Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wronaaa

Siedemnastolatki

Polecane posty

Gość wronaaa

kto ma jeszcze 17 lat? Jak samopoczucie przed magiczną 18? Na ile jesteście samodzielni? Piszcie co robicie, skąd jesteście itp Pozdrawiam!

Magiczna 18??? Ah, chcialo by sie miec znowu te 17 lat:(, teraz mam 29 i chetnie cofnela bym czas.....

Gość ja też cofnelabym czas
teraz mam 24 lata ale WSZYSTKO dałabym aby znow miec te 17 czy 16 lat...to byly piekne czasy😭az chce mi sie ryczec jak pomysle jak wtedy bylo cudownie....

Gość es ce er
zajebiście. musze mieszkac ze starymi ale chce do kuzyna sie wyprowadzic, bo mnie kurwica bierze juz jak slysze pretensje.

Tez kiedys bylam taka zbuntowana, to jest wlasnie najpiekniejsze w tym okresie.....:D

Gość es ce er
nie wiesz jak jest. Brat so internatu trafil jak byl mlodszy odemnie i jemu wolno bylo sie wyprowadzic do babki, jak szkole zmienial. Ja tez chce bo w tym wiezieniu sie nie da.

Gość ja też cofnelabym czas
ciez sie tym pięknymwiekiem poki możesz bo bycie doroslym to nic przyejmnego:-(Co z tego ze mogę robic co chce ale za wsyztsko trzeba ponosic ogromna odpowiedzilaosc,zyc na wlasn rachunek,dorosly zlowiek traci ta mlodzienczą radosc ycia...ciesz sie swoim wiekim dopoki ma te 17 lat,to najpiekniejszy wiek z zyciu czlowieka;-)samam znow chcialabym byc w Twoim wieku....

i miec takich pojebanych starych jak ja??????? pierdole ale zebym chociaz mogl do kuzyna sie wyprowadzic, bo da brata tak srednio. U kuzyna jest zajebiscie. O byle co awantura i zero prywatnosci