Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koobi

Nowy pomysł LPR-u

Polecane posty

Gość Wkuuuuuuuuuuuuuuuuu
przeciez to byly zabory!!! do 1989 to byly zabory tylko inaczej sie nazywaly niz te z poprzedich wiekow

Gość to okropne
jest wiele osób, które i tak nie wyjeżdzaja za granicę, bo nie maja za co, ani nie kupują z tych pełnych półek, bo tez nie mają za co

Gość Wkuuuuuuuuuuuuuuuuu
ludzie, byly jakies tam plusy w prlu, jak piszecie docenainie osob wyksztalconych, ale bez przesady, to byly zabory!!!!! siedzialo sie w Polsce jak w klatce, ni emozna bylo o sobie decydowac, a teraz mozna sld, lpr, pis itak dalej to lewica, to ni ejest prawica i nigdy nia nie byla, to socjalisci a jak dla mnie niewiele roznia sie od komuny

Gość doczekaja sie w koncu
inwigilacji????????????? to co powiesz dzisiaj???!!! wtedy do akt, a teraz jeszcze na dokladke do komputera, lozka i majtek ci zagladaja :O taaaaaaaaaaa... z tego kredytu pralke jeszcze mam :D:D:D na dzialce i firanki byly, ale juz wyszly z domu :)

Wkuuuuuuuuuu, znajdz w necie programy wyborcze Giertycha i Borowskiego, porownaj a potem pogadamy nie lubie sie pienic, z powodu czy bez - ale nie wiesz o czym mowisz

Gość Wladysław Nowak
Odwalcie się od Ligi Polskich Rodzin. Może wkońcu te kuurwy przestaną mordować dzieci

Koniec swiata, ku**a, Wkuuuuuuuuu ma racje, zabieraja sie do wszystkiego od dupy strony!!! Powinni ulepszyc m.in. prawo pracy, zeby kobiety zachodzace w ciaze nie byly wywalane na pysk z roboty tylko za to, ze zdecydowaly sie na dziecko, nie musialy podpisywac bzdurnych oswiadczen u pracodawcy, ze przez x lat zobowiazuja sie do niezachodzenia w ciaze, od tego nalezy zaczynac, w piz** jeza!!! A nie skazywac kobiety na smierc!!! Na pewno teraz wszystkie bedziemy zachodzic w ciaze jak jeden maz, bo tak lubimy ryzykowac wlasnym zyciem i miec gwarancje, ze gdyby cos, co Romus i jego czereda juz dopilnuje, zeby nas dobic!!! Co za chory kraj!!!!!!!!!!!!!!!! telewizja klamie - Ty nie kracz, bo niedlugo tak sie stanie i nawet zgwalcone 14-latki beda musialy rodzic... Boze, widzisz i nie grzmisz... Cofamy sie dobrych kilka wiekow wstecz, kobieta zostaje sprowadzona do roli rzeczy, do roli zywego inkubatora bez prawa do zycia... Niedlugo uruchomia instytucje św. Romankwizycji, ktore takie jak my (z takimi pogladami) bedzie palic na stosie...

Gość Wkuuuuuuuuuuuuuuuuu
zastanowcie sie, teraz znowu to wlasnie mamy, tak inwigilacje i decydowanie wbrew narodowi ja nie tesknie za komuna, nawet za koloniami, ktore byly doplacane, teraz moge sie wku...rzyc za brednie, spakowac walizy i wyjechac... albo wrecz przeciwnie, dyskutowac na ten temat, zebrac znajomych i miec wplyw na decydowanie, popatrzcie ile osob zbiera sie w sieci...

Gość taaaaaaaaaaaaaaaaa
Debilu a jak ta matka umrze i osieroci kilkoro dzieci? I umrze rownież to niemowlę albo płód? To co?

Laski, jesli tylko dowiecie sie, czy jakas organizacja zbiera podpisy przeciw projektowi tej ustawy czy cholera wie czego, dajcie znac koniecznie!!!

Gość Wkuuuuuuuuuuuuuuuuu
dobra, doczekaja sie w koncu nie bede przeciez Cie przekonywac do swoich pogladow, masz prawo uwazac inaczej niz ja, tak samo jak ja mam prawo uwazac inaczej niz Ty, potrafie to uszanowac wiec nie pien sie

"zeby kobiety zachodzace w ciaze nie byly wywalane na pysk z roboty tylko za to, ze zdecydowaly sie na dziecko, nie musialy podpisywac bzdurnych oswiadczen u pracodawcy, ze przez x lat zobowiazuja sie do niezachodzenia w ciaze, od tego nalezy zaczynac" oszczedna, zaczynac nalezy od tego, ze program Giertycha zakladal, ze to mezczyzna ma pracowac i zarabiac na rodzine, a kobieta powinna prowadzic dom!!! wiec, o czym Ty w ogole mowisz??? tak, listy sprzeciwu - jak najbardziej, mimo ze moze i niewiele zdzialaja, ale probowac cos zmienic a przynajmniej sie sprzeciwic - nalezy!

