Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ika25

zabieg podnoszenie włosa

Polecane posty

Gość ika25

byłam w fryzjera, zrobił mi takie coś na głowie i teraz nie wiem co z sobą zrobić. Włosy wyglądają jak po spalonej trwałej-suche i połamane, jak są mokre to przy czesaniu ciągną się jak guma. Nie wiem jak je teraz doprowadzić do porządku. wcześniej kilka razu już robiłąm takie coś na włosach i zawsze byłam zadowolona z efektów - ale nigdy wcześniej włosy nie były skręcone.Czy może pomogą jakieś maseczki, odżywki albo jakiś zabieg u fryzjera na prostowanie włosów. co robić?

Gość rok temu
miałam to samo...miał być stylling a wyszła spalenizna. Jedynym ratunkiem było obciecie włosów. Jeśli ciągna sie jak guma to nie ma juz dla nich powrotu do świetności. Obciąć i zapuszczać od nowa a fryzjerkę omijać z daleka. Zresztą powinnaś isć z reklamacją. Ja nie poszłam i do dziś żałuję

Gość ika25
no to mnie załamałaś z tym ścięciem!!! a były takie w miarę zdrowe i akurat a tylko chciałam sobie polepszyć. Jeśli chodzi o reklamację to byłam wczoraj i umówiłam się na dzisiaj-ma mi zrobić teraz jakieś PROSTOWANIE WŁOSA ale teraz strasznie się boję co z tego wyjdzie i czy wogóle coś zostanie mi na tej głowie po kolejnym zabiegu. Myślisz że spróbować? Bo w chili obecnej nie zdecyduję się na konkretne obcięcie tych schorowanych włosów-raczej bede czekała aż odrosną i będę podcinać. Po prostuie mogę sobie pozowlić na krótką fryzurę-teraz są takie do ramion i już mi za krótko...

Jezu,nie idz na zadne prostowanie wlosa bo Ci juz calkiem wypadna!!!!Jesli wloski sie ciagna jak guma to juz nic z nimi nie zrobisz,niestety ale musisz je obciac bo zadne odzywki nawet te najdrozsze nie pomoga!!!!!

Gość ta baba powinna oddac ci kase
a nie robic kolejny zabieg na tych zniszczonytch wlosach!!!!!!!! A ty powinnas pojsc do dobrego fryzjera i sciac wlosy - niestety nic z nich juz nie beda i prawdopodobnie skrusza sie :P

Gość ika25
obiciąć?????????? To naprawdę dla mnie tragedia-nie wyobrażam sobie siebie w krótkich włosach. Totalna porażka...a miało być tak fajnie...wizyta u fryzjera na poprawienie humoru. KAtastrofa!!! To może podajcie mi teraz jakieś stronki z krótkimi fryzurami!!! Jak krótko trzeba je obciąć - tak jak facet???

zalezy odkad Ci sie wloski ciagna???Moze wystarczy podciac tylko troche wiecej z dlugosci;)

Gość ja mam takie
zrob trwala i czekaj az odrsna...jak jest trwala to nie widac ze takie zniszczone

Gość rok temu
jeśli Cie to pocieszy to mi fryzjer spłatał teakiego figla na kilka miesięcy przed ślubem i choć zapuszczałam włosy dwa lata musiałam je obciać. Wtedy ryczałąm jak bóbr, ale poszłam do dobrego fryzjera i wyczarował z moich popalonych kłaczków całkiem wdzięczną fryzurkę. Stosowałam mocne odżywki i zapuszczałam włosy na nowo. Cóż..lepiej mieć krótkie włosy niż długie i zniszczone. Przemyśl to :-)

Do ja mam takie>brawo swietny pomysl niech jeszcze zrobi na tych zniszczonych wlosach trwala to jej akurat same wypadana.Ale pomysl,wez

Gość rok temu
do ja mam takie - b eznadziejna rada. Włosy ma zniszczone a Ty jej proponujesz kolejny zabieg fryzjerski???? NIe rób tego. Daj odpocząć włosom, a te spalone zetnij, nie ma innej recepty

Gość ika25
rok temu - rzeczywiście mnie pocieszyłaś z tym ślubem.Ja na szczęście mam już go za sobą (z fajnymi jeszcze włoskami) i puki co nie szykuje mi się żadna poważna impreza ale ja wstydzę się wychodzić z tymi włosami nawet do pracy - bo koleżanki zwróciły na to ogromną uwagę zwłaszcza że ja zawsze miałam idealnie zrobione i uczesane włoski a teraz są jak SZCZOTA!!!

Gość ja tez bym chcaila
zrob sobie dredy..............

Gość ja tez bym chcaila
a tak w ogole to najpierw idz do renomowanego salonu i spytaj czy da sie jakos odzywic wlosy.....bo sciac to mozesz w kazdej chwili

Gość na ratunek polecam
odżywkę z apteki WAX ! stusują ją pacjenci po chemioterapi ta odżywka powinna dodać kopa Twoim włosom, może ścięcie wszystkich włosów już nie będzie konieczne po tej odżywce

Gość ika25
wyobraźcie sobie że jednak znów poszłam do tej fryzjerki i dałam się namówić na to PROSTOWANIE. co prawda strasznie się zestresowałam-bo trwało to wszytsko razem prawie dwie godziny..ale efekt...zadowoalajacy. JUż nie sa takie sianowate i nastroszone, nie ciągną się jak są mokre i ogólnie naprawdę wyglądają na zdrowsze. I co najważniejsze obyło się bez cięcia. I na koniec po wszytskim tylko powiedziałam pani: dziękuję i wyszłam z salonu. Nawet nie pytałam czy mam coś zapłacić chociaż wcześniej nie ustalałyśmy że to w ramach reklamacji. Trochę mi potem głupio było że nie zapytałam czy mam cos zapłacić - ale co tam - jakaś rekompensata za ten cały stres mi się należała. Prawda?

Gość do inka
koniecznie stosuj teraz dobre odżywki. Jedna Pani polecała odżywkę WAX - i ja również Ci ja polecam. Mozesz też pójść do sklepu z artykułami fryzjerskimi - może tam Ci coś polecą. To bardzo ważne bo Twoje włosy są w kieskiej kondycji i zwykłe odżywki mogą nie dać rady. Powodzenia

biedne wlosy,teraz same Ci wypadna wiec nie bedziesz musiala ich scinac

Gość ja tez uwazam ze to głupstwo
moze po wyjsciu z salonu na pierwsze oko własy sa ok, ale po myciu czy noszeniu zrobią ci sie okropne. trzeba było juz zostawic je w spokoju, bo teraz to ci moga wypadaj, przerzedzać sie.

Gość szkoda że nas nie posłuchałaś
efekty zobaczysz wkrótce:-(