Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość one_more_time

moja spowiedz...

Polecane posty

Gość one_more_time

moja ostatnia spowiedz byla dawno temu..moim najwiekszym grzechem była ogromna wrazliwosc-najsłabszy punkt,słabośc.Oraz zbytnia ufnośc w ludzi i siebie...ale przede wszystkim ludzi. to sprawilo,że pozwolilam sie skrzywdzic.bolało. kolejny bląd i grzech-pozwolilam, by uszlo im to na sucho. nie zrobilam nic.milczalam i odsunelam sie od wszystkich, nawet tych, ktorych kochalam,ktorzy kochali mnie.zranilam ich swoją niedostepnoscia, brakiem zaufania i obojetnoscia.pozwolilam im gubic sie w domyslach i bezsilnosci. moim ostatnim i najgorszym grzechem jest egoizm. pozwala myslec tylko o sobie zapominając o innych i o ich uczuciach i cierpieniu. czasami ciezko wziąc na siebie to wszystko i dokonuje sie wyboru:ja i moje uczucia-inni i ich uczucia. Gdy wybiera sie JA-staje sie egoistą.Droga jest łatwiejsza..ale nie znaczy to, ze lepsza.Niektorzy są zbyt slabi,tchorzliwi by wybierac tę druga droge. To rowniez moje grzechy- tchorzostwo i słabosc. szczerze żałuję,ze nie bylam inna,że nie stałam sie silniejsza. Mam nadzieje,ze kiedys zostanie mi to wybaczone.

Gość wybaczam ci

zdrowy egoizm jest wskazany, nie widzę tu żadnego grzechu:D