Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cieplolubna

i macie wszyscy wasze cholerne ochlodzenie

Polecane posty

Gość w upaly rzygalam co dzien
urodzilam sie w klimacie srodkowo europejskim i w takim organizm przyzwyczajony jest zyc, pierdolcie sie z miloscia do upalow. Jak wam brak goraca, to siadzcie tylkiem na grillu bedzie fajnie w dupsko grzalo. Bedzie roznowaga, w leb przygrzalo, to niech teraz grzeje w dupe.

Gość RER
Tak, nasze organizmy przyzwyczajone są jak cholera do tych kilkudziesięciostopniowych amplitud temperatury :o Osobiście wolę ekstremum letnie niż zimowe i lepiej znoszę upały niż mrozy. OPTIMUM, moi złoci, i tak nie będzie, bo to klimat, hehe, UMIARKOWANY. Czyli zimą za zimno, latem za gorąco. Wiosny i jesieni brak :D

Gość kuraa
i jak tu nie dostac k****cy !!! od 4 lat mamy pierwszy raz z mezem urlop w tym samym czasie i cholera jasna wykupione wczasy w krynicy morskiej a tu przejsciowe ochlodzenie i tak ma byc jeszcze przez nastepny tydzien :((((((((((((((((((((((((((((((( aaaaaaaaaa chce sie wyc :((((((((((((( nadrobimy wspólne chwile to plus bo najwazniejsze ze bedziemy razem :)))))))))))) ale kutwa jedna mać zero plazowania !!!!!!!!!

Gość kuraa
kutwa jak lato to lato i wysoka temperatura a jak niektorzy chca zimnego lata do do islandii !!! tam jest 12 stopni :P

Ja też jestem za słońcem :classic_cool: Mojej mamie taka pogoda odpowiada, a ja czuję się jak we wrześniu. Jest CHŁODNO 3 dni słońce nie wyszło zza chmur a deszczu i tak nie ma. Do dupy krótko mówiąc do dupy :o

Gość jak się ochłodzi jeszcze
z jakieś 30-40 stopni, to wtedy będę zadowolony :-)

Gość cieplolubna
mi nie chodzi o jakies upaly extremalne np 40 stopni. u nas albo jest goraco albo zimno czyli 15 stopni albo 35.takie roznice wcale nie sa dobre. a deszcz niech sobie pada. wiem ze potrzebna jest woda . rolnikom bo sama mieszkam w bieszczadach i mam pola i laki i ziwerzeta.pola mozna samemu nawadniac rolnikow woda nic nie kosztuje bardzo czesto maja ujecia wlasne typu studnie albo inne male papownie.zwierzaeta w lesie wcale nie umieraja z pragnienia.bo az takiej suszy nie bylo. a pozary w lasach i na polach sa w 99% wywolywane przez ludzi a nie powstaja same z siebie.1% to np od pioruna.to normalne ze chce teraz ciepla i slonca bo od pazdzienika do kwietnia bedzie zima.

Gość cieplolubna
zauwazylam ze na ulicach w upaly chodza dziewczyny poubierane w dzinsy i zakryte buty. jak sciagaja spodnie to pewnie razem ze skora. nie wiem jak one wytrzymuja tak ubrane, pewnie to onenajbardziej narzekaja ze jes za goraco.

Gość w czym problem
pakuj manele i emigruj do Etiopii na przykład :D

przyłączam się - uwielbiam upały i żar lejacy się z nieba. Mąż zawsze żartuje, że Bozia chyba sie pomyliła pozwalając mi sie urodzić w tym klimacie - i to w srodku zimy stulecia ;););)

Gość mi też...
ja tez nie znoszę jak sie ochładza... zaraz mnie gardło napieprza.. teraz tez. poza tym te chmury zasłaniajace słońce... nawet skarpety założyłam bo mi zimno w nózki.. środek lata! paranoja!

