Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość się pytam bo ciekawa jezdem

CZY ZAŻYWACIE JAKIEŚ LEKI NA SEN?

Polecane posty

Gość gość
ja od prawie dwudziestu dni zmiejszam dawke psychotropu o polowe,I co powiem przez pierwszy tydzien objawy odstawienne byly okrpne ,nerwy.placz.leki zle mysli.bylo tak do 15 godziny.pozniej czekalam do wieczora ze bede mogla znowu wziazc.teraz czuje sie o wiele lepiej.ale zostale w glowie mysl co by bylo gdyby mi zabraklo. mysle sobie ze trzeba od dzis brac jedna czwarta tabletki.Gdybym wiedzilala jakie to gowno nie wzielabym do ust.jak sie wezmie wszystko okej.gorzej jak sie koncza,i ta okropna niepewnosc czy dadza nastepne.

Gość gość
mam pytanie do goscia co to oznacza atak leku ,albo lek anylekowy

Gość gość
leki bez recepty sa drogie ja wzielam sie na sposob przeczytalam co wchodzi w ich sklad i kupuje takie same ziola w torebeczkach dlbo sypane i sama sobie zaparzam dzialaja tak samo i sa o wiele tansze

Gość anitkajakty
spróbuj 2M2B to super środek na sen jak znalazł pare mililitrów i śpisz całą noc bez pobudek rano sie jest wyspanym mega ,polecam

Gość 13_Bożena
Ja cierpię na bezsenność i bez leków się nie da się normalnie funkcjonować. Sama od trzech miesięcy biorę te tabletki - www.skracaj.com/151d.html i teraz jest zdecydowanie lepiej. Szybko zasypiam, a rano budzę się naprawdę wypoczęta.

Gość gość
gdzie mozna kupic 2m2b ?

Gość gość
ciekawe czy jest to na recepte,a poczytajcie sobie temat 'koszmarne skutki stosowania melatoniny' u ludzi po odstawieniu sa symptomy odtawienne,leki,depresje,suchosc w ustach,trwa od dnia odstawienia,do kilku miesiecy,a objawy z kazdym dniem sie nasilaja.nie polecam i innych tego typu podobnych francy

Gość gość
ja mam 22lata. odkad pamietam nie mialam najmniejszych problemow ze snem- potrafilam po pobudce o godzinie 9 i zdrowo przespanych 8-9h, polozyc sie kolejnego dnia o 22 i momentalnie usnac. od ok 3 tygodniu zmagam sie z problemami ze snem. mam ogromny problem zeby usnac, z pobudkami w nocy czy przedwczesnymi nie mam problemow bo jak sie pojawia to szybko usypiam. ale zeby wejsc w faze snu potrzebuje 2,3 czy nawet 4 h. bralam pochodne benzodiazepin- a konkretnie nasen. lekarz kazal mi to brac 4 dni ale po 2 zaprzestalam bo skutki uboczne dnia kolejnego byly nie do zniesienia, mialam ochote umrzec lub polozyc sie w szpitalu. potem zaczelam stosowac extraspasmine, ulatwialo zasypianie i spalam po tym dobrze i po tygodniu odstawilam i zamienilam na suplementacje samym magnezem z wit b6 przed snem. efekt? znow mam problemy z zasypianiem, ten magnez obniza moj puls i uspakaja ale za razem tez pobudza i odzywia moja mozgownice przez co przestaje byc zmeczona. jak zasypiam to ok 1,2 w nocy i spie tak do 8,9 ale niedlugo zaczynaja sie znowu praktyki w szpitalu i musze byc na nogach o godz 4,5 :/ i martwi mnie to ... dzis kupilam znowu preparat z kozłka firmy labofarm. zobaczymy jak sie bedzie sprawowal. jesli nie pomoze to zaczne brac melatonine bo jestem naprawde zdesperowana. mam przez te problemy zaczatki depresji i czasem mysli samobojcze, lęki. dodatkowo zaczne pic olej lniany i zazywac oleje z dziurawca na depresje i bede kontynuowac suplementacje magnezu z wit b6 ale w godzinach porannych(dodam ze jest to mleczan). nie zamierzam brac znow benzodiazepin czy ich pochodnych czy o zgrozo barbituranow bo one rozwalaja mozg, niszcza i zabijaja.

