Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajaca26

tabletki anty a alkohol!!

Polecane posty

Gość pytajaca26

czesc!! mam takie pytanie czy alkohol mocno oslabia dzialanie tabletek antykoncepcyjnych?jestem za granica w pracy gdzie czesto piwkujemy a wlasciwie codziennie i zastanawiam sie czy to mocno oslabia dzialanie tabletek?? dziekuje

Gość bx...
nie debilko. jedynie gdy wymiotujesz. możesz se chlać do woli a i tak działąnie nie bedzie osłabione. jesteś niedouczona czy opóxniona?

Gość bx...
sorry za słowa ale inaczej nie umiem

dokladnie.jakas opozniona sie znalazla....czytalas ulotke????tam nic na temat dzialania alkoholu nie pisze!!gdyby mialo jakis wplyw to na pewno na ulotce by pisalo:O

Gość pytajaca26
o matko droga!!!!!!!!!! sorry ze zadalam pytanie moglam nie pytac wcale kochac sie a potem napisac tu ze wpadlam bo niewiedzialam wszystkiego co powinnam. wiele osob mowilo mi ze alkohol moze tabletki oslabic.zapytalam z czystej ciekawosci i niewiem kto tu jest debilem czy ten kto pyta czy ten kto hamsko odpowiada i nie szanuje drugiej osoby zwlaszcza jak jej nie zna i nic o niej nie wie!!!!!!!:Ozalosne

Gość tak na marginesie
nie pisze tylko jest napisane na ulotce jak czytasz ulotkę np Microgynony lub Rigevidonu to jest napisane na temat alkoholu i dobrze, że pyta nie musi wszystkiego wiedzieć

ale o tym sie stale mowi i stale ktos o to pyta. Nie mozna uzyc wyszukiwarki?? chodzi oczywiscie o alkohol+piguly