Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nora_20

zazdrość w związku

Polecane posty

Gość nora_20

to dobrze czy zle ??? czy wy tez jesteście zazdrosne o swoich chłopaków ?? i czy to im nie przeszkadza??? moze się rozlecieć związek przez zazdrość????

Gość cocakarola
nie jestem zazdrosna......nie to,bym nie kochała, bo kocham Go do szaleństwa.Trudna była sztuka wyzbycia się zazdrosci,ale dałam radę

Gość nora_20
ja tez chyba sproboje przestac byc mniej zazdrosna... bo niechce zeby nasz związek się rozpadł... a jak ci sie to udało ??

Gość colombina
jego zazdrosc doprowadzila mnie to totalnej depresji.

Mój Misio miał żonę, ma dwoje dzieci z nią. Jakbym była zazdrosna, to bym chyba oszalała. Na początku były problemy z akceptacją przeszłości i cały czas jestem na tym punkcie przewrażliwiona, ale staram sie hamowac zazdrość

Gość cocakarola
poradziłam sobie w ten sposób: nie opuszcza mnie myśl,że mnie kocha,więc nie mam powodów do zazdrości.........a nawet jeśli są,zawsze jest wyjście.......rozstać się i być szczęśliwą,bez problemów,bez zazdrości........

witam wszystkich! mam wielki przynajmniej dla mnie i dla mojego chłopaka problem.. jestem o niego niesamowicie zazdrosna! on ma przyjaciólke ktora zna od 5 lat. jestem z nim 2 lata. i od zawsze ten problem istniał.. a le teraz sie nasilił bo wiem,ze sie do siebie zblizyli.ona ma chłopaka. on ma mnie.. jednak spotykaja sie ze soba według mojego chłopaka,zeby pogadac. i mysle,ze faktycznie tylko gadaja. ale ja nie moge tego zniesc! strasznie mnie to denerwuje a wrecz doprowadza do płaczu.. nie moge tak zyc on tez ma juz tego dosc.. co moge zrobic,zeby jakos sie od tej zazdrosci uwolnic? a i jeszcze dodam,ze wczoraj moj chłopak spytał mnie co mysle o tym,zeby kupic tej dziewczynie prezent.. i dostałam takiego \"ataku\" zazdrosci,ze ech.. szkoda gadac :( jak ktos jest chetny to prosze o numer gg na mojego emaila. chetnie pogadam z osoba ktora tez czuje tak jak ja lub udało jej sie jakos to przezwyciezyc..