Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość komplemencik

Dlaczego kobiety nie mówią komplementów ...

Polecane posty

Gość komplemencik

facetom ? Ostatnio jedna koleżankia mi jeden powiedziała (mam 21 lat ) i CAŁY dzień miałem dobry humor, było to bardzo miłe. Wy lubicie słuchać komplementów dlaczego prawie nigdy nich nie mówicie?

Gość ja mowie
:p bo wiem jak to poprawia humor

A ja wczoraj powiedziałam taki lightowy komplemencik koledze,a on mnie wyśmiał, żebym się nie podlizywała, bo powie mojemu chłopakowi, po czym dodał, że nie muszę mu nic mówić, bo i tak wie, że jest cudny..I jak tu mówić miłe słówka..?:D

Gość komplemencik
Tylko stosunek jest chyba 20:1 na rzecz facetów. Nawet jak wydamy ostatnie pieniądze na jakiś fajny ciuch by wam się podobało to cisza jak makiem zasiał....i tylko czasami między sobą pogadacie. Czy tak trudno powiedzieć te pare słów.

Hmm..tak narzekasz komplemeciku,a mnie ciekawi jaki był ostatni komplement, który Ty powiedziałeś dziewczynie i kiedy to było?:)

Gość komplemencik
Mówie ZAWSZE gdy zobacze, że chociaż któraś się starała, pomalowała oczy cieniem, rzęsy , była u fryzjera, czy kupiła sobie nowy ciuch. Doceniam każdą próbe zmiany nawet jak niezbyt udana. Oprócz tego mówie czasami miłe rzeczy o charakterze....ale ludzie o wiele bardziej wolą słyszeć komplementy o swoim wyglądzie.

Gość kichka
kurwa jaka tempa rozmowa! a co czujesz sie niedowartosciowany ze sie komplemetow domagasz? pierdolisz jak stara baba. i tu jest wlasnie roznica facet to facet- nie domaga sie komplemetnow, a nie facet-baba.

Gość komplemencik
Kichka komplementy są miłe dla każdego CZŁOWIEKA niezależnie od płci.... ale ty chyba ich nigdy nie usłyszałaś skoro ten temat tak cię drażni :P

Gość komplemencik
Jeden już usłyszałem więc źle nie jest :P Mój przyjaciel ma OGROMNE powodzenie u kobiet ( krótko mówiąc jest zabójczo przystojny...troche mu zazdroszcze:P ) a mimo tego też nigdy nic miłego na swój temat nie usłyszy.

oOo komplemenciku miło wiedzieć, że są takie osóbki jak Ty, choć ja też znam kilka tego typu, ale im was więcej tym lepiej:) Ja też popieram mówienie sobie miłych słówek, bo to taka mała rzecz, a cieszy:D i faktycznie też zauważyłam, że mężczyźni częściej mówią komplementy niż kobiety..One zazwyczaj jeśli już, to swojemu wybrankowi:D

Gość komplemencik
Cynthiane Myślisz, że wszystkie komplementy jakie mówią faceci kobietom są prawdziwe i na nie zasługują ???? Powiem ci szczerze, możesz być szczęśliwa jeśli 50 % jest szczerych. Ale mi nie wmówisz, że nie jest ci miło jak coś usłyszysz na swój temat.

Gość zawsze mowie komplementy
facetom, czesto na wyrost. A mezowi to juz wrecz na chama - wiem,ze mnie nie rzuci, bo nikt mnie w komplementach ne przebije.

Ja wrecz przeciwnie!! Nie lubie sluchac!!! Lubie mowic ;) FAcetom, kobietom. Tym co zasluzyli i tym co nie (w ramach wazeliniarstwa :P )

No nie :P Większość to kity. Ale masz zaiste spodnie! A w myśli chyba kupił na wage. Niezła fryzurka, a w myśli ze chyba nie zdązyła sie uczesac. Robi sie miło gdy ktos mówi jakis komplement. Ja mam zawsze wrazenie ze ten ktos kituje. Wiadomo niektórzy mówią je szczerze. To nie wiem komplemenciku może spootkkałeś kobiety które nie lubią kłamać albo hm nie wiem

Niestety na tym polega problem z komplementami. Niektórzy mówią je całkowicie nieszczerze, co więcej, bywa taki rodzaj komplementu, który jest zawoalowaną złośliwością. Słowem ludzie mówią je z bardzo róznymi intencjami; bardzo rzadko ludzie to robią ze szczerego serca i z czytymi intencjami. No to nie ma się, co dziwić, że ludzie też różnie przyjmują komplementy, często wręcz się jeżą na nie. Toteż ja dość rzadko ryzykuję wypowiedzenie jakiegoś, bo po prostu wiem, że może być źle przyjęty. Łatwiej powiedzieć komplemet komuś, któ już przyjął dobrze jeden.

Gość w gore bo ciekawe