Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yeti_girl

Co z tym biustem?

Polecane posty

Gość Yeti_girl

Witam, mam nadzieję, że ktos będzie w stanie mi pomóc. Nie wiem , co się dzieje z moimi piersiami- już dwa tygodnie przed okresem zaczęły być bolesne i nabrzmiałe, teraz, kiedy dostałam okres, powoli mi to mija, ale dalej trochę mnie bola przy dotknięciu. Ponadto wydaje mi się (chociaz może tylkoo mi się wydaje), że powiększyły mi się trochę sutki. Oprócz tego wokół brodawek pojawiły się włoski. Mam 17 lat. Nie jestem w ciąży, nie biorę tabletek anty. Jakieś dwa-trzy tygodnie temu przez tydzień zażywałam leki zawierające sterydy, więc może ma to jakiś związek... A może to przezz alkohol? Bo zaliczyłam ostatnio parę imprez i trochę piłam.

Masz 17 lat, a biust rośnie do 21 roku życia i takie objawy są normalne, tak samo te włoski. To nic niepokojącego.

Gość Yeti_girl
Dziękuję, troszkę mnie uspokoiłaś, bo w pewnym momencie zaczęłam wpadać w panikę (dość bezpodstawną zresztą), ze jestem w ciąży. Co prawda od sytuacji, gdy ewentualnie, przy ogromnym pechu i niesprzyjających okolicznościach, mogłam zajść w ciążę, miałam już dwa razy okres, a test ciążowy wykazał, że nie jestem ciąży, to i tak się bałam:) Ale skoro mówisz, że to normalne, to postanowilam Ci uwierzyc i przestać się przejmować:)

Gość Yeti_girl
Chociaż tak sobie myslę, że wcześniej nic takiego nigdy u sibie nie zauważyłam... to troche niepokojące

Gość alurka
Yeti_girl --> idź do lekarza, przestaniesz się denerwować :) 🖐️

Gość Yeti_girl
Chyba tak zrobię... a nie miał nikt nic podobnego?

Gość Kaamyyk
Ja zazwyczaj mam nabrzmiałe i bolące piersi przed okresem. Byłam u lekarza i przepisał mi tylko delikatne tabletki przeciwbólowe, których nie mialam potrzeby brać. To chyba normalne - nie przejmuj się ale do lekarza nigdy nie zaszkodzi póść tym bardziej jeśli nigdy wcześniej żaden lekarz ich nie badał.

Gość Myrtle
Oj, ja też tak czasami miewam i bardzo, bardzo mi to przeszkadza... ech, taki juz los kobiety