Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lulla

co was denerwuje?

Polecane posty

Gość lulla

chodzi mi o takie codzienne życie, co wam przeszkadza co byście zmienili,

Gość lulla
oooooo czyżby nic?

Gość akinimod
relacje z rodzicami

Gość piękny mlody i bogaty
stare baby co się pchają w autobusach itp , śmierzący faceci , alkoholicy , śmierdziele , plastokowe pokemony , psy bez kagańców , dresiarstwo , patologia , upał , ciepla pepsi i cola w sklepach w których oszczedzają na lodówce , brak klimy w domu , moja praca , brat i pies :)

Gość piękny mlody i bogaty
i to, że robie niezamierzone byki bo napierdalam w ta klawę niczym szopen w fortepian :(

Gość lulla
co byście chcieli zmieić? no bbo tych śmierdzących facetów chyba sie nie da

Gość sheeee
a mnie denerwuje brat mojego chłopaka i jego dziewczyna (brata) bo są materialistami oceniającymi ludzi według ich portfela, a poza tym nigdy nie zmywają po sobie naczyć dopóki nie uzbiera się ich kupka pod sufit. Wstrętne brudasy

Gość 144
dzis mnie wszysko wkurwia

aha wkurzają mnie ludzie którzy karmią gołębie które później wszystko zasr....

Gość tynia123
mnie wkurza to ze nie moge kupic sobie mieszkania i wyprowadzic sie w koncu z chaty i chyba bede musiala wyjechac z tego kraju bo juz nie wyrobie.

emerytów i rencistów siedzacy na ławkach przed blokiem i obgadujących przecodniów:D....co niosą, i z kim idą , dokąd, jak sa ubrani, skąd mają,dlaczego , a gdzie pracują, a czemu nie , itd:D:D:D

moi siedza od 17 przed blokiem i pier....co popadnie i o kim popadnie...no normalnie kino za darmo nittka, a ze mieszkam na 1 piętrze mam przeglad sytuacji:D:D

Gość ogryzek
powtarzajace sie co chila tematy na kafe a czy ta ladna czy brzydka co sadzicie itp. bla bla bla....

Gość no wiec od poczatku
denerwuje mnie: matka z ktora ciagle sie kloce to ze w polsce tak malo sie zarabia to ze moj facet ma zone to jak ludzie potrafia byc zaklamani i falszywi to ze przytylam to ze jest za goraco to ze nie moge dobrac sobie fryzury a przede wszystkim to mnie denerwuje ze jestem taka nerwowa :o

jakbym mieszkał na parterze to by mi okna zapluli ..a tak z braku cugu w płucach to emeryty tylko sobie na swetry plują:D:D

Gość do no wiec od pocztku
hehe normalnie pierwsze 5 to jakby o mnie

Gość Maninn
głupota proszę państwa, głupota mnie denerwuje, zwłaszcza taka która próbuje się podawać za inteligencję... dlatego przestałam oglądać Wiadomości:)

mi nie plują jak czasem proszą o ogień bo fajeczka musi być a ja mam okna otwarte

Gość oooooooooooooo
słońce

Gość zyxst
kafeteriusze, którzy sądzą, że nigdy nie będą emerytami. A ci też są rózni. Ten bez podstawówki, ale z bagażem wojny siedzi na ławce i gada o .. może jednak nie o niczym, tylko my nieuwaznie słuchamy? Emerytowany profesor na ławkę nie przyjdzie, ale ty byś i tak z nim tematu nie miał - za mądry. Więc wyciągnijcie średnią. I policzcie, za jaki prędki czas Was na ławce się spotka

Gość szczesliwa mezatka
wkurza mnie: 1.wscibstwo ludzi 2.chamstwo 3.zawisc 4.sasiad - debil = maniak wiertarki dzien i noc 😠 5.niemoznosc zrealizowania marzenia 6.pouczanie innych ludzi 7.i wiele, wiele innych rzeczy