Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cieplolubna

i macie wszyscy wasze cholerne ochlodzenie

Polecane posty

Gość cieplolubna

ja chce znowu upaly!!!! jest za zimno. a bylo tak fajnie.a teraz deszcz i zimno. lato jest po to by bylo goraco.buuu.przeciez zima trwa u nas 6 miesiecy. to kiedy ja mam sie wygrzac??

Gość na śląsku fajnie
25 stopni i jest czym oddychac jak chcesz upały to se jedż do Tunezji infantylna egoistko

Gość upałów było już dosyć
niech troche popada, naprawde jest bardzo sucho!

Gość a co bedziesz żrec

Gość cieplolubna
jestem samowystarczalna,jem własne kupy ;)

Gość ogryzek
musi popadac! w koncu nie padalo prawie 2 miesiace! a jak padalo to tylko udawalo ze pada. ja tez lubie cieplo i wolalabym w dzien sloneczko i cieplo ale nie upal a w nocy buuurze. uwielbiam je:D

Gość cieplolubna
ewentualnie cudze

Gość pa Olek
taaak, oczywiscie to ochlodzenie jest "nasze" i my je zrobilismy, hehe

Gość funfel
heh ja robie co wieczor taniec hula on przywoluje deszcz ogolnie to pogoda zalezy ode mnie bo jest taka jak zatanxcze. zrobilem to specjalnie. na zlosc ci

Gość pa Olek
hehe

Gość wiesz co pomyśl trochę
przez te upaly jest susza, widac ze mieszkasz na blokach - na serio nie wiesz ze jak są upały to nic nie rośnie? NIe zauwazyłaś podkoku cen warzyw? moje grzadki to ruina...

DO AUTORKI-----------------> ZGADZAM SIE Z TOBA W 100 %!!!!!!!!!! JEST LATO I POWINNO BYC GORĄCO!!!!!!!!!!!! JA CCHCE ZNOWU UPALY, nieiwem jak komus moze podobac sie tak jak jest teraz:( szaro ciemno deszczowo i beznadziejnie:( ja juz mam doła! nie wolicie jak prazy slonce a niebo jest niebiesciutkie?? to co ze jest strasznie goroca???????? w koncu jest lato!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PODOBA WAM SIE TAKA POGODA JAKA JEST ZA OKNEM?????????????? boshhhhhhhhhhhhhhhhhhe :/

ja mieszkam na wsi.. i kocham uaply! prawda, moglo by popadac troche ale tylko popadac, a za chwile znowu sloneeczko i opalanie:) a nie tak jak jest teraz :( jestescie dziwni...

Ja też, ja też, ja też!!! Ja też chcę słoneczko spowrotem!!!!! Całą jesień i zima będzie po to, żeby padało (i większość wiosny - znając nasz klimat) więc pozwólcie nam, upałolubnym wygrzać się bez deszczu przez te dwa miechy... (optymistka ze mnie...)

jejku.. co za dno... (chodzi mi o tą wypowiedz z 21:43) Wy chchecie ochłodzenie i desz. My chcemy ciepło o dloneczko. (moze popadac jak juz pisalam,a le nie tak zeby cale dni byly zachmirzone! WY CHCECIE ZIMNE LATA, MY CIEPŁE.. no coż.. kto tu jest normalny? ;)

Nie chcę suszy od maja do pazdziernika... Chcę dwa miesiące gorącego, słonecznego lata! czy to takie dziwne....??

Pogoda jest zawsze tylk oczasami słoneczna a czasami deszczowa ... a to \"cholerne\" ochłodzenie jest bardzo potrzbne i deszcz jest potzrbny ... bo zwierzątka cierpią w lasach i roslinki cierpią ... ciekawe co by wszyscy \"ciepłolubni\" jedli gdyby deszcz ni padał ... late mmusi padać bo na te letnie miesiące przypada nie najtęższy okres wzrostu większości roślin a to Wasze widzimisię nijak się ma zresztą to klimatu w nasyzm kraju. 🖐️ oooohhh I miss the Winter :) .... ale prosze Was nie piszcie że chcecie by wróciło Słońce bo chyba nie zdajecie sobie sprawy jak cierpiała natura przez tą suszę ... jak ja wychodziłam na dwór to płakałam nad tymi biednymi roślinkami :(

dwa miesiące gorącego lata to dla natury zabójstwo z którego nie da się zregenerowac tak szybko ... napewno dwa lata to za mało :( A latem MUSI padać bo większość roślin które wpieprzamy zimą rośnie właśnie latem ...ahhh .... czy naprawdę ta ktrudno to zrozumieć :(

Gość panie wyluzu panie
troche kultury ja wiem ze nerwy ale po co sie tak unosci, policz do stu

Gość HAPPYsamotna
i Bogu dzięki żę jest chłodniej!!!!

co za tępę cipy poprostu wyraża się w sposób dosadny .. kiedy ja się zdenerwujęto też nie mogę się powstrzymać od bluzgania ... jakoś samo mi wychodzi ....ale to tylko jak jestem naprawde skrajnie zdenerwowana ... a mi wtedy nawet i do tysiąca liczenie nie pomaga .. chyba ze w tym że przez ten czas uda mi się wymysleć jeszcze bardziej wredną wiązankę łąciny podwórkowej :P Emocje trzeba wyłądowywac bo trzymanie ich w sobie ma destrukcyjny wpływa na zdrowie psychiczne :)

Gość panie wyluzu panie
to moze sto razy walenia glowa w sciane pomoze :classic_cool: :P

Gość RER
dosadny - to za mało powiedziane :o Oczywiście, poza autorką wszyscy tutaj to altruiści, którzy myślą wyłącznie o tym, żeby dobrze było zwierzątkom, roślinkom, przyrodzie. Koniecznie deszczowe lato, żeby podlało lasy i grządki, a potem ostra zima, żeby wybiła szkodniki lasów i pól. Taak :o

Uwielbiam kiedy pada deszcz i kiedy jest chlodno...:) Te upaly mnie wykonczyly:O

Gość do co za tepe c....
popieram, glupie i puste kretynki myslace tylko o sobie, a to, ze rolnicy traca uprawy to sie nie liczy

Dodam, ze przez tegoroczna i ubiegloroczna susze uzbieralam (razem) 5 sztuk grzybow. Wynika z tego, ze cos sie nie tak z przyroda, jesli deszcz nie pada.... :(

Gość Matka teresa sie znalazla
:P

Gość RER
Promo --> najwięcej grzybów to ja zebrałam w lato po Czarnobylu :P

Gość jak zajebiscie fajnie jest
jak super jeeeeeeeest, da sie oddychac, tempertura idealna!!!!!!! upaly sa dobre na rowniku, a nie w naszym klimacie, ze wszelka roslinnosc usuycha, a ludzie sie smaza zywcem. Jestzajebiscieeeeeeeee, jestem szczesliwy, ze wreszcie jest taka tempretura!!!!!!!!!!!!!!!! kocham sierpien teraz!!!!!!