Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amelka25

pomysły na wieczorek panienski

Polecane posty

Gość Amelka25

jesli macie jakies pomysly na spedzenie wieczorku panienskiego to zapraszam to wpisywania ich tutaj.

Gość rewelacja
schlejcie sie w trupa i pawiki za okno wyrzucajcie

Gość Starsza koleżanka
Byłam na takim wieczorze: Kupiłyśmy dmuchaną lalę - faceta, ubrałyśmy go na "mucho". Chodziłyśmy z nim po knajpach i tańczyłśmy. Zabawa byla przednia.

Gość Ja byłam
na super wieczorku panienskim było nas 6 i byłysmy w osrodku uzdrowiskowym,było super masaze,pillingi totalny relax. Firma dołożyła gratis striptisera ale byłysmy w szoku bo nic takiego nie zamawiałysmy pannie młodej. Było super ,to super relax dla pani młodej. Odzywia skóre i przy tym miła zabawa,a po co wydawac kase na chlanie jak mozna tak. Dodam ze na wieczorek panienski jest rabat,więc czemu nie skozystac??? A do tego w dniu slubu pani młoda ma fryzjerke i kosmetyczke gratis w tej firmie

Gość Murzyna sobie zamówcie
bedzie i przyjemnie i naturalna maseczka na buzię

Gość sabina miska
dziewczyny bylam na imprezie u kolezanki to byl taki numer ze nie chce raczej szczegolow opowiadacc ale sie dziewuchy niezle powyglupialy, wiem ze te facet byl u niej za 500 zl czy cos kolo tego ale nakrecil impreze niezle, jego ogloszenie ze zdjeciami widzialam wlasnie w necie, buziaczki : ) bylo fajnie czegos takiego jeszcze nie widzialam na szczescie moj chlopak sie nie dowie bo troche konserwatywny ale i tak go kocham miska mojego ale niekiedy obcego loda smacznie jest polizac toszeczke zeby zycie bylo slodsze i sprawiedliwe. pod tym adresem widzialam jego fotki http://www.rozglos.net/ogloszenia/ogloszenie -21068--panienski-wieczor-urozmaice-wystepem-niecodziennym.h tml