Wkuuuuu, OK, peace&love :)

Gość Wkuuuuuuuuuuuuuuuuu
oszczedna ma czesciowo racje, bo chcecie czy nie pracodawcy pytaja o to czy jest sie mezatka (nawet na cv to sie wpisuje), czy ma sie dzieci, czy sie je planuje, nie mowi sie o tym glosno, bo niby jest to zabronione i nie powinno miec zwiazku, no ale... jak pisalam i w tym miejscu znowu nastopi moje wku...rzenie 😡 lpr zaklada, ze to faceci beda tylko pracowac, a kobieta ma byc krowa rozplodowka i rodzic dzieci na te pieprzone emerytury 😡

Gość Wkuuuuuuuuuuuuuuuuu
a co do aborcji, to powinna byc dopuszczona w przypadku zagrozenia zycia, gwaltu itp. ale oczywiscie nie powinno jej byc w sytuacji gdy kobieta stwierdzi, ze w tym momencie jest to jej nie na reke albo w przypadku wpadki - mozna bylo pomyslec wczesniej tylko ku...rde chca doprowadzic do tego, aby kobieta w ogole nie mogla decydowac lada dzien jak tak dalej bedzie to srodki antykoncepcyjne pewnie znikna z polek sklepowych, zostana zabronione 😡

No, na pewno, a ja mam stac i patrzec, i godzic sie na kazdy, coraz bardziej poroniony pomysl LPRu!!! Moze ja nie po to sie teraz ksztalce, zeby potem przez caly okres ewentulanego malzenstwa zyc na lasce i nielasce meza, tylko po to, zeby tez pracowac, rozwijac sie zawodowo?! Wiec o czym Ty, doczekaja sie w koncu, w ogole piszesz?!

Moze jeszcze beda kobiety aresztowac za to, ze osmielily sie odmowic mezowi uczestnictwa w \"malzenskim obowiazku\", bo np. mialy okres albo zle sie czuly?!

oszczedna ----> mam nadzieję ze na taki pomysł że gwałt tez nie bedzie przemawiał za aborcją nie wpadną ale cholera jasna skoro bliźniacy rzadza jednym panstwem to znaczy ze wszytsko jest możliwe. Skoro zaglądaja nam do łóżka i majtek to moze jeszcze zaczna karac za bardziej wymyslne pozycje seksualne i milość francuska :O im juz nie staje to dlaczego reszcie ma byc dobrze....

ja - o programie wyborczym Giertycha :) jak przeczytalam niektore zalozenia, podziekowalam opatrznosci, ze siedzialam w tym momencie jak doszlam do znaku rownosci pomiedzy kobieta samotnie wychowujaca dziecko a kobieta wychowujaca zboczenca... zamknelam stronke (poszukam, podesle jak znajde)

Gość Wkuuuuuuuuuuuuuuuuu
ku...rde!!! wezcie mnie nawet nie denerwujcie 😡 ciekawe czy tez beda decydowac jak wychowywac te dzieci, ktore sie po takich ich zagrywkach pojawia? moze bedzie tak jak w panstwie orwelowskim????? zabiora dzieci i bedzie wychowywac panstwo? np ta ich "mlodziez..." 😡 chyba zaraz napije sie czegos dla relaksu bo wybuchne

juz ktoś pisał ze niedługo prezerwatyw nie bedzie mozena kupic - bardzo możliwe bo przeciez statsujac anty nie bedzie dzieci. Dlaczego panstwo ma decyzdowac kiedy i ile mam miec dzieci????!!!! a podatek czy jakas tam podoban temu opłata - prawie jak grzywna- ze sie w jakims tam wieku jeszcze niema dzieci? przeciez taki pomysł tez juz sie pojawił :o a co wtedy z luxmi którzy nie moga miec dzieci?? beda biegac z zaświadczeniem od lekarza???

Gość Wkuuuuuuuuuuuuuuuuu
mam nadzieje, ze jak bedziecie cos wiedziec to dacie znac - przeslecie linka itd. moze jakies protesty, listy, referenda???

Gość Wkuuuuuuuuuuuuuuuuu
ze co??? 😡 grzywna za brak dzieci? no ku...rde!!! oni sa gorzej niz beznadziejni, biora sie do wszytskiego od konca, niech obniza podatki, jesli juz bardzo chca na cos wplywaca to niech wplyna na rozwoj np. srdenich przedsiebiorstw, a co za tym idzie miejsc do pracy i dobrych zarobkow, a nie wymyslaja jakies pieprzone grzywny, rzucaja klody pod nogi

ja to nazwałam grzywna, nie wiem jak oni to sobie określili, ale przeciez juz coś takiego bylo tzw. \"bykowe\" płaciło sie jesli po 25 roku zycia nadal bylo sie stanu wolnego.

Gość łączenie tematów
11:03 Blondi http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3522809.html Nie, no ich totalnie popieprzyło Polityka prosieroca? "Możesz na mnie liczyć, bo... Zawsze będę winna..." 11:07 emo-girl to kolejny powód dla którego trzeba spieprzać z tego kraju... 11:10 Blondi Żeby się taki gnój Wierzejski mieszał do spraw intymnych kobiety i jeszcze decydował, że w imię powicia potomka ma umrzeć to chore jak cała ich partia "Możesz na mnie liczyć, bo... Zawsze będę winna..."

Gość i do góry

Gość Wkurzona 30 latka
jak się na to godzimy, milcząc i nic nie robiąc, to mamy za swoje. A kto ich wybrał? poza tym, kobieta która ma dużo dzieci, a tylko mąż pracuje: mąż ma pieniądze, ma władzę