Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koobi

Nowy pomysł LPR-u

Polecane posty

Gość GINEKOLOGIA UNDERGOUND
MY ginekologiczne podziemie aborcji popieramy !

Gość o kutwa...
:-o

ciekawe czy jak jtóregos żona albo cóka była by chora i ciąża by zagrazala jej zyciu to czy wtedy wpadli na tak genialny pomysł? a właściciwe dlaczego do kompletu nie wycofac możliwości usuwania ciąży będącej wynikiem gwałtu?! no kobieta jak zdrowa to niech rodzi!! paranoja :o

Gość doczekaja sie w koncu
ze ludzie wyjda na ulice to juz nie jest marazm, to paranoja postepujaca!!! galopujaca powiedzialabym :O

a co, siedziec i sie godzic na wszystko??? nie wiem jak i co sie rozwinie, ale wszystko sie odbywa za naszym milczacym przyzwoleniem

Gość Wkuuuuuuuuuuuuuuuuu
rzona 😡 jasno z ich pomyslow wynika, ze kobieta powinna tylko rodzic dzieci i to jak najwiecej... jak krowa rozplodowka a to ich ukryty cel, bo teraz wyjezdza sporo mlodych ludzi a Ci zostali nie kwapia sie do powiekszenia rodziny, z tego wynika brak osob zarabiajacych na przyszle emerytury, wiec chca te dzieci na sile "zrobic"... bo ktos pracowac na rzesze emerytow musi Ku....rde!!!!! co za debilizm

Gość Wkuuuuuuuuuuuuuuuuu
niech se zaloza haremy i plodza, ale niech nie zmuszaja do tego mlode kobiety...

Gość Wkuuuuuuuuuuuuuuuuu
zabieraja sie za pewne rzeczy od konca, zamiast zachecac do rozwoju male i srednie firmy, byly by miejsca pracy, dobrobyt a to zachecaloby do tworzenia rodzin, staranie sie o dzieci, ale ta potrezba rodzenia powinna wynikac z swiadomej checi Polek, anie z przymusu...

ja pierdole poprostu az sie chce ryczec co oni chca robia z tym krajem a co gorsze \"my\" na to sie godzimy !!!!! to sie nie dzije naprawde to chyba jakis koszmar!

Gość qqqqqrwaaaaaaaaaaaaak
Załóżmy ,że kobieta jest w ciąży.Diagnoza jest jednoznaczna--albo ciąża, albo smierć. JAkim prawem , qrwa,, ktoś ma decydowac o mnie, czy będę życ czy nie?? Morderstwo z premedytacją i tyle.

Gość chyba trzeba bedzie
wyjechac z tego kraju aby wlasne dzieci przed oszolomami obronic. :O Smutne!

telewizja kłamie -----> a ty fajny nik ;)) bardzo prawdziwy ;)

Gość Wkuuuuuuuuuuuuuuuuu
pytasz jakim prawem? ano takim urojonym - bo dla nich to czysta ekonomia, dziecko ma pracowac na budzet... w nosie maja los kobiety, szowinizm

przerwanie ciąży to indywidualna sprawa każdej kobiety. Dlaczego ktos sie w yto tak wpieprza, a przede wszystkim mężczyźni, którrzy nie maja o tym zielonego pojęcia

Gość Wkuuuuuuuuuuuuuuuuu
a dlaczego decyduja mohery???????? ktore nie sa w wieku reprodukcyjnym????

sorry, nie wybieralam stawialam na SDPL jako mniejsze zlo i pisalam kiedys, ze wybory wygranie 36% glosow powinny byc uniewaznione - demokracja wszak zaklada decyzje i wole wiekszosci ale... wyszlo jak zawsze :O i blizej nam dzis chyba do dyktatury by nie powiedziec 'faszyzmu'

Ja tez ich nie wybierałam. Zresztą wiekszośc teraz mówi że nie. Ale ktoś chyba wybrał jak są, prawda? Nastepnych wyborów może nie być jak tak dalej pójdzie, to chociaż nie będziemy mieli dylematu.

Gość chyba trzeba bedzie
Bo ci co wybierali nie siedzą w necie. To stare babcie i dziadki, siedzą w kościele i nauk słuchają. O rany!!!

Gość Wkuuuuuuuuuuuuuuuuu
tez mysle, ze wybraly mohery, ludzie teskniacy za PRLem i ludzie kompletnie nie myslacy, a takich wiekszosc w naszym pieknym kraju ja nie naleze do osob glupich i nie glosuje na durne hasla

Gość mamalutka
Jestem matką mam sporą gromadkę dzieci ale wymysły Giertycha mnie wkurzają Jako kobieta pracująca wolałabym miec dostep do przedszkoli w kazdrej godzinie nawet od 14 do 22. Dotego miec pracę a reszta dodatków mnie nie interesuje. Nie mam czasu latac za sprawami po urzedach aby dostac stypendia dla dzieci uczących się albo po opiekach społecznych aby załatwic sobie marny zasiłek rodzinny. Wolałabym aby mój kraj był mi przyjazny dlatego ze pracuje a poki co jestem za to ciągle karana. Chciałabym aby liberałowie zaczeli rządzic w tym kraju oddali mi kasę którą musze wpłacac na ZUS (nastepny fiskus) a ja sama abym mogła odpowiednio te srodki lokowac...zgadzam sie wtedy na płacenie za leczenie, przedszkola, ale niech zwróca mi kase na którą cięzko pracuję.

Wkuuuuuuuuu, chyba kazdy teskni za czym innym, a ci co teskna za PRL-em, to tez tesknia za zgola innymi rzeczami mnie brakuje z tamtych czasow szanowania wykwalifikowanych pracownikow, dofinansowania kolonii dla dzieci i kolek zainteresowan dla mlodziezy, pewnosci dnia jutrzejszego, legalnej aborcji i braku szumu wkolo tego... przeciez nie tylko octem na polkach tamten okres sie wpisal do historii

doczekają się ------> i tego że każdy mógł pracować, i możliwości zmiany pracy, i kredytów dla młodych małżeństw (tak, tak dla tych co nie wierzą było coś takiego - podobno nawet korzytne to było).

Gość Wkuuuuuuuuuuuuuuuuu
a ja mysle, ze wiekszosc nie pamieta tamtych czasow, wlasnie tych cholernie pustych polek, nie moznosci wyjechania za granice, inwigilacji i tych wszystkich innych minusow... tesknia, bo pamietaja tylko plusy