Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1 poszukująca

Krótka sukienka ślubna.

Polecane posty

ja wloze zielona ;D jest piekna :D:D:D sluby sa beznadziejnie!!! i niepotrzebane:D zwalsszacza koscielneeeeeeeeeeeeeee ;]]]]]]]]]]

Gość cxx
a jak autorka nie bierze ślubu kościelnego to na cywilny wypada jak najbardziej. Te od piwka też są ładne

Gość arsemi
ehh a ja nadal szukam, spodobała mi się taka: http://efarini.pl/index.php?main_page=product_info&cPath=43&products_id=47&zenid=ec51256dcfe22119fe22578f6b140143 ale szyją ją w Gdańsku a ja jestem ze Śląska, nie chciałabym ryzykować szycia na odległość bez przymiarki. A może macie jakieś doświadczenia z tym sprzedawcą albo widziałyście coś podobnego w kolekcjach z południa Polski?

Gość arsemi
Widzę że link nie przekierowuje bezpośrednio do modelu, dlatego wpiszcie na stronie w wyszukiwarkę "n118" to model sukienki:))

Gość mi_jo
Witam chce zaoferowac do sprzedazy sukienke krotka sarah danielle 5580 naprawde jest sliczna, wszyscy byli nia zachwyceni :) dodatkowo mam suknie pronovias medea - takze na sprzedaz :) zachecam w sprawie szczegolow zapraszam mi_jo@tlen.pl pozdrawiam

Gość stokrotka;)
A to niby dłaczego? A to niby dlaczego sukienka na kościelny się nie nadaje? Bo co? cxx: ale głupie pytania od kiedy to wypada iść w takich miniówach do kościoła? ale widać masz zero pokory w sobie buheheheheheh! cxx wg Ciebie każda panna młoda powinna założyć na ślub kościelny worek pokutny i burkę żeby być wystarczająco "pokorną" ?? hehehe.. a się uśmiałam..;D

Gość ulowska
12:53 [zgłoś do usunięcia] stokrotka;) a gdzie tu jest mowa o worku na kartofle? zgodzę się, że do kościoła wypada mieć suknię za kolana albo równo Z kolanami, przed nie wypada a jak ktoś dalej głupawkowo się dopytuje dlaczego to nie mam pytań

Gość ty zakłopotana
ile masz lat? widać że przed 20 twój styl pisania i wypowiedzi na forum nie są śmieszne ani zabawne, czy na każdym musisz się głupio czepiać? dobrze że idzie wrzesień to zacznie się szkoła

Gość luźna łyda
zobaczcie sobie tutaj krótkie sukienki, coś dla miłośniczek vintage, http://blog1.saladlaciebie.pl/?p=325, a tak btw to moim zdaniem wypada iść w krótkiej( ale niekoniecznie mini) do kościoła. Jak nie jest prowokacyjna i zbyt kusa to czemu nie

Gość Martynka_0007
Witam widze ze mowa o krotkich sukienkach ja wlasnie mialam slub 07.08.2010 i mialam wlasnie krotka sukienke http://media.theknot.com/ImageStage/Objects/0031/0054917/larger_image.jpg oto zdjęcie, moja troszke sie rozniła bo byla troche dluzsza z przodu no i z tylu siegała do łydek :) chce ja sprzedac wiecej moich zdjec wysle na maila oto moje gg. 2179161 pozdrawian

Gość narzeczona davida
Ja biorę ślub kościelny w krótkiej sukience i uważam, że długość i styl tej jest odpowiedni. http://www.davidsbridal.com/Product_Short-Satin-Dress-with-Short-Sleeve-Bolero-INT1052_Sale-Sale-Bridal-Gowns Krótka krótkiej nie równa, ale niektóre panny zakładają do kościoła długie suknie, w których wyglądają na bardziej rozebrane niż ubrane i nie widzą w tym nic niestosownego - ale są ludzie i ludziska.

Gość movika
Mam do sprzedania klasyczną koronkową sukienkę przed kolano w kolorze białym (tuba). Rozmiar 36/38 szyta na miarę. Zainteresowane osoby proszę o kontakt na maila. Prześle fotki.

Gość movika
Powyzej pomyłka w mailu. aktualny monikaho@poczta.fm

Gość Mmila
witam. ja także poszukuje krótkiej, prostej, zwiewnej i skromnej sukienki ślubnej. Właściwie to nawet nie musi się nazywać ślubna;) ale najlepiej w jasnym kolorze ale może mieć jakiś ciemniejszy akcent (np wstążka w pasie;)) jeśli któraś z Was ma taką do sprzedania, chętnie obejrzę. pozdrawiam

Gość sukienki od piwka
wymiatają !!!