Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 zdedresjonowana

jestem nerwowa i jakas pobudliwa

Polecane posty

Go艣膰 zdedresjonowana

lekarze m贸wi膮 ze to taki m贸j urok, m贸j charakter, wyniki sa w normie, ale ci膮gle sie m臋cz臋 moze to lenistwo i brak kondycji? moze to ze nie mam jeszcze m臋偶a i czuje sie gorsza bo mam 30 lat juz. Nie mam dziecka, nie zadowala mnie praca tzn ma艂e zarobki, stresuj臋 si臋 wszystkim , wkurza mnie kazdy kto na mnie patrzy, kto idzie wolno, kto mnie szturchnie, ze kolejka d艂uga, ze smierdzi, ze si臋 spoci艂am, ze biedna jestem, a niby nie bo mam w sumi eprace, mieszkanie. Jakas zrezygnowana z zycia jestem, nie mam koncentracji, spocze艂am na laurach, nic mnie nie intrsuje tylko plotki o gwiadach. czuje si臋 zakompleksiona i niedowartosciowana. moze depresja?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 nie niuniu
my艣l臋, 偶e po prostu rozczarowanie 偶yciem i brakiem perspektyw ci dolega

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mia艂am podobnie
wydaje mi si臋 nie mo偶esz bagatelizowa膰 swojejgo zlego samopoczucia. To co opisa艂a艣 to podchodzi niestety pod objawy depresji. By艂oby dobrze gdyby艣 uda艂a si臋 do specjalisty. Wiem co m贸wi臋, ja my艣la艂am na pocz膮tku, 偶e to chwilowy stan, a sko艅czylo si臋 na tym, 偶e przez par臋 miesi臋cy ba艂am si臋 wyj艣膰 sama na ulic臋. Depresja dopada szybko i niepstrzezenie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zdedresjonowana
ja mam od dzawna tak, taka trauma tez z przesz艂o艣ci. Nikt mnie nie lubi艂 w liceum, bo by艂am za 艂adna, bo mia艂am najlepszych facet贸w, ubrania, makijaz,bo nie wagarowa艂am. Nie mam przyjaci贸艂 bo maj膮c faceta juz sie drogi porozchodzi艂y. Jestem taka nieszcz臋sliwa.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 LifeCircle
Jakbym czyta艂a o sobie :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mia艂am podobnie
naprawd臋 radz臋 wybierz sobie dobrego psychologa, takie przed kt贸rym b臋dziesz czu艂a, 偶e mo偶esz si臋 otworzy膰 bez skr臋powania, ja mam to szcz臋艣cie, 偶e na takiego trafi艂am. Bardzo mi pomaga, ju偶 teraz troch臋 inaczej patrz臋 na 偶ycie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zdedresjonowana
By艂am u psychologa i co? pos艂ucha艂a , pop艂aka艂am sobie i juz. Chcia艂a bym jecha艂a na jak膮s terapi臋, a w nosi mam terapi臋. Jestem swiadoma co robi臋, nie jestem psycholem, normalnie sie zachowuje ale jestem nerwowa i wszystko mnie wnerwia. Moi rodzice tez pobudliwi i unikam toksycznych ludzi. najlepiej si臋 czuje przy takich cichych spokojnych osobacha nie przy wrzeszczacych ludziach, albo takich wkurwiaj膮cych, starych dziadkach , kt贸rzy wsz臋dzie si臋 pchaj膮, patrz膮, a kur...co sie babo tak patrzysz.Wkurzaja mnie ludzie w dzinsach jak ubrani sa w upa艂y, albo nieletnie matki z dzie膰mi, nawet to ze mam ba艂agan w domu , mimo iz go nie pa ponoc, wkurza mnie ze tepa jestem i gotowac nie umiem, ale jako艣 idzie mi gotowanie- obiore ziemniaki i usmaze kotleta, ale najlepiej bym leza艂a.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kiciarraaa
kup sobie w aptece krople homeopatyczne L72 cena ok.20 z艂 s膮 naprawd臋 skuteczne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zdedresjonowana
ciagle sni mi sie m贸j ex ch艂opak z kt贸rym przy kt贸rym lata straci艂am, mia艂am do艣c go, wszyscy mnie oskarzali ze ze moja wina, a on taki dobry, dupek a nie dobry, flaki z olejem, ja faceta potrzebowa艂am, opiekuna a nie dzieciaka. Wkurza mnie tez siostra mojego faceta kt贸ra ciagle byle co gada, normalnie unikam ludzi jak mnie wkurzaj膮.Unikam wzroku wog贸le wszytstkich. Mam tyle lat i nic si臋 w moim zyciu nie dzieje. mam psychoze ze jak dziecko bym mia艂a to ze nie bede mia艂a co mu dac jesc, ze bede biedna, ze dzieckonie bedzie mia艂o ubranek, ze bede z艂a matk膮, nerwow膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 patlysia
wejdz na forum MOJA NERWICA, TAM S膭 SPECJALI艢CI.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zdedresjonowana
L72 ? a co to za krople? usypiaj膮? Bra艂am juz zio艂owe lekarstwa, neospazmine na uspokojenie, melise i nic? usypia艂a mnie tylko i wycisza艂a, by艂am flegmatyczna jak 偶贸艂w a kazdy m贸wi艂, no szybciej idz, no szybciej odbierj ten telefon, co tak wolno m贸wisz. Wydawa艂o mi ise ze jestem 艣ni臋ta.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zdedresjonowana
jedna lekarka mnie do psychiatry s艂a艂a. a jak ja moge sama sobie pom贸c? co zrobi膰? jak zyc?jak sie zachowa膰 w stosunku do ludzi kt贸rzy mnie kurzaj膮?

