Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lkjhgf

pisze ponieważ mam ogomny problem... poznałam przez internet.....

Polecane posty

Gość Narzeczony
Jedż , bo potem możesz żałować.Przecież zawsze możesz wrócić .Narzeczonemu powiedz,że jedziesz turystycznie.

Gość lkjhgf
prosze pomużcie mi błagam was.

Gość 1111111111111
napisz, że jedziesz podszkolić język, może jakiś wyjazd służbowy, jesli pracujesz w odpowiedniej firmie

Gość lkjhgf
a jak będzie chciał jechać ze mną, to co mu mam powiedzieć?

rusz główkA napewno coś wymyslisz a jak wymyslisz teraz i on to łyknie to z czasem go zatrujesz:) padnie z przedawkowania wiec pomyśl

Gość lkjhgf
ja się jeszcze ucze, i myślałam nad tym aby mu powiedzieć ze jade na tydzień z klasa na wycieczke, ale mój ma znajomości, a jak si ewyda?

A może kepiej byłoby jak byś pojechała z narzeczonym...

Gość lkjhgf
co wy o tym sądzicie? lece do niego w Pażdzierniku

Gość spojrzmy prawdzie w oczy
po pierwsze- narzeczonego to ty nie kochasz, przyzwyczailas sie i wygodnie ci z nim po drugie- nie jestes gotowa na staly zwiazek (pewnie za mloda), ty chcesz dreszczyku emocji, wibracji, motylkow w brzuchu, a uwierz mi po paru latach to zanika nawet jesli facet jest z New Yorku, Antarktydy czy Marsa moja rada- rzuc narzeczonego, jedz do New Yorku, tam przekonaj sie, ze twoj amerykanski Adonis tez miewa humory, poci sie i puszcza baki, potem wroc do kraju, zmieniaj facetow jak rekawiczki, wyszalej sie, a za pare lat mysl o malzenstwie

Gość lkjhgf
nie wchodzi w gre, jest o mnie zazdrosny, ale marzę o tym aby tamtego odwiedzić, na tygdzień co wy o tym mu=yślicie? uwierzy mi?

Gość lkjhgf
może mnie żle rozumiexie, ale nie lece do niego, bo jest z iinneegoo kraju, jest polakiem, tylko tam mieszka od bardzo dawna, chciałabym go poznać, porozmawu=iać, to nie to samo co przez internet.może i masz racje z tą adrenaliną, ja od dziecka byłam bardzo żywiołowa. alę kocham swojego meszczyznę, ale nie wiem co mu powiedzieć, jestem w kropce. pomóżcie mi proszę. kyo ma jeszce jakaś rade?

Gość Piekło na ziemi jest
Jak tam będziesz to on cię tak ustawi że już wieczorem tego samego dnia bedziesz lizać mu jądra Chcesz zdradzić narzeczonego ?

Gość lkjhgf
taki ma zamiar, ja chce do niego lecieć, ale jak nie wypali, to on mnie odwiedzi,amój meszczyzna jest u mnie o dzień, bez przerwy, i nagle taka tygodinowa rozłąka, może się czegoś domyślać. co mam zrobić?prosze pomóżie mi!

Gość nudy nudy nudyyyy
💤

Gość lkjhgf
nie zamierzam iśc z nim do łuzka, tylko go poznać na żywo, wiedziećjak się zachwóje, śmieje, romowy,taki przyjaciel.

przepraszam ale to razi ,,meszczyznę\" - mężczyzna a jeśli jest dla ciebie meszczyzną to i tak samo go traktujesz:)

Gość Piekło na ziemi jest
Ale on już będzie wiadział co robić żebyś mu lizała jądra albo cię siłą weźmie I dziecko z nim będziesz miała ale on wtedy zniknie

Gość Zachowuje

Gość powiedz mi
a stac cie na taki wyjazd? bo ja pracuje i nie stac by mnie bylo, a ty sie uczysz i ot tak pojade sobie do NY na tydzien :o

Gość Zachowuje
z taką znajomością ortografii raczej zadnej szkoly nie skończy.Musi wyjść za mąż:P

Gość lkjhgf
pracuje i się ucze

i co mąż za nią będzie listy do kochanka pisał żeby wstydu nie było?a czego Cię uczą ?bo zapewne nie ortografii.

Gość lkjhgf
zamiast mi doradzić, to wy na mnie naskakujecie,prosze was o pomoc,w decyzji. prosze was bardzo.

Gość powiedz mi
i w 2 miesiace odlozysz na bilet? zalatw mi taka prace fajna prowokacja, ale idz juz spac

Gość Kodeks 4390
Wiesz ludzie moga ci podac klucze a ty musisz wybrac stosowny i jeszcze otworzyc nim drzwi sama! :) A wiec decyzja nalezy do ciebie.