Gość Jania765
Ja czasami łykam Relanę. Pomaga mi zasnąć, a rano budzę się w dobrej formie

Gość Weronika19991
Na mnie bardzo fajnie działa forsen z melatoniną . Jakiś rok temu życie zaczęło sypać mi się totalnie i wtedy zaczęłam sypiać coraz gorzej, aż w końcu w ogóle zasnąć nie potrafiłam praktycznie do 4 nad ranem. Nie chciałam stosować niczego na receptę, bo bałam się, że się rano nie obudzę, dlatego zdecydowałam się na forsen i muszę powiedzieć, że stosowałam go regularnie przez nie cały miesiąc i już po kilku dniach zasypiałam bez męczenia się. Teraz sięgam po proszek tylko od czasu do czasu, jakoś organizm mi się wyregulował.

Gość Layla3
Ja też biorę forsen z melatoniną i nie mam po nim żadnych problemów, żeby się obudzić. Brałam już inne środki na sen i różnie to bywało. Nie dość że rano nie mogłam dojść do siebie, to jeszcze jakaś taka nieswoja byłam. Przy forsenie nic złego się ze mną nie dzieje, a wręcz przeciwnie humor mam non stop świetny.

Gość gość
a ja biorę czasami samą melatoninę i tez dobrze mi się śpi,

Gość bezmojejzgody
A mi przepisuje psychotropy znany psychiatra z którym utrzymuje 21 lat znajomości,bliskiej znajomości i o zgrozo go to bawi jak nafaszeruje mnie tymi tapsami.Zna moje problemy wie jak można je rozwiązać ale nie on woli mnie faszerować prochami,coraz częściej dochodzę do wniosku że chce żebym popełniła samobójstwo a to dlatego że przepisał mi bardzo dużo przeróżnych psychotropów.Czuje się jak w pułapce :(

Gość gość
na szczęście od kiedy kupiłam sobie w aptece woskowe zatyczki do uszu to dobrze śpię, nic mnie w nocy nie budzi i nie muszę brać leków na sen. Wcześniej to kupowałam ziołowe preparaty na sen które są bez recepty i uspokajają, pomagają zasnąć w aptece http://aptekaswbarbary.pl/ w Knurowie. Ale czasami wystarczy przejść się wieczorem na spacer, nie objadać się na noc, nie poć alkoholu i zorbie sobie odprężającą kąpiel.

Gość ewelajeni
Problemy ze snem miewam raczej sporadycznie. Nie testowałam również wszystkich leków świata, ale mnie osobiście przy problemach z zasypianiem pomaga: Tonasen

Gość widmo jesieni
widze że ktos napisał o ketrelu ,to lek przeciwpsychotyczny ,ale tez bardzo fajny bo wycisza i w małych dawkach działa usypiająco (duzych nie próbowałam) kiedy juz byłam na skraju wyczerpania łączyłam ketrel z zomirenem i było ok. Ketrel nigdy mnie nie uzależnił,zomiren tak ,ale jak pisałam łatwiej go odstawić(zredukowac) od innych benzo

Gość Renne2
Ja stosowałam tylko suplement diety forsen forte z melatoniną i na mnie działa. Uspakaja i pozwala zasnąć w ciągu kilkudziesięciu minut.

Gość Mm75
Tabletki pod nazwa Sen - mnie powalają.

Gość Tośkaa1984
widać, że ktoś chciał się pochwalić umiejętnością używania skrótu ctl c, brawo! jeśli chodzi o temat tego ostatniego nie znam, ja też stosowałam forsen forte i na nim się zatrzymałam. Jest spoko, na drugi dzień nie jestem zombie, bo ma magnez itd, no i nie jesr tak inwazyjny jak leki na receptę.

