Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ihaha

jakie objawy w 5 tygodniu?

Polecane posty

Gość ihaha

jakie są objawy ciąży około piątego tygodnia?

ja kolo piatego nie mialam zadnych, ale pod koniec 6 strasznie mnie mdlilo, wogole wstret do slodkiego, ochota na kwasne, odmlenia pod prysznicem i na ulicy tez sie zdazaly :( do tego duzo bialego , gestego sluzu

hej ihaha, jesteś w 5 tc? ja właśnie dzisiaj rozpoczęłam 6 tc. Założyłam topic \"dwie kreski na teście-kwiecień 2007\". Może dołączysz do nas?

ale ten czas zlecial :) sama rodzilam w kwietniu (9.04) ehh milo powspominac :)

Ja właśnie w 5 tygodniu dowiedziałam się o ciąży. Miałam wtedy takie objawy: 1. bolące i nabrzmiałe piersi 2. gęsty i biały śluz 3. byłam bardzo słaba 4. bóle w podbrzuszu 5. większy apetyt 6. mdłości

Gość ihaha
nie no nie jestem w ciąży (raczej:)). Ale wam gratuluję:)

Witam, a jestem w czternastym tygodniu z drugą dzidzia i w piatym tygodniu nie miałam ani w jednej, ani w drugiej ciąży zadnych objawów,zadnych bóli ani gestego śluzu,tylko dwie soczyste kreski na tescie:) Własciwie moje jedyne objawy do teraz to niesmak w buzi,czestsze siusianie(równiez w nocy) i ogrrromne piersi:) Pozdrawiam!P.S. Jakk widac co organizm, to inaczej;)

Ja miałam ogromny apetyt!!! Zanim jeszcze zrobiłam test, to juz czułam ze cos jest nie tak:)

Gość Agableble
do tego jestem jeszcze senna...i taka ciężka, nie mam ochoty na zakupy w marketach i reaguję nudnościami na niektóre zapachy... .kręci się czasem w głowie no i piersi- sutki bolą podbrzusze jak przy okresie apetyt

Evi_20 mam podobne objawy ale jednak dla mnie wiadomość o ciąży to odległy temat. Mogę być ale nie dociera to do mnie.