Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lkjhgf

pisze ponieważ mam ogomny problem... poznałam przez internet.....

Polecane posty

Gość lkjhgf

.. wspaniałego męszczyznę, i bardzo chcemy się spotkać, ale on mieszka a Nev Yorku. to jest jedna bariera. a druga taka że ja mmam narzeczonego. boże co ja mam zrobić,tak bardzo mi ciężko. nie chce okłamtwać, mojego męszczyznę, ale bardzo chce się zobaczyć z tamtym!boże poradzcie mi coś, pojade na tydzień, do tamtego, ale co mam powiedzieć mojemu narzeczonemu, aby brzmialo wiarygodnie, prosze pomóżcie mi...

Gość 20292
Czy jego imie to Krzysztof?

Gość pierdolnij sie w leb

Gość pauza 1
narzeczony jeszcze nie maz a juz go zamierzasz w ciemie bic paskuda

Gość lkjhgf
nie ale to nie ma znaczenia, prosze o pomoc, co mam swojemu kochanemu powiedzieć?

Gość to ja może odpowiem
dla mnie jesteś zwykłą szmatą

Gość lkjhgf
chyba sie bede pieprzyć z dwoma. ach ten z niujorku. boski. a ten moj narzeczony tylko z polski cienias jeden.

Gość lkjhgf
prosze o pomoc

Gość Lulejka
Powiedz mu prawdę. Okłamywać? Nie!!!

Gość revre
olej jednego i drugiego i jedż do finlandii niech zimny powiew mroźnego powietrza rozjasni ci umysł na cholere ci dwaj ? jednemu chcesz juz przyprawić rogi a drugi wiecznie za daleko?

Gość ona i on
Witaj :-) rozumiem, że prawda nie wchodzi w grę? Co tak bardzo pociąga Cię w tamtym człowieku? Cchesz się przekonać czy to właśnie z nim byłoby Ci lepiej, cyz tak dla zabawy?

Gość lkjhgf
spierdalaj podszywaczu, nie mam ochaty na zabawe z tobą. prosze pomużcie mi, tak mi ciężko.

Gość Colorado712
Normalnie powiedz ze jedziessz pozwiedzac swiat. co to na wycieczke nie mozna sie wybrac :)

Gość ona i on
to zależy ile Twój narzeczony o Tobie wie, czy zna Twoje koleżanki i ich historie... jesli nie do końca, to może spróbuj powiedzieć, że odwiedizsz kolezankę, która jest chora, źle sytuowana lub wprost przeciwnie dobrze sytuowana i Cię zaprasza itp? może się uda

Gość lkjhgf
przepraszam za błędy ortograficzne, szybko pisze, i jestem zestresowana. nie powiem swojemu narzeczonemu prawdy, a tamten, hm, co mogę o nim powiedzieć. lubie przebywać w jego otoczeniu, cześto piszemy do siebie na necie. nie wiem co mam robić. prosze poóż mi.

Gość lkjhgf
bo ja to taka obrotniaczka dziewucha jestem i sie nie bojam i zycie pojmuje prosto i sie nie obcyndalam opyla sie obciagnac to obciagam i nie patrzam na opinie.

Gość lkjhgf
spierdalaj kurwa podszywaczu jebany . tobie dupy na bank nie dam. no chyba ze jestes z Londynu.

Gość lkjhgf
wie o mnie dużo, jesteśmy ze sobą 3 lata, i widzimy się codziennie.

Gość lkjhgf
i znudzona jestem juz tym ciaglym takim samym postekiwaniem jego podczas stosunku.

Gość lkjhgf
a walcie się, podszywacze. ja tu mam problem, a wam się na żarty zebrało. nie zamierzam isc z nim do łużka, odwiedzic, go, poznać nieco blizej n ażywo.

Gość lkjhgf
mój meszczyzna jest o mnie bardzo zadrosny,i by mnie mnie puścił, a dwa nie pozwolił. chciałabym odwiedzić tamtego, ale nie wiem co mam powiedzieć swojemu, aby mi uworzył.

Gość Narzeczony
to jeszcze nie mąż.Ma prawo mieć wątpliwości,żeby póżniej nie żałować złego wyboru.

Gość lkjhgf
Najpierw pogadamy a potem dopiero mu obciągnę on mi wyliże i może coś jeszcze :) A jak chodzi o narzeczonego Czego oczy nie widzą ...

Gość lkjhgf
taki kit memu narzeczonemu temu leszczykowi wcisne on wszystko lyka jak mlody pelikan.

Gość lkjhgf
prosze pomóżcie mi. nie wiem co mam robić.

Gość lkjhgf
odległość też robi dużo, ale chciałabym odwiedzić tamego, na tydzień, pogadać, poznać się na żywo, co mam swojemu powiedzieć, prosze o pomoc.