Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lilly rose

Jak doprać plamy po antyperspirancie?

Polecane posty

Gość peteleczka18
jesli chodzi o pranie rekach to jdynie najlepiej schodizlo mi zwyklym mydalkiem ale w automacie to naparwde problem;/

czyli mydło + bluzka i szorowanie w misce ? ahh jezeli to ma byc sposob to i moge to prać w rękach :D zaden problem dzieki :*

Gość Vanish
...czy jak to się tam pisze :P z aktywnym tlenem czy jakoś tak :P odplamiacz w takim różowym pudełeczku :) nie zawsze działa, ale najczęściej jednak tak. Teraz dodaję zawsze do prania i nie mam białych plam :)

Gość ivvela
Pożółkłe plamy od antyperpisrantu na białych rzeczach usuwam.....pastę wybielającą do zębów (najlepsza jest taka z sodą oczyszczoną). Zwilżam tkaninę, nacieram plamy pastą, zostawiam na chwilę, płuczę i piorę jak zawsze. W ten sposób usunełam plamy któe nie schodziły nawet po kilkakrotnym praniu....Metoda NIE do stosowania na rzeczy kolorowe ani czarne....

Gość bejcowana lala
mi sie udalo, mam ulubiona czarna bluzke i te plamy wygladaly koszmarnie !!! Wyczytala gdzies ze jalepiej uprac w cieplej wodzie z dodatkiem plynu do mysia naczyn. Mysle sobie - sprobuje, bluzka i tak nadawala sie do wyrzucenia. Zrobilam tak ale dla pewnosci w miejscu pod pachami polalam obficie i upralam recznie. Dodam ze plamy byly baaardzo duze... Zeszlo, nic nie widac i bluzka jak nowa :) polecam aha, plyn FAIRY

Gość u mnie nie zadziałał płyn :/