Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiedy to sie skonczy

ZOSTALAM SAMA - ale mi smutno

Polecane posty

ale mi smutno siedze a lzy kapia 2 dni temu zakonczylam zwiazek bez przyszlosci, mimo ze kocham nadal:(

Od 2 tygodni do pół roku. Powyżej to rażąca patologia ;) Trzymaj się tak czy inaczej.

tak tesknie tak kocham on niby mowil, ze tez kocha, ale jego czyny przeczyly slowom, nie moglam dluzej tego ciagnac:( machos dzieki

Gość ASIA.M
to nie trac go przeciesz go kochasz chcesz do końca życia byc z kimś i go nie kochać to bez sensu a zreszta rób jak chcesz

Gość wiesz najlepszym lekarstwem
będzie nowa miłośc,rozejrzyj się za kimś,jestes warta szczerego oddania i wielkiego uczucia,uszka do góry:)

Uwierz mi, ze z czasem będzie całkiem dobrze. Po prostu musisz w to wierzyć. Nic więcej ci nie powiem, bo i tak ci to nic nie da. Ale bedzie lepiej, zobaczysz.

meczylam sie rok bez niego zostawil mnie wciaz obiecujac zwiazek, nie pozwalal zapomniec o sobie, zylam nadzieja tego ze bedziemy razem ale ostatnio zaczal robic mi na zlosc, opowiadal o calonocnych imprezach, "kolezankach" itp

Gość ASIA.M
tak samo miałam z tymi koleżankami ale jak zaczełam mu mówić o zmyślonym chłopaku to zaczoł być zazdrosny i w końcu z nim pogadałam i wytłumaczyłam co do niego czuje i byliśmy razem

Gość ianka
kiedy to sie skonczy-ja mialam tak samo, zostawil mnie na pol roku choc teoretycznie nadal bylismy para, przez caly czas mnie w tym utwierdzal, gdy wrobil okazalao sie ze nie do mnie. to bylo 4 miesiace temu. boli juz troche mniej

dziekuje Wam za otuche moi znajomi mowia tak samo, ze bawil sie mna i moimi uczuciami:(

Gość ianka
moi tez tak mowia i to sa najlepsze okreslenia jakie padaja pod jego adresem

siedze patrze na tel - nic, patrze na gg - nie ma go mimo wszystko czekam na jakis znak od niego ludze sie ze zawalczy, ruszy dupe, przyjedzie, poprosi... ehhh dobrze wiem ze tego nie zrobi!

Nie skończy się. Chyba że się zakochasz w kimś innym. Czego Ci z całego serca życzę. Bo wiem, jak to boli cholernie. ❤️