Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coś dziwnego17

Dlaczego mam miękkie sutki? Czy jest nadzieja, że kiedyś stwardnieją?

Polecane posty

Gość lolDDDDD
A Ja mam sterczące sutki a moje kolezanki wszystkie maja plaskie i mówia ze jestem inna heh

Gość sdif
Nie martwcie się, są dziewczyny, które mają płaskie sutki, są też takie, które mają wklęsłe, np ja. Gdy robi się zimno wciągają się do srodka i robi się dziura. Niestety:( Ginekolog oglądał, wszystko ze mną ok, po prostu niektóre kobiety tak mają. Gdy karmi się dziecko naklada się odpowiednie kapturki i wszystko jest ok. Tu macie temat o tym, aż 65 stron:D Dziewczyny opisują swoje doświadczenia, niektore są juz po operacjach;) Warto przeczytac http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=728456

Gość sdif
juz was nie ma???

Gość Masakiera
Ja jestem. :P Moje sutki są czułe na zimno. Robią się ładne pod wpływem zimna. I wtedy są ładne. Inaczej są takie... no wiecie. :D Mam na dodatek małe piersi. Maluszki... Powiem, mam 15 lat, taak śmiejcie się, ale to dziwne, bo moje rówieśniczki, a także i młodsze, mają dość spory biust.

Gość Natalia2223
Ja mam taki problem ze nawet jak sie bardzo podniece toi tak sutki sa takie duze, miekkie i plaskie.. zaden nie sterczy ani nic.. juz chlopak sie skarzy ;P

Gość boski gadzina
Posmaruj sobie wyciagiem y cipy

Gość eueeee
ja tez tak mam... identycznie ;( chcialabym aby byly taie jedrne i sterczace... ale nic nie dziela jak kiedys mialam takie zblzenie to nawalilam przez te sutki.... glupio mi bylo jak on chcial je zlapac a tam takie miekkie nic stojacgo.... masakra xDprobowalam jakies "dotyki" ale to nic nie daje reaguja tylko na zimnooo... strasznie mi glupio i sie ich wstydze.... :( zalamkaa... boje sie ze to moze nie podobac sie facetom... :/

A wstydzisz się kobiet czy facetów? Bo jak facetów to nawet jeśli jakiś dla szpanu zrobi ci głupia uwagę to wież mi że każde piersi są dla faceta ładne.niektóre bardziej to fakt ale żadnymi nie pogardzi normalny facet ;)

Gość jam jam jam
Elo chciałbym się poradzić. Mojej dziewczynie jak stwardnieją sutki mają gorzki posmak. Dlaczego tak jest? prosze o odp

Gość karolineczkaaaaaaaaaa
mam to samo a mam juz 25 lat jak jest zimno sa sliczne a tak to takie miekkie flakowate i nieapetyczne jak u 12 latki ktora jeszcze dojrzewa mam nadzieje ze po ciazy sie zmienia chcoiaz moze byc tak ze zostana takie jakie są

Gość mam ten problem
Mam 24 lata i też takie sutki, bardzo wystające i miękkie. Wyglądają mniej więcej jak połówki piłeczek pinpongowych przyczepione do piersi, a do tego mam jeszcze bardzo mały biust, tzn. znikomy. Jak się położe to tylko te sutki wystają z klatki piersiowej, bo cycki zlewają się z resztą ciała. Czuje się jak jakiś mutant. Nie wiem czy kiedykolwiem odważe rozebrać się przed jakimś mężczyzną.

Gość gaśnica
mój strażak uwielbia twarde sutki i potrafi zadziałać w tej sprawie;] poszukajcie dobrego faceta, a nie kostek lodu w lodowce:) to rozwiąże problem;]

Gość grau42
Nie jest istotne jakie one są - te Wasze sutki. Jestem normalnym facetem i jest mi obojętne jak te cycusie wyglądają. Czy są spiczaste, zwarte, na boki, zadarte czy lekko wiszące. ("Cyc nie ku tas - nie musi stać!" - jak powiedział mędrzec) Ale jedno jest bardzo ważne! Ważne jest jak te Wasze cudeńka podacie. Jak szczerze, otwarcie i z miłością, to facet, który takim prezentem pogardzi nie wart jest żeby mieć jakąkolwiek kobietę. A jak któraś dalej ma kompleksy .... no to cóż. Zapraszam na indywidualną terapię. Będziecie mi wysyłać fotki waszych sutków (tylko sutków) a ja w każdym znajdę coś pięknego i niepowtarzalnego.

Gość gosc niedzielnuy
ty je do gipsu wsadz

Gość Ona hah
Ale masz problem :D plasterkiem zalep sobie i nie beda takie :D

Gość Uzdrowiciel
Ja oferuje uslugi leczenia wszelkich przypadlosci przez dotyk. Satysfakcja gwarantowana albo zwrot pieniedzy :D

Gość Cycusia
Oczywiście, że stwardnieją. Podczas ciąży pierś się zmienia, twardnieje i sutki stoją cały czas :)

Gość gość
Wystarczy popływać w zimnym basenie a będą stały jak nigdy.

Gość gość
To chyba nie jest problem malych piersi...mam 13 lat i mam dość duże ale tez mam takie dziwne sutki...troche mnie obrzydzają bleee. Ale nosze staniki i nikogo to nieobchodzi jakie to ja mam sutki. Nie przejmuj sie. Mysle ze to normalne

Gość gość
Ja mam tak samo jak pisze autorka posta. Mój facet jest zadowolony, takze dziewczyny nie przejmować się, bo to żadna tragedia :D