Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malliiiilika

Prosze o szybką pomoc?? doradźcie - pytanie odnosnie testu- ??

Polecane posty

Gość malliiiilika

Kochane ostatnio kochalismy sie 23lipca, 30 dostalam okres ,ale trwal tylko 2 dni i byl troszke bardziej skapy niz zawsze :( tl;umacze sobei ,ze moze dlatego iz sie odchudzam noi chcialam zrobic test czy myslicie ,ze jesli go zrobie teraz to wynik bedzie wiaryugodny ?? w koncu jeswt terin spodziewanej miesiaczki ,bo dzis powinnam dostac a dpstalam 2 dni wczesniej , odpiszcie prosze bo mam test ,a nie wiem czy juz mmoge go wykonac

Gość odchudzanie i upały
ale jeśli test Cie uspokoi to zrób

Gość malliiiilika
kochana sadzisz ,ze teraz jesli zrobie to i tak by wyszło ?? po 1 nie jest z porannego ,a po 2 minelo 10 dni , a on wykrywa 6 dniowa ciaze bo to bobo test , czy sie wstrzymac??

Gość Dziewczyny zapamietajcie
dziewczyny kiedy sie nauczycie, ze nie ma co testowac przd terminem @!!! Po pierwsze testy sa bardzo czule, ale po zaplodnieniu jajeczko zanim sie zagniezdzi wedruje, potrafi tak wedrowac naewt i 3/4 dni a test domowy opiera się na wykryciu gonadotropiny kosmówkowej (HCG - ang.: human chorionic gonadotropin), która pojawia się we krwi matczynej 8 - 9 dnia po zapłodnieniu i ok 14 dnia w moczu. !!!! Testy najlepiej wykonywać rano, wtedy stężenie HGC jest najwyższe i najłatwiej wykryć ciążę. po drugie blisko polowa wczesnych ciaz jest roniona podczas pierwszego okresu, Jezeli zalezy Ci na pewnosci i szybkosci idz do labolatorium i niech Ci zrobia badanie z krwi

Gość spokojnie to tylko awaria
Co Ty opowiadasz?Dwa razy robiłam test pierwszego dnia,kiedy miałam mieć@ i to popołudniu,i wyszły pozytywne.Trzeci tak samo,ale wtedy był ujemny.Za 2 razem po czterech dniach byłam u lekarza i potwierdził ciążę badaniem USG.

Gość test ciąże pokaże

Gość zrób
ja tez robilam przed okresem i wyszlo mi a i bylo to wieczorem jak ma byc ciaza to bedzie a jak nie to nie mozesz spokojnie zrobic a za kilka dni powtorzyc jak ma cie to na 100 procent uspokoic

Gość malliiiilika
kochane jesczez nie zrobilam , ciagle mam ten dylemat :( nawet nie robilam siku teraz przez 4 godz aby moc zrobnic ten test i wlasnie nie wiem :( hmm niby 10 dni minelo ,ale czy to wytsraczajaca odleglosc ,aby wykonac test ?? :(

Gość malliiiilika
zrobilam test dzis rano :) 11 dni od stosunku minelo - wynik negatywny :) tylko czy moge mu wierzyc ??

Gość pumiaanunia
gratuluje . umnie wynik był taki jak na teście była ciąża ale planowana

Gość mozesz i uspokoj sie
ja tez w tym cyklu mialam skąpą @. Ale byly upały,ja byłam na wyjeździe i miała sporo wysiłku(zreszta jak gro dziewczyn piszących tu po fali upałów).Nie martwie sie,czekam do przyszlej @. Mam nadzieje ze przyjdzie bo narazie sie nie oszczedzam i robie rzeczy ktore nie sa wskazane dla ciezarnych:P

Gość malliiiilika
dziekuje :) mama nadzieje,ze wynik jest wiarygodny :) choc wiadomo ta niepewnosc pozostaje