Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mirelcia

Czy to ciążą??

Polecane posty

Chce wiedziec czy ból w dole brzucha może byc obiawem ciąży a jeśli tak to czy ginekolog dałby mi tabletki wczesnoporonne jesli brakuje mi niecały miesiąc do 18,za ile bym je mniej wiecej dostała i czy ginekolog ma wtedy obowiązek powiadomic moich rodziców...

Gość az mi sie niedobrze robi
czytajac takie głupie posty! tak jestes juz w ciązy zbieraj na wózek bo Twoi rodzice bedą wiedziec wczesniej niz ty i cie wywalą z domu HAHAHA

Gość sarita
to rzeczywiście przykre. w końcy jesteś prawie dorosła, a przynajmniej chcesz aby cię tak traktowano, co nie? więc chyba wiedziałaś co robisz idąc z facetem do łóżka. naważyłaś piwa to je teraz wypij. jeśli chcesz usunąć to jesteś jakby to powiedzieć delikatnie , mało dorosła. nie powinnaś nigdy dostać dowodu, i mięć prawnie ustawnowionego mądrzejszego od siebie opiekuna , który będzie za ciebie podejmowa wszystkie mądre decyzje...decyzje. a tak tozatym to pewnie w ciąży nie jesteś a brzuch boli cię ze strachu przed niechcianą ciążą. tak na przyszłość zastanów się kilka razy zanim zrobisz coś czego możesz później żałować ( mam na myśli poczęcie dzieciątka, a juz napewno nie usuwaj ciąży, bo człowiek po prostu nie ma prawa odebrać komukolwiek życia, nawet jeśli dzieciątko jest jecszcze bardzo maleńkie i schowane w brzuchu) trzymaj sie . zobaczysz że będzie OK