Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Delta19

Jak jest na studiach??????????????????

Polecane posty

Gość Delta19
ja nie mam zamiaru balować,zobaczymy czy mi się uda, bo imprezy uwialbiam.

Gość Do nika3105
Cytuje:"(bynajmniej u mnie tak jaest na WSAP w Bialymstoku) ogolnie jest super." Mozesz mi wytlumaczy co oznaczy tu slowo "bynajmniej"?????

Gość Lula09008
Delta19 ja tez ide na studia do Warszawy i tez na psychologie tylko do WSFiZ:)))) Pozdrawiam:)

Gość Delta19
może kiedyś sie miniemy gdzieś :)

Gość ja studiuje na uczelni
prywatnej i to jakas bzdura ze tak sa tylko milionerzy !!! :) czesc ososb bardzo ciezko pracuje w wakacje na o zeby jakos sobie dac rade w ciagu roku wiadomo ze nie zarobia na caly rok ani nawet pewnie na semestr ale czesto jes tak ze dostaja od rodzicow tylko na czesne i podstawowe oplaty a wydatki ososbiste musza sobie sami jakos oplacic ... wiele wartosciowych ludzi mozna tam spotkac naprawde :) a jeszcze co do bogatych snobow to moja kumpela studiuje na AGH i ma koleznake na roku ktora wszystkie ciuszki ma markowe i to z marek z gornej polki , bardzo sie wywyzsza itp takze na takich ludzi mozna trafic wszedzie :)nie ma reguly a pamietaj ze przyjaciol dobierasz sobie sama i to od Ciebie zalezy z kim sie bedziesz zadwac :)

Gość barrrrrtek
jeszce nie skonczylem,chodzi mi o to ze studia nie ucza konkretnych umiejetnosci a 5 lat uczernia sie na koszt panstwa to jest stanowczo za dlugo

Gość Delta19
do osoby która studiuje na uczelni: powiem Ci,że ja już dosyć mam snobmów,w moim liceum była ich masa,gardze takimi ludzmi.należe do klasy średniej,mam droszkę droszczych rzeczy,ale to nie jest powód by czuc się lepszym,dlatego nie rozumiem takich ludzi,byle od nich najdalej.

Gość nie lubie studentow
to nieroby w ptzeluszczonych wlosach,porozciaganych swetrach i gitara na pleach.drugi ich rodzaj to lalusie w koszulkach w krate z czarna teczuszka pod reka

Gość Delta19
a czym sie zajmujesz?

Gość Delta19
nie można dzielić studentów na "2 rodzaje", każdy jest inny i znalazloby się wielu studentów, których nie mozna podpisac pod żadną z kategorii

Gość nie lubie studentow
mam swoja firme i nigdy nei zatrudnie studenta po dziennych,chlal przez 5 lat wode w akademiku za pieniadze starych,jest leniwy do niczego sie nei nadaje i jeszce by chial duzo zarabiac

Gość Delta19
to ciężko pracujesz skoro masz czas rozmawiać na forum. ja ide na studia by się uczyć,skoro moi rodzice tyle za nie będą płacić, to chce by byli ze mnie dumni.

Gość nie lubie studentow
mam duzo wolnego,to inni pracuja na mnie,a co do studentow to pasozyty,wszytkie uczelnie powiiny byc platne

Gość Delta19
a wykształcenie się nie liczy? po zdanej maturze mam średnie i zaręczam Ci ,że nikt mnie nie zatrudni po liceum. Niektórzy studenci naprawdę pracuja b.ciężko przez te 5lat i nie są pasożytami.

Gość nie lubie studentow
jezeli placi za nich panstwo to sa pasozytami,studia to jest podobno inwestycja w siebie,wiec niech inwestuja za swoje.ja nie mam zadnej pomocy od nikogo gdy inwestuje w swoja firme

Gość Delta19
dziwne jest Twoje nastawienie do studentów i do życia, przecież jak chodziłeś do podstawówki to też państwo za Ciebie płaciło.

Gość Delta19
czyli i Ciebie możnaby bylo zaliczyć do pasożytów ,bo za Twoją edukacje też państwo placiło. Ciekawa jestem ile masz lat?

Gość Delta19
a poza tym unia europejska dofinansowuje przedsiębiorcow tylko trzeba się dokładnie dowiedzieć na czym to polega.

Gość Delta19
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Gość delta19
:) :P :::) ;)

Gość nic nadzwyczajnego
Najgorsze jest to, że te 5 lat tak szybko minęło i trzeba teraz szukać pracy :-O

Gość delta19
:)

Gość delta19
:'(