Udost臋pnij ten post

a to co opis艂a艣 teraz to jest totalna nerwica. To nie bierze si臋 z nik膮d masz jakie艣 konflikty wewn臋trzne i musisz pracowac nad ich rozwi膮zaniem. Idx do innego psychologa jak tamten Ci nie odpowiada. A i jeszcze jedno do psychologa i psychiatry nie chodz膮 sami psychole.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mia艂am podobnie
zgdzam si臋 z olen膮, 偶e u psychologa i psychiatry laduj膮 sami psychole. Pomimo tego, ze od pnad roku ucz臋szczam na terapie nie czuj臋 sie jak psychol.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mia艂am podobnie
mia艂o by膰 nie l膮duj膮 psychole u psychologa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mnie tez wkurzaja
ludzie ubrani w dzins w upa艂 , zw艂aszcza w spodnie brrrrr to powinno byc karane!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zdedresjonowana
ale co oni mi powiedz膮? pogadaj膮 , wys艂uchaja i powiedz膮 bym sie niczym nie martwi艂a tylko zy艂a sobie. No ale mam fobie, stracha , boje si臋 ze prace strace i nie dam sobie rady, jak sama moge sobie pom贸c , jak myslec , musieliby chyba mi w m贸zgu poprzewracac.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zdedresjonowana
i grube baby tez mnie wkurzaj膮:) cemu sie tak zapu艣ci艂y i ja musze patrzec na nie jak sapi膮 jak ciagn膮 nogi po sobie, jak w艂adowuja sie do autobusu. okropno艣c. a co na terapii sie robi?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mia艂am podobnie
jak psycholog m贸wi, 偶eby sie nie martwic i 偶y膰 dalej to brzydko si臋 wyra偶臋 jest do d...M贸j pr贸buje rowi膮zywac moje problemy, analizowa膰 wsp贸lnie ze mn膮 jak do tego wszystkiego dosz艂o i wzbudza we mnie si艂臋 do zmiany zycia na lepsze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mia艂am podobnie
a co do terapii to s膮 jej r贸偶ne rodzaje. Ja zacz臋艂am od analizowania swojejgo ca艂ego zycia krok po kroku. Powoli zaczynam widzei膰, ze wiele z艂ych rzeczy to nie moja wina. Ale sa te偶 terapie gdzie stosuje si臋 techniki relaksayjne, muzykoterapi臋 itd.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zdedresjonowana
no w艂snie ale jak on daje t臋 si艂臋? co m贸wic sobie by by艂o lepiej? a ten lek L72 to faktycznie ciekawy, ale ja i tak 艣pi臋 9 godzin codziennie, poprostu padam od streu wyczerpana i zasypiam.stresy i nudzenie sie powoduje ze spi臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ile kosztuje taki seans
na kozetce?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zdedresjonowana
codziennie teraz zak艂膮dam s艂ychawki z kom贸rki na uczy i s艂ucham radia sobie jak ide do pracy, nie patrze na nikogo. analizuje moje zycie nie raz. Zagl膮dam do przesz艂o艣ci i chyba mam po tacie to ze potrafie powiedziec wprost bezpo艣redio co mysl臋 i tym samym rani膮c innych co powoduje ze wrog贸w narasta, ze mnie ni elubi膮, ze si臋 k艂贸ca a ja musze miec oczywi艣cie swoj膮 racj臋, uparta jestem. K膮sliwa i z艂osliwa. i najgorsze ze nie umiem przestac taka byc. najlepiej mi z spokojnymi ludzmi bo oni nic nie m贸wia , nie krzycz膮 na mnie, nie k艂贸ca sie wi臋c ja tez spokojna jestem.

Udost臋pnij ten post

co do koszt贸w to zale偶y od terapety ile bierze. Ale tak 艣rednio od 50 z艂 w g贸r臋.

Udost臋pnij ten post