Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nonie

Co ja właściwie udostępniam innym jak korzystam z Kaazy ????

Polecane posty

Gość nonie

Właśnie zaczęłam się na tym zastanawiać, bo przecież inni coś ode mnie ściągają, widzę w tym oknie na dole. Mogą sobie dowolną rzecz z mojego komptera pobrać, np. zdjęcia ? :o

Gość to zalezy jak masz ustawione
na kaazie chyba widza tylko katalog ktory udostepnilas + ten do ktorego sama sciagasz

Kiedyś oglądałam taki program i ludzie opowiadali ,że mogli od innych ściągać dosłownie wszystko, włącznie z numerami kont , zdjęciami , dokumentami. Jak ktos się zna to pewnie może wszystko.:O

Gość genialna Andżela
jesli udstepnilas cala zawartosc kompa- a kaaza ma to z tego o pamietam automatycznie zaznaczone- to udostepniasz wsyztsko :O Ustaw wiec najlepiej tylko folder pobieran...bo w kaazie nie musisz niczego udostepniac (jak w emule np.) by szybciej sciagac... To wrecz zmniejsza szybkosc pobierania.

Gość pola 23
Zależy co masz udostępnione najlepiej to sprawdz

Gość w e-mule tez nie udostepniasz
calej zawartosci kompa :O

Gość genialna Andżela
nie udostepniasz calej- ale im wiecej udostepniasz, tym szybciej Ci sie sciaga :O

Gość nonie
Dzięki za odzew 🖐️ Pytam, bo właśnie ktoś ściąga ode mnie Niemena, którego nie mam w pliku, do którego sama ściągam piosenki :o chyba jestem za głupia, żeby korzystać z takiego sprzetu, brakuje mi podstawowej wiedzy :o Możecie mnie oświecić gdzie się zaznacza/sprawdza udostępnianie ?

Gość genialna Andżela
W polskiej wersji to jest w ustawieniach->udostepnij wybrane zasoby-> lista folderow i zaznaczasz to co chcesz udostepnic a czego nie ;)