Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiedząca

BARDZO WAŻNE PYTANIE O NIE DO KOŃCA O REKRUTACJĘ. POMOCY!!!!

Polecane posty

Gość niewiedząca

dostałam dziś decyzję administracyjną i przysługuje mi od niej odwołanie w ciągu 14 dni. ae odwołanie przysluguje mi jeśli mam zarzuty do komisji pod kątem merytorycznym. co to zoznacza? że nie mogę napisać zwykłego odwołania w stylu, że jednak chcę żeby mnie zakwalifikowali? (jestem 85 na rezerwie) błagam wytłumaczcie mi to!

Gość i takie ćwoki chca studiować
:O

Gość niewiedząca
jak nie masz nic do powiedzenia na dany temat to sie nie wypowiadaj

Gość i takie ćwoki chca studiować
nie masz szans :P

Gość niewiedząca
miejsc jest 400. w zeszlym roku podostawali sie takze ci, ktorzy byli na np 200ktorejs pozycji

Gość niewiedząca
no dobrze, ominmy liczbe miejsc. mi chodzi o to, czy moge w zwiazku z tym, co napisalam wyslac do nich zwykle odwolanie typu: uwazam, ze jednak powinnoscie mnie przyjąć bo: ....

Gość niewiedząca
dobra, juz sie dowiedzialam i bez was

Spokojnie... moje koleżanki były 86 i 87 na liscie rezerwowych (lista liczyla 90 osob) i spokojnie sie dostały. Bardzo duzo osob rezygnuje bo dostało sie gdzies indziej. Jesli jesteś na liscie rezerwowych to dobrze jest ich \"ponękać\" :) trochę i napisać odwołanie. Tak zeby pamietali, ze jesteś i że Ci zależy...

Gość aha a
Zawsze warto składać podanie i starać sie o przyjęcie przy drugim naborze.O jaką uczelnie chodzi?

no ja jestem na 40 miejscu na uczelni medycznej gdzie miejsc jest 150 i pani z komisji rekrytacyjnej mi powiedziala ze nie wie czy cos z tego bedzie... ale na szczescie jestem przyjeta juz w inne miejsce;)

Gość niewiedząca
dlatego wlasnie teraz szuka adresu WKR z UMCSu a i sie machenlam - miejsc jest 300 a nie 400 :) i bede ich nekala az do skutku ;)

Gość niewiedząca
jednak mam jeszcze jedno pytanie czy powinnam jako zalacznik dodac ta decyzje administracyjna czy nie koniecznie?

Gość niewiedząca
zadzwonilam i jakis babiszon stwierdzil (cytuje) "Najlepiej zeby nie pisala pani zadnego odwolania. Dowidzenia" i odlozyla sluchawke :O problem w tym, ze brat mi mi namazal flamastrem 3 pomaranczowe kreski na tej decyzji i nie wiem czy wypada teraz to dac jako zalacznik :O zabije bachora... to co z tym zrobic?

łączym się w bólu :) ja jestem na owym UMCSie na prawo na 55 pozycji :O i też dostałam dziś decyzję. treść odowołania już mam i zastanawiam się czy dac im też tą decyzję. tylko, że ja sama ją sobie pomazałam (zakreliłam adres Komisji żeby dobrze przepisać). też nie wiem co mam zrobić :O