęłam mysleć...i teraz nie jestem w stanie słuchac bajmu.

Poszukałam i znalazłam. HELLO, I LOVE YOU The Doors Hello, I love you, won\'t you tell me your name. Hello, I love you, let me jump in your game. Hello, I love you, won\'t you tell me your name. Hello, I love you, let me jump in your game. She\'s walking down the street Blind to every eye she meets. Do you think you\'ll be the guy To make the queen of the angels sigh? Hello, I love you, won\'t you tell me your name. Hello, I love you, let me jump in your game. Hello, I love you, won\'t you tell me your name. Hello, I love you, let me jump in your game. She holds her head so high Like a statue in the sky. Her arms are wicked and her legs are long When she moves, my brain screams out this song. Sidewalk crouches at her feet Like a dog that begs for something sweet. Do you hope to make her see, you fool? Do you hope to pluck this dusky jewel? Hello, hello, hello, hello, hello, hello, hello I want you I need my baby, yeah. I nadal uważam, ze ten refren jest kretyński!!!!

najdurniejsze teksty ma Partycja Markowska!! ludzieeeeeeeeee ! i znów musze powiedzieć Bełkot! :O

Gość młotkowska
"Spojrzysz matce w oczy całkiem wolny tak Ołowianą chmurę pokonałeś sam" "Nie obiecam Ci, że lepszy będzie świat Ważny jest oczu Twoich blask" pseudo metafory dla mało wymagających, niestety talentu kobita nie ma, puste, strasznie puste....

Gruba Bercia, dokładnie tak jak ja. Jak ich słyszę to wścieklizna mnie bierze ;-) A kiedyś ich tak lubiłam... za czasów \"Białej Armii\" i \"Nie ma wody na pustyni\" :-P \"Pomóż mi, pomóż, Niech spadnie z nieba złoty deszcz\" :-o