Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

onmax

Poznam mezatke z Warszawy

Polecane posty

Chetnie spotkam sie ze znudzona, zaniedbana przez meza warszawianka...Moj e-mail: onmax@interia.pl Caluje...czekam...pa... Tomek

Gość GINEKOLOGIA UNDERGOUND
pa bu ha ha ha ha a kolegi nie poznasz ?

Gość Mężatka z warszawy
Ja juz kiedyś na taki numer poszłam i wcale nie było fajnie. Seks nie był wart tych wyrzutów które miałam.

Gość olleksss
a gdzie pa pa ?

Gość Rada dla Onmaxa
Stary lepeij uważaj bo przeważnie taka słodka napalona męzatka okazuje się 80 kilogramowym paszczurem. Juz dwa razy nadziałem się w ten sposób. Lepiej poznawać kobiety na zywi niz przez neta

Gość Rada dla Onmaxa
fotki są zdradliwe A ładna laska nie potrzebuje szukać facetów na kafe czy czacie bo ma ich pod dostatkiem dookoła

Gość Ania Praga
Do Mezatki z Warszawy! Widocznie zle trafilas, wiadomo ze nie kazdy facet jest super kochankiem, mi sie udalo trafic na suuuper mezczyzne, jet mi z nim jak w niebie, zupelnie odmienil moje zycie, stalam sie bardziej szczesliwa, radosna i usmiechnieta. Wczensiej seks mialam co 2 tyg. i to seks szczerze mowiac beznadziejny - rutyna, teraz mam kilka razy w tygodniu, w dodatku o klase lepszy. Wiec albo godzisz sie, ze do konca zycia jestes wierna, ale nieszczesliwa i cierpisz z tego powodu, albo to zmieniasz...Fakt, ze wszystko zalezy to na kogo trafisz.Ania

Gość Mężatka z warszawy
Aniu z Pragi Ja umówiłam sie na seks, nie dlatego że mam beznadziejne pozycie, bo na nie powiem szczerze nie narzekam. Bardziej chodziło mi o jakąś odmiane, dreszczyk emocji o to zeby po 5 latach przypomnieć sobie jak to jest być z innym facetem. Sprawdziałm i wcale mnie do tego nie ciągnie.

Gość Z tym bywa roznie
Nie wszystkie osby na necie to pasztety, z tym bywa roznie, mi udalo sie poznac, nastepnie spotkac super zadbana, zgrabna mezatke - instruktorke fitnes, lalunia:-) Ale wiekszosc to jednak malo atrakcyjne kobiety. Ponoc takie sie lepiej staraja:-)

Gość Moze i zdarzają się ładne
ale takich ze świecą szukać. Przeważnie jest rozczarowanie. Po co dmuchać byle co jak w domu ma się calkiem przyzwoitą kobietę Chęć odmany nie moze być silniejsza od dobrego gustu :)

Gość pewnie chodziło
o zaniedbaną przez męza a nie zaniedbana fizycznie.

Gość koloolo
Spakowani na wakacje ? Taaak ! Ubrania są ? Tak Grill i kanapki są ? Taak Koło i ponton ? Taak Dmuchana lalka ? Nie ! Kurfa będziemy musieli zakombinowac z kołem....

Gość mezatka z lodzi
witam! ja rowniez jestem w takim zwiazku od maja, z tym ze zaczynam coraz bardziej sie przywiazywac do "kochanka", mysle juz ciagle o nim,tesknie gdy go nie widze przez 2-3 dni, ciagle mi go malo i malo, seks bez uczuc jest chyba niemozliwy

Gość michu
z mezatka to dobry uklad bo jak zajdzie w ciaze to maz zajmie sie wychowaniem dzieciaka, z taka to seks jest zawsze bezpieczny :-)

Gość michu - a słyszałeś
o antykoncepcji?

Gość michu = głupek
Seks z męzatka jest fajny z wielu powodów , ale akurat ten że możesz olac ciaże takiej kobiet jest najgłupszy jaki mogłes wymyśleć

Gość ciekawy temat na wakacje

Gość michu
Jak na razie mężatki sa poza moim zasiegiem.Za to ich mężowie są zadowoleni,obciagam im z z głosnym mlaskaniem.:classic_cool:

wiec nie ma w wawie mezatek, niezadowlonych z pozycia seksualnego i pragnacych to zmienic?

Gość kokoszka69
pewnie są, ale być może uważają, że lekarstwem na to nie musi być koniecznie jakiś przybłęda z netu

Gość do kokoszki
czy uwazasz ze skoro jestes na kafeterii i czytasz to forum to jestes przybleda? przybleda z netu? bo ja nie, tak wiec milo cie poznac kokoszko-przybledo :-) gosia

Gość ja sie zastanawiam
hej! napisz cos wiecej o sobie, ile masz lat, czy jestes zonaty itp, zastanawiam sie nad takim ukladem, nie moge powiedziec abym byla zadowolona z pozycia z moim mezem, mam duzo wieksze potrzeby seksulane, mam 29 lat, szczupla szatynka z ursynowa, odp.

Gość a jednak to prawda
że baby są durne - j. w.

Gość Chetny przygody
A może ja? Miekszam na targówku

Gość Andrzej Zaucha ostrzega
Stary uważaj!!