Gość meteorolog z zadupia
tez mi paranoja,20-25 stopni po takich upałach to rzeczywiscie odczuwalne ochłodzenie aleto jest najnormalniejsze temperatura latemw polsce :D żadne extremum

Gość meteorolog z zadupia
dysleksja to choroba bałwanów

Dzisiejsza pogoda jest cudna! :) W końcu nie zdycham z gorąca! :D :D :D

Gość jak dla mnie
mogłoby się jeszcze bardziej ochłodzić, wiaterek porywisty, burze, te sprawy :) :)

Gość cieplolubna
no tak jak ktos lubi chodzic w kurtce w lecie.

Bez uraz ale ylko głupek moze chcieć niekończących sie upałow, a co będziecie potem jesc i za ile po takiej mega suszy? To sie nazywa myślenie krótkoterminowe...

JEJKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE CHCHE MI SIE Z WAMI KŁOCIC, BO SZKODA SŁOW. ALE JA CHCHCE TAK JAK KTOS JUZ NAPISAL LATA!!!! SLONCA, CIEPELKA NIEBIESCIUTKIEGO NIEBA I WSZYTSKIEGO TAK PIEKNEGO!!! WIEM ZE PRZYRODA UCIERPIALA, WIEC SPOKO, NIECH POPADA NAWET NIE PORZADNIE LUNIE, ALE POZNIEJ NIECH WRÓCI KOCHANIUTKIE LATO!!!!!!!!!!!!!!!! LUDZIE POMYSLCIE... MACIE ZIME JESIEN I WIOSNE NA CHLODNE DNI..:/ I BEZ WYZWISK :/ JESTESCIE BEZ KULTURY!!! SŁONECZKO, UPAŁY I LATO-------------> KOfffffffffffffam WAS

Zgadzam sie... :O Znow marzne 😭 Skoro jest lato to chyba logiczne, ze chociaz przez te 2, 3 m-ce chcialaoby sie troche ciepla... A to nie znaczy, ze ma sobie nie popadac od czasu do czasu. Jednakze teraz u mnie wcale nie pada, a jest zimno. Przeciwnicy upalow w koncu wymodlili...

Gość jak się ochłodzi jeszcze
Mi chodziło o to, że będę zadowolony, jak temperatura SPADNIE o jakieś 30-40 stopni, bo zdecydowanie wolę zimę :-)

ja też chce słoneczka jeszcze. Nie mam dość, nie chcę deszczu! Chcę 28-30 C znowu. Dzis w pracy siedziałam rano w polarze dopóki nie weszło słoneczko do pokoju. Na dworzu było tylko 22 C. Całe szczęscie jeszcze w październiku będę się grzać :) KOCHAM UPAŁY! W tym roku było mi tylko baaardzo gorąco 2 razy, tak normalnie, ze się spociłam. A reszta dni do przyjęcia :)

Gość cieplolubna
ja mam 15 C :(:(

\"na dworzu\" :classic_cool: Yeah! Warszawa! :classic_cool: Na dworze jeszcze jakoś zniose ale z \"na dworzu\" się poprostu śmieję :D

Gość a mi się śniło....
że w lecie najpierw popadał deszcz, potem zaraz śnieg i tak cały czas padało że robiła się 15 cm warstwa topniejącego śniegu podczas +20 stopni celsjusza

ustyna--->> jejku.. ale masz sie czym podniecac, ze sie komus literkka przestwiła :/

ustyna--->> jejku.. ale masz sie czym podniecac, ze sie komus literkka przestwiła :/

Gość cieplolubna
wiekszosc ludzi bierze urolpy w sierpniu i co gdzie w taka pogode jechac teraz nawet jest cieplo ale 26 stopni to troche za malo na plazowanie nad naszym zimnym morzem.mam urlop od 21 sierpnia mialam jechac nad morze do mojego domku i co jest ses teraz gdy zapowiadaja znowu ochlodzenie. chyba zostaje tylko wykupic wczasy do chorwacji lub grecji.:(:(