Gość Kaaramija
ja się sporo dobrego naczytałam i w ostatni weekend zdecydowałam się na ten forsen forte- faktycznie- mimo mega imprezy za ścianą zasnęłam jak dziecko- nawet stoperów nie włożyłam, a przespałąm całą noc. Cena dla mnie jak najbardziej do przyjęcia, więc jestem zadowolona.

Gość gabrysia8
odkąd przeczytałam na http://adamed.expert/ co wpływa na zdrowy sen to też brałam leki. Teraz okazało się by po prostu nie sypiać popołudniami w domu oraz by spać tylko po 7-8h. Niby tak nie wiele a teraz idzie się wyspać.

Gość gośćMarta
Mi i mojej siostrze najszybciej i najefektwniej pomaga suplement forsen forte. Dobrze reguluję problemy z zasypianiem, ja pozbyłam się ciągłego budzenia w nocy. W dodatku ma już w sobie melatoninę!

Gość gośćDanusia
Wystarczy dobry suplement i idzie wszystko wyregulować - zasypianie itp :) Mi pomógł forsen w wersji forte, z tego co wiem ma dodatkowo w składzie melatoninę, która wpływa uspokajająco - bardzo przydatne po ciężkim stresującym dniu.. Pomaga zasypiać i reguluje sen, mój nie jest już tak często zrywany:)

Gość gość
up

Gość gość
Tak dla poczytania, może kogoś zaciekawi, bo mnie zainteresowało: Wszystkie dolegliwości ciała fizycznego, są skutkiem braku harmonii ciał subtelnych. Jeśli często opanowuje człowieka nienawiść, smutek, żal, zazdrość i inne negatywne myśli, uczucia, czy emocje, to za każdym razem, coraz bardziej niszczy swoje ciała subtelne. Po pewnym czasie te zanieczyszczone energie, znajdujące się w ciałach subtelnych, schodzą na ciało fizyczne, poprzez różne dolegliwości. Nieprawidłowe działania, myśli, negatywne emocje i uczucia, powodują dolegliwości i tylko sam człowiek jest za nie odpowiedzialny. Duża różnorodność dolegliwości, spowodowana jest przez różne przyczyny, jakie człowiek wywoła. Inne dolegliwości odczuwa kiedy, nie może komuś wybaczyć, inne kiedy jest ciągle pełni zazdrości, a jeszcze inne kiedy na przykład. źle się odżywia. Najistotniejsze w tym wszystkim jest to, że to sam człowiek tworzy je sobie i sam jest za nie odpowiedzialny. Również i sam może się ich skutecznie pozbyć. Powinien to jednak chcieć zrobić sam. Nie jest to proste, ale do wykonania. Jeśli dolegliwości ma małe dziecko, oznacza to że rodzic powinien popracować nad sobą. Zaczerpnięte z bloga: http://przygoda-z-duchowoscia.blog.pl/

Gość gośćBartek
Potwierdzam, jeśli ktoś ma spore problemy z zasypianiem i notorycznie się budzi po nocach to forsen z melatoniną (bodajże ten forte) spoko działa. Mi pomaga dużo szybciej zasypiać i nie budzę się z byle jakiego powodu w nocy.

Gość gośćIgor
Forsen forten - melatonina i dobry suplement bardzo dobrze współgrają. Szybko pomaga zasnąć i reguluję sprawy związane z zasypianiem. Warto przynajmniej wypróbować ;) Cena za niego nie jest również wygórowana, moim zdaniem bardzo opłacalna jeśli chodzi o stosunek jakość-cena.

Gość gość
ja raz na jakiś czas mam problemy z zasypianiem, kupuję wtedy jakieś delikatne środki na sen w aptece http://aptekipodlasie.pl/ mnie to pomaga

Gość rafanna
Na pewno trzeba uważać na leki, trzeba je zażywać z głową. Ja w tak nieprzemyślany sposób wpadłam w uzależnienie. Stałam się lekomanką. Tylko dzięki rodzinie znalazłam się w Ośrodku Terapii Wiosenna w Ściejowicach, gdzie mi pomogli. http://osrodekwiosenna.pl