Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Yeti_girl

Laptop

Polecane posty

Gość Yeti_girl

Witam! Czy jest tutaj ktoś, kto zna się na laptopach? Wyjeżdżam na studia i potrzebuje laptopa, zwykły komputer nie wchodzi w grę. Kompletnie się na tym nie znam, laptop bedzie mi potrzebny do pisania referatów, prac semestralnych itp, komunikowania się ze znajomymi i rodziną w polsce(internet), chciałabym tez na nim pograć od czasu do czasu w chwilach wyjątkoego znudzenia. Nie musi być jakimś cudem techniki, ale nie chciałabym tez, aby się zepsuł po meisiącu. No i oczywiście, sporo rolę odgrywa tu cena- chciałabym, aby była w miarę rozsądna. Z góry dzięki za pomoc

Gość oknjoibjh
odradzam optimusa, hp sa niezle

Gość Yeti_girl
No dobrze, podajecie mi adres sklepu internetowego, gdzie jest milion laptopów, i co ja, biedna sierotka, mam teraz zrobić?

Gość nie jest duzo
niedrogo, dobry i do wszsytkiego???? no co ty??/ takie rzeczy to tylko w erze

Dziewczyno, z laptopem tak jak z komputerem - ważne jest, co ma w środku, nie jak się nazywa. Poproś o radę kogoś ze znajomych, kto się na tym znam, żeby pomógł Ci określić Twoje wymagania. Nie musisz mieć najnowszego modelu, najszybszego i z największą pamięcią. No ale też, są parametry, poniżej których nie warto schodzić, bo za rok taki komputer będzie out-of-date. Z mojego doświadczenia wynika, że w laptopach to najszybciej padają sprawy takie jak zasilanie (przerabiałam dwa zasilacze plus kilka razy wymiana kabla), tudzież wiatraczek (który nie wyrabia z chłodzeniem). Moim zdaniem też ekren z gatunku tych mniejszych jest całkowicie ok. Natomiast żywotność baterii to bardzo ważna sprawa.